Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Imi1981 #1821 üzenetére
Érdekes, hogy a gyári billt mindenki fikázza. Szerintem full megszokás kérdése. 2009 óta iphoneozok, munka miatt viszonylag sokat nyomkodok minden más telót is.
Én pl messze messze a gyári billen írok a legkevesebb elütéssel, és az áll kézre is. Néha próbálgaton a swift meg gboard meg mindenféle keyboardot, és 1-2 nap alatt mindig azt veszem észre, hogy visszakapcsolom a gyárit. Lehet h egy swift jobb ha már megszokom, de 10+ év után, én már nem akarok más megszokásával vesződniVan aki swipe-olva ír villámgyorsan, próbáltam, de egy 3 betűs szóval is komoly problémáim voltak vele
tudom megszokás kell ahhoz is, de ez ilyen.
-
válasz
Imi1981 #1556 üzenetére
Az fontos, hogy eldontsd, hogy tenyleg akarsz-e ennyire fuggeni egy okoszisztematol. Van, akinek ez bejon, van, akinek kevesbe; de ha mar van Airpods, iPhone, Mac, Apple TV, akkor azt fogod eszrevenni, hogy kijon egy gyarto valamilyen specifikus feature-el, ami neked kene, de iszonyu fajdalmas lenne kilepni az okoszisztemabol. Igy pedig eleg sok penzzel fognak megfejni idovel
En most jartam igy, van Windowsos gepem (Surface), egy elegge kimaxolt Macbook Pro-m, iPhone, Airpods Pro, Linuxos gepek, stb., a csaladban a parom nem hajlando iPhone-t venni, es most megjelent a Fold 4, ami szuperszexi (nekem).
Szoval most meghoztam a dontest, hogy meg idoben meglepek a hajorol, a Macbook Pro marad, a tobbi kuka, es inkabb kevesbe jol egyuttmukodo cuccokat hasznalok, mintsem azon szenvedjek, h mindent ugyattol a cegtol kell venni.
-
válasz
Imi1981 #1551 üzenetére
Több mint 10 évig voltam droidon, 2020-ban vettem először iphonet, egy sima 12-est. Az a "baj" ha megszokod az ökoszisztémát és köré építesz pár dolgot, apple tv, watch, ipad, mac akkor utána nagyon nehezen fogod elengedni és visszaváltani egy esetlegesen körülményesebb rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Kalandor: Habemus papam
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest