- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az autofókusszal Nálad mi a helyzet? A teszt topikjában leírtam, hogy én hogy jártam - ugyanaz a dátumos hiba van, mint a Droidnál volt.
Elvileg ma este 9-kor fog megjavulni, addig nem tud normálisan fókuszálni (azaz próbál, az látszik a képernyőn, de piros lesz a keret a végén.)
“All nothings are not equal.”
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz [Anduriel] #117 üzenetére
Trafált, az első Milestone-t visszaküldtem, több sebből vérzett.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Enjoy
addikt
Egyébként nem arról volt szó, hogy a Milestone-on nem ez az ocsmány rozsda-barna színű betétek lesznek, hanem valami ezüst-szürke?
Pedig mintha láttam is volna róla képet, de akkor azok fake-ek voltak? vagy jön más "szín-kombinációval" is? (bár kétlem)[Anduriel]: Azt még tavaly mondta
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
es (#98) Gergi:
mind2 mast ir, mert a free memory a RAM-ot meri, az internal memory meg a ROM-ot. de mind2nek igaza van relative. (mert ugye tobb RAM es ROM van benne, de mas keszulekekkel valo osszhasonlitasra jok ezek az adatok)
mindenesetre a lenyeg h van hely rendesenamugy G1-ben ezek nalam jelenleg:
-free memory: 18 MB a 95 bol szabad (ez 19%, talan soha nem volt 25 MB folott)
-internal:56 out of 89 MB. hat nem sokCommodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
zitback
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy kipróbálható-e a készülék valamelyik üzletben, ezzel segítve a döntésemet?? Lehet ez buta kérdés, nemtudom, hogy megy a dolog
-
-
AS
félisten
+ Android 2.0 is gyorsabb. mint a 1.6
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Bog
HÁZIGAZDA
a free memory 79 megát ír (35%-os kihasználtság), az internal memory widget pedig 61mb out of 197mb
na most akkor melyik mondja az igazságot?
(most bontott milestone, 1 perce vettem ki a dobozból és léptem fel vele a marketre, nincs rajta semmi más, csak a gyári cuccok. mondjuk úgy könnyű, hogy 3 milestone van nálam )
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Gergi
senior tag
Jah van már rajta pár progi meg játék és úgy van annyi amennyit írtam.
Amik a legtöbbet foglalnak: astro (2,58MB), Doc to go (7,71MB), Dophin browser (6,6 MB), Handcent sms (2,4 MB), Speed Forge 3D (7,1 MB)Felraktam amit kértél:
-free memory: Free memory: 85 MB; Maximal memory 225 MB
-internal memory widget: used up 103 MB out of 197 MB
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
persze, de root-olas nelkul csak a belso memoriara tudsz appokat telepiteni, ezert fontos h mennyi hely van a ROM-on. (G1-en ez sajna nem volt tul sok, custom rom utan is max 60 MB korul van). a 94 MB vegulis nemrossz, foleg h - gondolom - van fenn par app, es a bongeszo cache is lehet mar par nehany MB.
ha feldobod a kov. ket widgetet, es kirakod az asztalra oket, mit latsz?
-free memory
-internal memory widget[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Konflikt
addikt
Gergi mennyi ures hely volt a belso memorian, mikor eloszor hasznaltad?
btw lattatok mar a kamu hiradot a mobilarenatol?
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
-
legiaap
félisten
Én is kérdeznék egyet.
A böngészés milyen rajta?
Akár hasonlíthatod is az előző készülékeidhez.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Gergi
senior tag
A PhoneArena kiválónak minősítette! [link]
-
Gergi
senior tag
Egy kis előzetes teszt, videóval a GSMArena oldalán: [link]
-
heroic
tag
azt lehet már tudni, hogy melyik szolgáltatónál lesz elérhető a készülék?
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
-
Gergi
senior tag
Ma délután unalmamban leszedtem pár progit a Marketből...
Kipróbáltam a Speed Forge 3D-t és szépen, akadás mentesen fut a telón
Arra a problémára is találtam megoldást, hogy nem jelzi a nem fogadott a hívásokat, amikor lekapcsol a kijelző. Missed Call nevezetű proginak van egy kifejezetten a Droidra írt változata. Szerintem az egyik leghasznosabb progi, amit erre a telóra kötelező rárakni. Ugyanis a nem fogadott hívás, sms, bluetooth értesítésit lehet testreszabni vele. A legszuperebb tulajdonsága, hogy lehet vele változtatni az előlapon lévő értesítő LED színét (kék, zöld, sárga, fehér, világoskék stb) ill. a villogási sebességét. Külön színt lehet rendelni pl az smsekhez és külön színt a hívásoknak. Persze tud hanggal is emlékeztetni és ennek a gyakorisága is beállítható. -
-
-
Gergi
senior tag
A készülék házának a minősége elsőosztályú (kb mint az Iphone). Az előlap fényes műanyag ami sajnos gyűjti az ujjlenyomatokat. A hátlap puhább tapintású műanyag, az akksifedő viszont fém. Én teljesen meg vagyok elégedve az összeszerelés minőségével is. Nem recseg, nem ropog. A csúszkája is stabil, nincs holtjáték összecsukva sem (rezgéskor sem rezonál össze a két rész). Összecsukva és kinyitva is hallható egy kis kattanás amikor a helyére állt a csúszka.
Nagyon kis akadás csak akkor tapasztalható, ha már nagyon sok progi fut a háttérben, de ez még a bőven elviselhető kategória. Ne felejtsük el, hogy ez még csak az első firmware a telóra. Valószínűleg ez később csak javulni fog. -
plus44
veterán
Engem a burkolata érdekelne. (minősége, mennyire gázos a műanyag rajta, nyekereg-e, stb.) Milyen a csúsztatás mechanikája és hogy szokott-e akadni a gép különböző képernyőváltásoknál, esetleg zoomoláskor a böngészőben. (ha próbáltad)
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Gergi
senior tag
Köszi a tippet!
Én úgy oldottam meg, hogy feltoltam rá a Beautiful Widgets-et és ott van egy kapcsoló a rezgésre. Viszont a billentyűzárnál van lehetőség a némításra, de az csak a hangokat kapcsolja ki és a rezgés nem kapcsolódik be.
A printscreen-es témát majd később rakom fel, mert ahogy néztem a marketen, az ilyen progikhoz ROOT jog szükséges és azt még nem csináltam meg és most sajna fényképező sincs kéznél.@bwoay:
Szerintem a rezgés kellően erős (és hangos is ). Megfelelő erővel rázza a viszonylag nehéz készüléket. Az elmulasztott eseményeket a villogó LED-el jelzi (kivéve a hívást). Azt nem tudom, hogy egy idő utánna ad-e hangot, ha nem nézted meg az eseményt. Ez is majd kipróbálom. Ha nem, akkor ahogy Te is mondtad, le kell hozzá szedni egy progit ami ezt a problémát megoldja. -
bwoay
nagyúr
a Motonav tudtommal 60 napig ingyenes. engem az érdekelne, hogy milyen erős a rezgés, mennyire érezhető, mert az oroszok kifogásolták, és ők még a harmatgyengére is azt szokták mondani, hogy jó. vagy csak nem következetesek
az is érdekes, hogy alapból nem jelzi újra meg újra az összes elmulasztott eseményt, meg mertem volna esküdni rá, hogy ezt megoldják, hiszen minden Motorola készülék így működik. Mondjuk van rá egy missed calls (vagy mi) nevű alkalmazás...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Konflikt
addikt
ismet koszi a beszamolot,
a rezges, silent mod problemara:
ha bemesz a settings->sound&display-be, ott a silent mod, es a phone vibrate ele is berakod a pipakat, akkor nema modban is rezeg
(legalabbis 1.5-on, es 1.6-on is ez mukodik, 2.0-an is valszeg hasonlo.)btw tudnal nyomni egy printscreen-t, vagy egy fotot a settings->about phone -rol? (firmware version, bulid number, kernel version, stb erdekelne)
-
Gergi
senior tag
Most van 80%-on az akksi ezek után:
kb másfél óra telefonálás 2G-s hálón
leszedte az emaileket
leszedtem 2 progit a MarketbőlMegnézem mi is ez a Motonav nevü progi. Ez egy I-go klón, de valszeg trial verzió, mert van benne egy activate gomb. Jaaa és Magyarország térkép persze nincs benne csak Nyugat-Európa. Hogy le lehet-e hozzá tölteni azt nem tudom, de majd utánnajárok.
-
Gergi
senior tag
Hááát arról még nem nagyon tudok nyilatkozni, mert csak ma töltöttem fel teljesen. 15%-ról kb másfél óra alatt nyomta fel 100%-ra (a microusb csati mellett van egy fehér led ami töltéskor világít, de amint fullra felnyomta kialszik a led). Azóta sajnos idő hiányában nem sokat használtam.
A garit se tudtam még megérdeklődni mert a Motokeresek telója állandóan foglalt (lehet h nem dolgoznak a 2 ünnep között ).
A gyári cd-n kapott Media link nevezetű szoftvert viszont nem tudtam felrakni Win7 64bit alá, mert a végén mindig valamilyen hibát kiír de végül is felmegy, de elindulni már nem akar. Próbáltam win xp kompatibilis módba telepíteni ill. indítani de ugyanez a vége.
Ma volt alkalmam hosszan telefonálni vele és elképesztően jó a hangminősége (headset-el még nem próbáltam).
Viszont amit még nem sikerült megoldanom, az az hogy miért nem rezeg csendes módba? Normál módba be lehet kapcsolni a rezgést de én nem szeretem amikor csörög és rezeg együtt. Viszont ha kikapcsolom normál módba a rezgést akkor némára rakva se rezeg.
Van erre vmi megoldás a Marketen? Még nem nézelődtem ott nagyon....Egyébként már kezdem belakni a kütyüt. Sikerült áttolnom Iphone-ról a névjegyzéket, beállítottam rajta a mobilnetet és az mms-t. Aztán lassan nekiállok komolyabban testreszabni a ketyerét...
[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
Jah én is remélem! Maj holnap visszajelzek, hogy mit mondtak a szervizesek.
Bár ahogy magamat ismerem 1 éven belül úgyis eladom (szóval szinte mind1 nekem a gari, de ha már úgy hirdetik akkor legyen is úgy. A depós arc szerint el is vitték tőlük az összeset. 7db-ot adtak el)[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
Hát valamikor januárban mert úgy néz ki, hogy akkor költözök fel Pestre az új melóm miatt. De nekem sántít kicsit ez a magyar garis dolog, de mind1 mert így is van egy év garim rá és itt volt a legolcsóbb az országban.
De lehet h holnap csinálok egy olyat, hogy felhívom a Moto szervízt és megkérem, hogy nézzenek utána az IMEI szám alapján a garinak...
[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
1000 bocs a keves fórumtársaktól, hogy megvárokoztattalak titeket.
Viszont van mentségem rá. Ma van a szülinapom és egész eddig szülinapoztunk, és csak most jutottam netközelbe.
Szóval délelőtt meghozta a futár. Ahhoz képest, hogy elvileg magyar gari van rá, bekapcsoláskor olasz nyelven szólt hozzám a készülék (persze egy gombnyomásra angolra lehet váltani, de van még német és rajta) és a használatija is olasz nyelvű.
Fel is hívtam a Depot h most mi van? Aztán megnyugtatott a faszi, h magyar gari van már rá, csak azért adtak depos garipapírt h tudják, h náluk lett véve, de bevihetem nyugodtan a Moto szervízbe és ott majd kiderül, hogy magyar gari van rá. (ha pesten járok be is fogom vinni, hogy mizu a garival).
De a készülék egyébként full új volt semmi szolgáltatói logó nincs rajta.
Első ránézésre szemből rögtön a SE Satio jutott eszembe róla. Szerintem nagyon hasonlít rá, de csak szemből.
Még nem értem rá vele sokat játszadozni, de kellően gyors a gép, mondjuk az Iphone 3GS sebességét nem éri el.
Ami feltűnt, az hogy nagyon szépen és hangosan szól a sztereo hangszórója. A kijelzője is csodaszép. Szerintem van olyan szinten mint az Iphone. A teló kidolgozása is elsőrangú, nem recseg. Talán a fém akksifedőn lehet egy kis kivetnivalót találni mert nem simul rá rendesen a hátlapja, kb fél mm-re kiemelkedik, de abszolút elviselhető kategória.
A rendszerrrel még csak ismerkedek, 1-2 alkalmazást szedtem le a Marketről, azokkal nem voltak gondok.
Ami még tetszik, hogy van egy kis led a teló tetején ami villog az elmulasztott eseményeknél, bár a nem fogadott hívásokat nem jelzi.
Kb 3 órás használat után ennyit tudok mondani róla.
Holnap több időm lesz és akkor majd tesztelgetem.
Ha van kérdés akkor arra igyekszem válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
Meg is rendeltem ma a készüléket! Elvileg holnap hozza a futár.
A GSM depós srác nagyon segítőkész volt.. mondta, hogy 2 év Moto gari van rá, viszont angol nyelvű a készülék ill. a használati utasítása is és a beszállító szerint kb fél év mire lesz rá magyar nyelv.
Ha holnap megkaptam írok róla egy kis beszámolót. Ez lesz az első Androidos telóm! (Próbáltam már a Symbiant, WM mobilt, IPhone-t kíváncsi vok ez milyen lesz ) -
amanoba
őstag
szerintem se, épp ezért keresgéltem még:gsmdepo:118K
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Gergi
senior tag
Már lehet kapni a Partnero-nál és a Mgsm-nél is, igaz csak bolti garival...
Vajon mikor jönnek a gyári garos változatok? -
AS
félisten
Videó
linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
legiaap
félisten
Néztem pár unboxing videót, de azoknál nem láttam, hogy tartozék lett volna a füles?
Nem fognak fülest adni a készülékhez?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
premete
veterán
Ma rendeltem egyet, hétvégén már többet tudunk a cuccról elméletileg, ha a DHL is úgy akarja
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Reaper
őstag
Sztem elég jó kis videó:
3GSVsDroid -
Reaper
őstag
válasz Quasi_modo #26 üzenetére
Huu, nagyon-nagyon ígéretes, vajon mivel fogják elcseszni?
-
plus44
veterán
válasz Quasi_modo #29 üzenetére
Amint rárakja, akkor olyat generál, mint amikor a külön megvásárolható multimédia dokkba rakod bele, szerintem vmi ilyesmi lehet ez.
-
Dead_slow
tag
válasz Quasi_modo #26 üzenetére
Mi, az a kék mágnes szerű valami, amit a hátlaphoz fog?
[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
Jó motyónak tűnik. Hajrá Moto!
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez volt már?
valami
-
madarasz92
őstag
Nem rossz nem rossz ez a kis cucc..
Várom a tesztet.. -
Napfénysüti
nagyúr
Nekem annyira nem tetszik de elfogadnám. Lehet élőben már bejönne.
Més que un club!
-
orbano
félisten
gyönyörűűű. mindig is közel álltak a szívemhez a moto telók... jó kis féltégla mpx200 ruley
A vér nem válik VAZZE!™
-
rdi
veterán
Már hogy ne lenne. kis különbségekkel, de azok tényleg elhanyagolhatóak lesznek.
A teló nem egy euró lesz, hanem 500 viszont azt lehet majd részletre. A havi előfizu pedig nem 5 ezer lesz hanem 15 ezer.
Ezektől a semmirekellő mobilos cégektől más nem is várható.
Mi vagyunk a hülyék, hogy vásárolunk náluk bármit is.Fej! Tor! Potroh!
-
Beerwolf
senior tag
Még mindig szép.
Én reménykedem benne, hogy gyors lesz, de én is úgy érzem, hogy nem lesz egy sebességbajnok. -
törölt tag
nekem őszintén szólva gombokkal is kéne ez a telefon, eleinte nem szerettem a külsejét, de egyre jobban tetszik, tudásra pedig korrekt lesz, úgy tűnik. ilyen kell a cégnek a visszatéréshez (meg egy pár szép és jól eltalált telefon a középkategóriába, amiből sokat el lehet adni).
-
Stiky
senior tag
Szokjátok a formát, mert az elkövetkező 5 évben ebből fog építkezni az összes MOTO
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Enjoy
addikt
Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehetett a felsőpanelra (érintőkijelző alá közvetlen) érintőgombokat tenni?
Vagy az is lekapcsol, a kijelzővel együtt, ha arcomhoz teszem?
Legalább azok lehettek volna hagyományosak.
Meg picit szúrja a szememet, hogy az alsó rész rövidebb, mint a felső..
Nekem most ez valahogy nem tetszik (legalábbis így képekről.. lehet élőben , kézbe véve megváltozna a véleményem)
Annak viszont örülök, hogy újra hallani a Moto-ról.HelloMoto
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
brumesz
aktív tag
végre alkottak megint valami pofásat
tetszik is, a tudása is ok, nem is olyan vészes az ára sem. kénecserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
amanoba
őstag
"a mérnöki részleg a porlepte formatervek és kapcsolási rajzok újraértékesítésével próbálta meg csődbe juttatni a gyártót, mely egészen a múlt hónapig viszonylag sikeres vállalkozásnak is tűnt."
ez iszonyatosan flame-keltő és minden szakértelmet mellőző,kontár megfogalmazás.
nem méltó egy ilyen profi oldalhoz!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
salival
aktív tag
Szerintem elég bugos lesz a 2.0 miatt.
YNWA
-
plus44
veterán
Egész válalható így az ára.
-
<NewL>
addikt
Elképedve nézi az ember a kijelző fölötti logót...Motorola...és hol volt ez a cég 1-2 éve. Nem semmi
There's an app for that
-
joey04
titán
jöjjön csak, végre egy ütős cucc
-
Kickass
őstag
ez joooo
es mielott elolvastam volna a hirt pont ez jutott eszembe par honapja mar mindenki temette a gyartot h ennek igy nem lesz jo vege, es most itt az oldalon is mennyien varjak a Droid tesztet (csak nehogy kopp legyen a vege ) illetve ez is eleg igeretesnek tunik, hajra Moto, az elso telom is a markahoz fuzodik remelem egyszer meg visszaterek hozzajuk[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
És teszt mikor lesz róla?
Ez az egyik olyan android ami nagyon érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest