Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
a free memory 79 megát ír (35%-os kihasználtság), az internal memory widget pedig 61mb out of 197mb
na most akkor melyik mondja az igazságot?
(most bontott milestone, 1 perce vettem ki a dobozból és léptem fel vele a marketre, nincs rajta semmi más, csak a gyári cuccok. mondjuk úgy könnyű, hogy 3 milestone van nálam )
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Gergi
senior tag
Jah van már rajta pár progi meg játék és úgy van annyi amennyit írtam.
Amik a legtöbbet foglalnak: astro (2,58MB), Doc to go (7,71MB), Dophin browser (6,6 MB), Handcent sms (2,4 MB), Speed Forge 3D (7,1 MB)Felraktam amit kértél:
-free memory: Free memory: 85 MB; Maximal memory 225 MB
-internal memory widget: used up 103 MB out of 197 MB
[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
Köszi a tippet!
Én úgy oldottam meg, hogy feltoltam rá a Beautiful Widgets-et és ott van egy kapcsoló a rezgésre. Viszont a billentyűzárnál van lehetőség a némításra, de az csak a hangokat kapcsolja ki és a rezgés nem kapcsolódik be.
A printscreen-es témát majd később rakom fel, mert ahogy néztem a marketen, az ilyen progikhoz ROOT jog szükséges és azt még nem csináltam meg és most sajna fényképező sincs kéznél.@bwoay:
Szerintem a rezgés kellően erős (és hangos is ). Megfelelő erővel rázza a viszonylag nehéz készüléket. Az elmulasztott eseményeket a villogó LED-el jelzi (kivéve a hívást). Azt nem tudom, hogy egy idő utánna ad-e hangot, ha nem nézted meg az eseményt. Ez is majd kipróbálom. Ha nem, akkor ahogy Te is mondtad, le kell hozzá szedni egy progit ami ezt a problémát megoldja. -
Gergi
senior tag
Hááát arról még nem nagyon tudok nyilatkozni, mert csak ma töltöttem fel teljesen. 15%-ról kb másfél óra alatt nyomta fel 100%-ra (a microusb csati mellett van egy fehér led ami töltéskor világít, de amint fullra felnyomta kialszik a led). Azóta sajnos idő hiányában nem sokat használtam.
A garit se tudtam még megérdeklődni mert a Motokeresek telója állandóan foglalt (lehet h nem dolgoznak a 2 ünnep között ).
A gyári cd-n kapott Media link nevezetű szoftvert viszont nem tudtam felrakni Win7 64bit alá, mert a végén mindig valamilyen hibát kiír de végül is felmegy, de elindulni már nem akar. Próbáltam win xp kompatibilis módba telepíteni ill. indítani de ugyanez a vége.
Ma volt alkalmam hosszan telefonálni vele és elképesztően jó a hangminősége (headset-el még nem próbáltam).
Viszont amit még nem sikerült megoldanom, az az hogy miért nem rezeg csendes módba? Normál módba be lehet kapcsolni a rezgést de én nem szeretem amikor csörög és rezeg együtt. Viszont ha kikapcsolom normál módba a rezgést akkor némára rakva se rezeg.
Van erre vmi megoldás a Marketen? Még nem nézelődtem ott nagyon....Egyébként már kezdem belakni a kütyüt. Sikerült áttolnom Iphone-ról a névjegyzéket, beállítottam rajta a mobilnetet és az mms-t. Aztán lassan nekiállok komolyabban testreszabni a ketyerét...
[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
Jah én is remélem! Maj holnap visszajelzek, hogy mit mondtak a szervizesek.
Bár ahogy magamat ismerem 1 éven belül úgyis eladom (szóval szinte mind1 nekem a gari, de ha már úgy hirdetik akkor legyen is úgy. A depós arc szerint el is vitték tőlük az összeset. 7db-ot adtak el)[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
Hát valamikor januárban mert úgy néz ki, hogy akkor költözök fel Pestre az új melóm miatt. De nekem sántít kicsit ez a magyar garis dolog, de mind1 mert így is van egy év garim rá és itt volt a legolcsóbb az országban.
De lehet h holnap csinálok egy olyat, hogy felhívom a Moto szervízt és megkérem, hogy nézzenek utána az IMEI szám alapján a garinak...
[ Szerkesztve ]
-
Gergi
senior tag
1000 bocs a keves fórumtársaktól, hogy megvárokoztattalak titeket.
Viszont van mentségem rá. Ma van a szülinapom és egész eddig szülinapoztunk, és csak most jutottam netközelbe.
Szóval délelőtt meghozta a futár. Ahhoz képest, hogy elvileg magyar gari van rá, bekapcsoláskor olasz nyelven szólt hozzám a készülék (persze egy gombnyomásra angolra lehet váltani, de van még német és rajta) és a használatija is olasz nyelvű.
Fel is hívtam a Depot h most mi van? Aztán megnyugtatott a faszi, h magyar gari van már rá, csak azért adtak depos garipapírt h tudják, h náluk lett véve, de bevihetem nyugodtan a Moto szervízbe és ott majd kiderül, hogy magyar gari van rá. (ha pesten járok be is fogom vinni, hogy mizu a garival).
De a készülék egyébként full új volt semmi szolgáltatói logó nincs rajta.
Első ránézésre szemből rögtön a SE Satio jutott eszembe róla. Szerintem nagyon hasonlít rá, de csak szemből.
Még nem értem rá vele sokat játszadozni, de kellően gyors a gép, mondjuk az Iphone 3GS sebességét nem éri el.
Ami feltűnt, az hogy nagyon szépen és hangosan szól a sztereo hangszórója. A kijelzője is csodaszép. Szerintem van olyan szinten mint az Iphone. A teló kidolgozása is elsőrangú, nem recseg. Talán a fém akksifedőn lehet egy kis kivetnivalót találni mert nem simul rá rendesen a hátlapja, kb fél mm-re kiemelkedik, de abszolút elviselhető kategória.
A rendszerrrel még csak ismerkedek, 1-2 alkalmazást szedtem le a Marketről, azokkal nem voltak gondok.
Ami még tetszik, hogy van egy kis led a teló tetején ami villog az elmulasztott eseményeknél, bár a nem fogadott hívásokat nem jelzi.
Kb 3 órás használat után ennyit tudok mondani róla.
Holnap több időm lesz és akkor majd tesztelgetem.
Ha van kérdés akkor arra igyekszem válaszolni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest