- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #1853 üzenetére
"1 hete vok ios-on "
És már úgy fogalmazol hogy "vok".
Rossz hatással van rád
-
kerobi
senior tag
válasz
7Heads Drago #1853 üzenetére
Én is egy hete használom a 14 pro-t. Vannak szerethető dolgai, ahogy kiismeri az ember egyre jobban rálát a rendszerre, ez ok. De az egész valami istenverte bughalmaz. Nameg laghegyek. Én munkára használom a telót nyuzva van rendesen és sokszor kiakaszt. Pl. hangvezérlés (nem a siri), a siri az jó, jó a diktálás, és jó az ügyfélszolgálat de az nagyon!
Imádom a fizetést vele és a face ID klafa!
A hotspot amint nincs kliens, lekapcsol... De miért?? Csak felmászok 2 emeletet a kliens teloval és mire visszamegyek még csak ujra sem párosit.
Megvárom a pixel 7 pro-t és nagyon elgondolkodok a visszaadáson, pedig jó teló lenne, csak olyan sokmindent akartak belesuriteni, hogy nincs kiforrva. Ennyi erővel veszek egy 13 mini-t , feleáru. -
válasz
7Heads Drago #1767 üzenetére
Mit nem hiszek el? Hogy a forint annyira értékes, mint a pengő lassan? Minden gyengült a dollárhoz képest így nem értem mit vártok. Mindenhol ez a helyzet mindennel, de persze csak az Apple árazása a csúf, gonosz..
-
Zozzy94
tag
válasz
7Heads Drago #1721 üzenetére
Bár 1 hét lenne/lett volna.
Viszont a 14-es széria sokkal jobban indul készletben, remélem ezt tartani is tudják, hogy főleg nem ugyanaz a chip van mindegyikben.
-
válasz
7Heads Drago #1656 üzenetére
Szerintem vicces , feldobta a napomat .
-
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #1532 üzenetére
A 12-öm nem kopik, menyasszonyomé sem, a hetesem viszont őrületesen kopott, meg a haver sima 5-je.
Modellje válogatja, mondjuk ez a hiba "típus" nem szabadna, hogy beleférjen ebbe az árazásba. Mondjuk sztem 8-tól felfelé nem tett rosszat a kerámia felhasználása.
Űrtechnológiai minőségű alumínium ez meg egy kivételesen jólcsengő elnevezés a mezei alumíniumra. Legalábbis a készülékek gyártási ára ezt támasztja alá.
Melyik hangzik jobban, a narancssárga, vagy a kaliforniai pipacs ? -
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #1530 üzenetére
A pro modellek még hagyján, nézd meg a fő számozások eltéréseit, meg az ár növekedését
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #1375 üzenetére
Nem hiszem el... tényleg mindenre képes vagy egy kis Samsung-haterkedés kedvéért... még a beégést is simán vállalod... a nagy fénykép-szakértő.
Na mindegy, mások már leírták, mit néztél be alaposan, akár akarattal, akár véletlenül (én is pontosan jól tippeltem, túl jól ismerlek).
Ja most meg már a színekkel van probléma (mintha az i14 abnormálisan meleg képei valósághűek lennének, vagy a HDR rossz alkalmazása miatt túl világossá váló ég, ami szintén jellemző hibája az i13-szériának is).
Inkább engedd el a témát. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Most direkt megnéztem az iMac 27 colos 5k kijelzőn mind a három képet és kimondottan a Samsung kamerája csinálja a legszebb képet és a 14pm meg a legrosszabbat.
14pm pont olyan képet csinál mint a 13pm ,idegesítően éles és kevésbé természetes. -
Imi1981
veterán
válasz
A fold portré módban fényképezett és ugye ilyenkor mossa a hátteret! Mobilok szoftveresen mossák a hátteret tehát azért hiányzik az a pár hajszál mert elmossa háttérként! A kettő iPhone nem portré módban készítette a fotót így az nem mossa ilyenkor a hátteret. Igaza van doooo-nak ezt egyforma módban kellene összehasonlítani mert így nincs értelme. Szerintem portré módban az iPhone is elmosná azt a pár hajszálat de persze azért kíváncsi lennék rá, hogy jobb vagy nem mint a fold.
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #1371 üzenetére
Biztos másik képeket nézünk, mert valahogy nem tudom megtalálni azt, amiről beszélsz. Azt meg remélem észrevetted, hogy nem pont ugyanabból a szögből van fényképezve az arca, meg a haja. Meg azt is remélem, hogy nem különböző módokban készült képeket hasonlítasz. Portrét a portréval, nem-portrét a nem-portréval.
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #1371 üzenetére
Mert Foldrász
-
válasz
7Heads Drago #1369 üzenetére
Kettő? Van aki felet is észrevesz!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
7Heads Drago #1227 üzenetére
Ez igaz, most megnéztem.
De akkor az a youtuber is elcseszte, akinek ezt elhittem. -
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #1146 üzenetére
Politikaval egyutt hagyhatjuk ezt az uberkreten, sotet es kellemetlen poenkodast is.
Mondjuk ez pont eleg volt arra, hogy megertsem miert ugrassz mindig veresen kiralyunk vedelmere.
-
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #1131 üzenetére
Menyasszonyom 12-ről szeretne 14 Pro-ra, hiába próbáltam lebeszélni ... Én sztem elvagyok 12-ön még vagy 4 évig.
-
choco01
addikt
válasz
XS Max-ról/SE2020-ról Pro Max-ra.
-
concrete86
aktív tag
válasz
13 Pro-ról. A sierra kék színt megbántam, az újítások bejönnek és ki akarom próbálni életemben először a nagyobbik méretet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
7Heads Drago #766 üzenetére
Ha még létezik is, engem ezek elkerülnek/tek, főleg Martorell-ben. Mert ezek szerint ott nagyon ritka.
De a legjobb az egészben, hogy olyan tagok osztják a "tudást", akik azt sem tudják, hol van ez a kis város, főleg nem jártak ott. Viszont azt tanúsíthatom, hogy ott is egyre hülyébbeknek adnak jogosítványt (az egyetlen negatívum, amit tapasztalok), de, hogy valaki irigy lenne valakire, hát ott ilyen nem létezik!
---------------------------
Azért imádom ezt a várost, mert csendes, gyönyörű, nagyon kedvesek az emberek, a tengerpart 20 percre van, a hegyek 1 órára, a repülőtér fél órára (Barcelona), az autópálya lényegében itt egy központi rész. Amolyan kis "Monaco" a 29 ezer lakosával. -
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #766 üzenetére
Kint estek. Európában, de főleg nálunk emelkedtek.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
7Heads Drago #558 üzenetére
Hát nem. T-nél és yettelnél vagyok/vagyunk, mobilszinten a yettel egy nyomorultá vált. Tkomnál nem változik a tarifa azértmert készüléket veszel, nincs ilyen pofátlanul a képedbe hazudva betolva a tarifa árába. Tkom egypodalú szerzmódos áremelés mellett lehetővé tette hogy hűségen belül lemond kötbér nélkül a csomagod. Yettel nem ők modosítgattak emeltek kilépésre lehetőséged kötbér nélkül nincs.
A GVH meg érdekes mód a settelt nem cseszteti...Néha kapnak valamiért egy viccbírságot. Mindenesetre ahova az elmúlt 5 évben süllyedt a yettel abból én nem kérek.autotaxmo : ó dehogynem majd rászállnak jobban a """"hatóságokkal"""" úgymint GVH és társaik...Ahogy szokták.
-
Essentials
aktív tag
válasz
7Heads Drago #529 üzenetére
Az 1000 dollár az a kezdőár, amivel USA-ban startol, de mivel minden államban eltér az adózási rendszer, ezért a tax lokációnként változik. Californiában például adómentes, tehát $1000-ért megvetehed az üzletben, vagy kiszállítják neked, de sok más államban drágább. Ha az USA-ban megnyitod ugyanezt az oldalt mondjuk Alabamában, akkor az add to bag után rádobja neked a helyi tax-ot is. Ez olyan $100-150 körüli különbség lehet maximum.
Az ezer dollár kezdőt úgy kell értelmezni, mintha itthon 27%-os ÁFA, és artisjus nélkül kerülne forgalomba a termék.
-
Hallosz
senior tag
válasz
7Heads Drago #528 üzenetére
A 3 év nem úgy van, hogy 1 év teljeskörű garancia és plusz 2 év jótálás:
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #528 üzenetére
Ez egy baromsag.
Tokeletesen kijon a matek. Amugy nem egy rocket science, ha megprobalsz utana szamolni.
Mar a 13-as szeriat is 3 ev garival kellett adniuk. -
Gergőke88
addikt
válasz
Miután a címet megadod hozzáadja az adott állam adóját.
-
válasz
De attól függően melyik államban vagy úgy megy rá 0-9% vat.
-
válasz
7Heads Drago #422 üzenetére
A 'moziszeru' az azt jelenti, hogy szuk melysegelesseg van, meg ilyesmi. Tenyleg kurva jol tud kinezni, voltunk valami barlangban kajakozni a gyerekekkel, es brutal szep videokat csinal a cinematic mode. Ossze lehet legozni mas telefonokkal is szerintem, de teny, hogy az iPhone 13 az 10-bol 8-szor frankora csinalja meg.
-
Parallaxis
addikt
válasz
7Heads Drago #198 üzenetére
Az ultra gagyi androidos vonal meg a 8K-nál tart hasonló fps mellett.
moziszerű felvételi mód
Androidon mutass már egyetlen készüléket ami ezt tudja bármilyen fps-el -
válasz
7Heads Drago #370 üzenetére
Úgyis annyi embernek van otthon 8K-s megjelenítője
Meg biztos tök nagy élvezet a nagy felbontású, ám kis méretű szenzoron keresztül rögzített minőségi alkotások visszanézése.
De amúgy kajak, minek? Még a Crysis sem fut rajtaszerk: utólag látom csak, hogy mások is megpróbálták elmagyarázni, de nem árt a nyomatékosítás
A 4k/60fps-t meg a 4 éve bemutatott Xs is tudja már
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #380 üzenetére
Attol mert vannak 8K tevek meg egy vacak telefonos szenzor es optika a budos eletbe nem rajzol ki neked 8K-nyi reszletet. A video amugy 4k/60-ig megy mar vagy 5 eve, nem tudom milyen specifikaciot olvasol, de felejtsd el inkabb.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #365 üzenetére
Leszarják mert több hátránya lenne mint előnye. Nagyon jól elvannak a CZK-val és egy feszes árfolyam-politikával.
Hasonlóan egyszerű oka van annak is hogy Norvégiának eszébe sem jut az EU tagság.#375 moleculez: egy nappal és 3xx hsz-el vagyunk a bemutató után. Nézz vissza három hónap múlva, amikor első kézből, tulajoktól olvashatsz beszámolókat. Akkor lesz a topik a 3xxxx hsz körül.
-
kovsol
titán
válasz
8K egy parasztvakítás egy mobilban. Ez a kis nyomorult optika nem tud kirajzolni úgyse megfelelő mennyiségű részletet.
Egyébként meg a 7680x4320pixel felbontáshoz nem elég a 12Mpixel. -
nozs23
addikt
válasz
Lol. Hianyolod a teljesen felesleges 8K-t, de megkerdojelezed miert ilyen eros a SOC.
Szerintem amig energiahatekony, addig csinaljanak csak olyan eros hardvert, amilyet csak tudnak. Jelenleg mindket aspektusban messze piacvezeto az Apple. Es nem csak mobilon. Tok mindegy mit gondolsz a markarol, ez teny. Mellesleg evek ota nincs hatalmas ugras teljesitmenyben. -
sakal83
addikt
válasz
7Heads Drago #368 üzenetére
"Mind meg fogunk fagyni!! "
-
NyMRooD
őstag
válasz
7Heads Drago #251 üzenetére
Az elmúl x év gazdasági teljesítményének nincs közze ahhoz, hogy mi lesz itt vagy a cseheknél télen, a tény az, hogy ők jobb utat választottak, ahogy a szlovákok, horvátok de nagyon úgy néz ki még a románok is.
-
Plebi
senior tag
válasz
7Heads Drago #251 üzenetére
Azon nincs mit szépíteni, hogy a jelenlegi árak brutálisak, persze az én 13 Pro Maxom sem volt olcsó és sokan már annak az árát is felfoghatatlanul soknak élik meg, nem is kevés, de nem ezen fog múlni a rezsi számlám.
A rezsis részre. Sajnos olyan országban vagyunk ahol a tények nélküli hergelés nagyon-nagyon megy és az emberek egy nagyon nagy része rettentően buta. Csak belefutottam egy blikk cikkbe, amit több helyen is átvettek, hogy az ember meg van lepódve, hogy az augusztusi 25 m3 gázfogyasztásra miért kapott 54 ezresz számlát, miközben eddig 27 volt neki havonta, mert átalányos. Inkább áttér diktálósra.... aztán télen meg meglepődik, hogy a bedigktált 500 m3 után miért fizet majd eddigi 27 ezer helyett közel 350 ezret... mert az már nincs meg, hogy a diktált 500 m3 nem 27 ezres átalányon lett volna eddig sem.
A fentiek után nehéz lesz a jelenleg értetlenkedőknek bármit is elmagyarázni, a véleményt meg arra befolyásolják amerre akarják.
-
sakal83
addikt
válasz
7Heads Drago #220 üzenetére
Azt is itthon. Az EUrol irtam, nem a peremvidek csodavolgyrol
-
Linkin1994
senior tag
válasz
7Heads Drago #200 üzenetére
Ezért is tartunk itt
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
7Heads Drago #200 üzenetére
Amit leírt az inkább közgazdaság, a fiskális és monetáris politika együttes hatása, egyéb hatásokkal.
Nem tartom jónak, hogy szemérmesen elnézünk, ha nekünk vagy az ideológiának nem tetszőt látunk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest