- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Ez érdekes, nem gondoltam volna hogy az embereknek ennyire bejött az előző generációban megjelent "mozis mód", jópár átlagember kezéből kipottyant macskás vidit láttam eddig és az volt a benyomásom hogy a többség még a fókuszt se tudja odatenni ahová kell, így elég sok hogyis fogalmazzam a "csillár/komód a háttérben éles de a téma nem" jellegű dolog sült ki belőle.
Persze tudom hogy ott a lehetőség az utólagos fókuszra stb, ami tök jó de ahogy én látom ez már minimum a hobbifotós/videós szint hogy utólag elkezdje összevagdosni/fókuszt snittenként helyretenni az ember.
Ennek okán azt gondoltam hogy ez a funkció a point&shot kategóriában az átlagembereknek nem való hiszen rosszabb eredmény születik avatatlan kezekben mint egy sima alap video esetén.
Az még oké hogy nem a legszebb az eredmény, eléggé filterhatasú, de szerintem telefonok esetén a használhatósága érdekében ráfeküdhetnének a fókuszra mert nagyon ki tudja hozni a hibákat egy ilyen filter.Ennek elénére az idei generációban már nem csak Fhd-ban van jelen hanem 4K-ban.
Kinek mi a véleménye erről?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest