- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A Turing valószínűleg létezik, de a Voltát váltó Tesla lehet."
A Turing szerintem a Tesla portfólióhoz hasonló termécsalád lesz, esetleg le is váltja azt. Simán lehetséges, hogy a Turing széria az Volta alapú kártyákat fog tartalmazni, de extra mennyiségű Tensor maggal, mesterséges intelligenciára. A Turing név ugye erre utal. Ha csak Tensorra hegyezik ki, akkor megmarad a Tesla mellett. Ha jó lesz általános számításokra is, akkor leváltja a Tesla szériát. Szerintem az utóbbi lesz. Ez nem új architektúra, hanem új széria.
Szóval szerintem ez nem architektúra lesz, vagy ha mégis, akkor speciális. De szerintem simán csak Turingnak fogják nevezni az a AI-ra kihegyezett kártyákat Tesla helyett. Sokkal jobban cseng a Turing.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest