- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
icecave #1921 üzenetére
Mondjuk ez erdekes,mert valtoztattam a szokasomon,nem hanyagoltam el es odafigyelek a toltesre igy nem latok csokkenest a %-on.Nem ugy mint a 12-nel aminel tenyleg nem foglalkoztam semmivel az rommlott is.1 evesen mar 85%-ra esett amit tartott is,amig el nem adtam 5-6 honap kb.
Az teny vegul is,hogy ez csak tajekoztato jelleg,kerdeses a mogotte allo szoftver is ami kezeli ezt.Egy muszerel biztos pontosan kimerheto lenne. -
Gubu0101
veterán
En vettem kb 3 eve egy 20W noname toltot.Megjelenes ota azzal toltom a telefont.100%-os meg az akkumlator.Az optimalizalt toltes be van kapcsolva kb mindig egy idoben rakom este toltore meg veszem is le reggel,minden nap toltom.100%-ra van toltve viszon merulni max 50%- szokott.Ennyi ido itan a 12 Prom mar 95% kapacitasnal jart,ott nem foglalkoztam a toltessel se azzal,hogy meddig merul.Pro max-nal mar figyelek
-
Gubu0101
veterán
Szivesen lefotozom neked a 12 Prom,hogy mar milyen mikrokarcos(+par nagyobb) a kijelzo,igy 2 ev elteltevel.Pedig nincs kulcs a zsebemben,csak a porszemcse ami belekerul.Soha nem volt elejtve.
De en is megerositem,hogy van egy erdekes hangja a kijelzonek,mikor megkocogtatom,hasonlit a muanyaghoz,nem az az “uveghang”.
Amugy ra lehet keresni tiktokon a Techvideo-ra.Ott mar van font egy video a karcos 14 kijelzorol.Karcos iPhone 14-re ra kell keresni. -
Gubu0101
veterán
válasz
ForRedGlory #1516 üzenetére
Szedjedle
-
Gubu0101
veterán
Mert lenyeg,hogy a logo latszodjon?
Nekem teli fekete tok van a telefonon,aki nem ismeri az meg se mondana,hogy iphone-om van
Pedig vehettem volna olyan tokot is amin virit a kivagas a logonal.Sokszor volt mar,hogy nyomattak a jol megy iphone-od van meg jo megy kinyithatos telefonod van szoveget,mar rokazhatnekom van ettol.
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #1371 üzenetére
Mert Foldrász
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz
Kevin8997 #493 üzenetére
Nem kell belekeverni az elofizetes dijat,szerintem.En igy is ugy is fizetem a havidijat,ha van keszulek mellette ha nincs.Ha van mellette keszulek is,akkor nyersz vele 1-2ezer forintot/ho.PL.:Jovohonapban lejar a yetteles elofizum,addig kitatalom,hogy vegyek e 14 pro maxot,talan a 12 pro-rol az lenne elorelepes.Ha semmit nem veszek,akkor is fizetem a 18k/ho mivel,mar vagy 7eves ez az elofizetesem es nem mondom le,meg egy jo darabig biztos
-
Gubu0101
veterán
válasz
LurkerSheik #490 üzenetére
A voda world+ ra 18k fizettem, ha nem volt husegem.Most kotottem 2 evet+ otthon szolgaltatas igy lett 12k.Az eggyik kutya a masik eb
A yettelnel 17-ig lehet levinni.Nyilvan a flottas mas kategoria,regen nekem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest