- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
azon kívül, hogy használhatatlan, semmi.
nem a szövegen átszűrődő háttérképre vagyok kíváncsi és nem is az üvegfelület csillogására, hanem a tartalomra. Aero-ban szépen megvan az egyensúly, dizájnos, mégis használható. ez, ami a képen van már túlzás.
egyébként ha extra animációkra van szükséged, elérheted, elvégre Windows-ról van szó.
-
moonman
titán
ezeket az előnézet dolgokat sosem értettem. ha meg akarok nyitni egy mappát képekkel, akkor megnyitom. már Vistán sem használtam az Explorer ablak oldalsó preview sávját, alul a státusz-sávon pontosan látom, hogy azon állok-e, amit keresek. előnézetnek futó programoknál, tálcán, alt+tab-nál látom értelmét, ahol kell a gyors azonosításhoz. esetleg még képminiatűrként a Pictures mappában, de ezt a beletekintek megnyitás nélkül dolgot már kezdik kicsit túlzásba vinni szerintem.
Cathfaern: default beállításokkal maximum emlékeztethet rá, de kinézetben és működésben is egészen más, teljesen eltérő filozófián alapul. az egyetlen közös pont, hogy szép nagy ikonok vannak, meg rá lehet kattintani.
-
moonman
titán
azért azt gondolom, te is érzed, hogy itt nem pusztán az átlátszóságról van szó és az alsó képződmény sem csak hasonló a dokkhoz, de mivel a Linuxnak nincs meghatározott idenditása desktop ügyileg, azt mondom, a jót nem szégyen másolni.
(más kérdés, hogy a dokk szerintem elég távol áll a jó fogalmától.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Macbook White 13" unibody
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest