Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én megrendeltem, de nem azért, mert hegyeket mászok, barlangba megyek, vagy az óceán mélyére merülök, egyszerűen ez a nagy batár most tetszik, amikor a kezembe vettem és felraktam a csuklómra, amennyire engedte a biztonsági védő "madzag" a pulton.
Ebben az összeállításban...
Titántok, éjfekete Óceán szíj
-
Szabi®
addikt
válasz
Zjunior #1589 üzenetére
Picit utána nézhetnél, hogy a főszámozásoknál 12-14 között milyen előrelépések történtek. Mert igen is, voltak akiknek voltak elvárásaik az új modellel szemben. És nem az olyan bohócokra gondolok, akik szín miatt váltottak ...
2 éve kiadtam 340 ezret, meg most kiadnék 450-et, akkor legyen már előrelépés. Egy szakmai topikban ne hurrogjunk már le másokat, mert hiányolnak valamit egy készülékből. Ez nem a fanságról szól, nem szabad hogy arról szóljon ... -
choco01
addikt
válasz
meseorszag #1592 üzenetére
Nálam is, valszeg javítják.
-
ForRedGlory
félisten
Az imessage üzenetek, ha mentve vannak, akkor nem kellene leszinkronizálnia? Macen csevegtem XY emberrel, de az iphonera nem szinkronizálja le őket.
-
meseorszag
újonc
sziasztok,
nem tudom hova írhatnék, de amióta iOS16 van, bárhova is pötyögjek, belassult az egész klaviatúra. iMessage, whatsapp, és jelen pillanatban ide is… ez mitől lehet és hogy tudnék 1-2 mp-es fagyások nélkül visszatérni? -
Gicz
addikt
gyakoratilag a sima 14-nek nincs egyetlen olyan pontja sem, amiben jobb egy 13 prónál, még csak nem is egyenlő. Mindenben jobb a 13 pro, árban is, kijelzőben is, kamerában is, anyaghasználatban is (acél vs alu). Nem véletlen, hogy a 13 pro-t kivezették, senki nem venne sima 14-et
-
Egy 13 pro fotó és videó szinten jobban teljesít mint a sima 14? Este talán jobb lehet a 14
-
kchris78
veterán
eloszor megvan az emberben a motivacio az ujdonsag hatasa amig notit telefont stb cserel. Aztan amikor majd ujabb generaciora kell cserelgetni a kulonfele eszkozoket akkor mar alabb hagy az emberben a motivacio
. vagy csak szimplan a kerdes az hogy akar e az ember a sajat tulajdonaban tartani pl egy 1Ms notit es veszitse az erteket negyedevrol negyedevre, ha nem hasznot hozo eszkoz. En a notit vissza akarom valtani apple-re de kicsit okosabban mint anno: tobbezer dollarert megveszek egy rMBP-t ujonnan raadasul just for fun, mert a fo ceges gepem nem is ez.. Viszont x86 gepet mar szerintem nem szabad venni... M1 minimum, és a 16GB is megfontolando.
Sok Tab, sok gagyi elektronos app ami sajat bongeszo motort hasznal mind viszi a memoriat, es ilyeneket normal userel is inditanak: slack messenger bongeszo tabol excel spoti egyszerre futtatva x86-on kb 12GB RAM ehhez akahogyis szamolok hatekonysagot a 8 keves.. 16 meg igazabol sok.. Engem halalra idegesitene ha latnam folyamatosan a swap hasznalatat ugyhogy biztos 16 mellett dontenek. (ami erdekes hogy a tesztekben sincs leirva feheren feketen hogy mikor mar 20 appot megnyitott akkor mennyi is az annyi csak belassult e attol hogy halalra swappeli e mar magat a rendszer vagy sem, es ha gyors az ssd akkor "nincs is problema"). -
kchris78
veterán
válasz
zenit73 #1566 üzenetére
Nem veletlen hogy a samu megcsinálta a 85% töltést, illetve az apple az optimalizált töltést. De a 100% is egy feszültség tartomány: rendesen feltöltve majd használva egy jó ideig tanyázik 100-on aztán elindul lefele... máskor meg szinte azonnal ugrik is le 99-re. Megtömi először, aztán ha töltésen marad akkor szerintem leválasztja teljesen pl de nem tartja feltétlen a maximum maximumán: 100-ról elkezdve meríteni egy picit majd visszadugva nem fogja tölteni. Van egy kis hiszterézis itt.
-
Szabi®
addikt
válasz
Fritz Teufel #1567 üzenetére
Én a sima 6-os watchomat azért adtam, mert nem outdoorra való, semmilyen szempontból. Sziklamászásban egy olyan óra 2 napot ha él. Nekem is arra kellett figyelni állandóan, hogy "nehogy baja legyen". Gyakorlatilag csak egy street fashion cucc.
-
válasz
Fritz Teufel #1567 üzenetére
Pl ez a Garmin sok szempontból jobb választás lehet ha valaki ilyen extrémebb dolgokat tervez és -150k.
-
Fritz Teufel
addikt
Tetszik nagyon, de nem mindennapi használatra való. Fenix 3-at használtam sokáig, de alig vártam, hogy otthon letegyem. Hiába van benne alvás monitorozás, a bánat alszik ilyen krumplival a kezén. Ezekre én úgy tekintek mint a célszerszámokra. Napi használatra a Watch a kényelmes, aludni meg naná! Bár ebben a Galaxy Watch még kényelmesebb, mert laposabb a kijelzője miatt. Mérges is lettem amikor bemutatták a Watch 8-at és kiderült, hogy marad a domború kijelző. Ami még sérülékenyebb is. Tetszik-nem tetszik, a Galaxy dizájn viseletként praktikusabb. Az optimális megoldás a Watch Ultra lett volna 41 és 45mm-es tokozással. Egyébként az ára miatt az fehér holló lesz. Annyi pénzért csakis Garmin cucc!
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Vesz-e, vagy rendelt valaki itt watch ultra-?
-
válasz
Imi1981 #1556 üzenetére
Az fontos, hogy eldontsd, hogy tenyleg akarsz-e ennyire fuggeni egy okoszisztematol. Van, akinek ez bejon, van, akinek kevesbe; de ha mar van Airpods, iPhone, Mac, Apple TV, akkor azt fogod eszrevenni, hogy kijon egy gyarto valamilyen specifikus feature-el, ami neked kene, de iszonyu fajdalmas lenne kilepni az okoszisztemabol. Igy pedig eleg sok penzzel fognak megfejni idovel
En most jartam igy, van Windowsos gepem (Surface), egy elegge kimaxolt Macbook Pro-m, iPhone, Airpods Pro, Linuxos gepek, stb., a csaladban a parom nem hajlando iPhone-t venni, es most megjelent a Fold 4, ami szuperszexi (nekem).
Szoval most meghoztam a dontest, hogy meg idoben meglepek a hajorol, a Macbook Pro marad, a tobbi kuka, es inkabb kevesbe jol egyuttmukodo cuccokat hasznalok, mintsem azon szenvedjek, h mindent ugyattol a cegtol kell venni.
-
Imi1981
veterán
2-3 év múlva már lehet nem is akarok visszamenni. Ez attól is függ melyik rendszer merre hogy fejlődik és melyik nyeri el jobban a tetszésemet. Jelenleg most tetszik az iOS egyre jobban de ez nálam változhat. Először a Windows phone is tetszett eleinte de másfél év után már utáltam!
Óra engem nem érdekel de iPad táblagép meg airpods lehet lesz később. Apple tv-t nagyon sokat használom és nagyon szeretem és azzal kezdtem apple terméket használni. Nagyon elégedett vagyok vele! Azzal meg a jó kommunikáció fontos és az androiddal nincs meg úgyhogy valószínűleg már emiatt is maradok iOS-en . Amúgy nekem tetszik az Android mert tényleg mindenre lehet használni és már egy középkategóriás teló is elég stabil belőle de érdekelt iOS legfőképpen ezért váltottam. Na meg a hosszú szoftveres támogatás is jó itt .
-
válasz
Fritz Teufel #1554 üzenetére
Szép apránként lehet venni ezt azt
karácsonyra egy vekker, ipad stb
-
choco01
addikt
5 nap használat után úgy látom kb. 10 órás kijelző lehet a max vegyes felhasználással, játék nélkül Pro Maxnál.
-
válasz
Imi1981 #1551 üzenetére
Több mint 10 évig voltam droidon, 2020-ban vettem először iphonet, egy sima 12-est. Az a "baj" ha megszokod az ökoszisztémát és köré építesz pár dolgot, apple tv, watch, ipad, mac akkor utána nagyon nehezen fogod elengedni és visszaváltani egy esetlegesen körülményesebb rendszerre.
-
Imi1981
veterán
válasz
Fritz Teufel #1550 üzenetére
Nekem másfél hete van 13 pro és első nap belül sírtam, hogy miért váltottam androidról ! Nagyon bántam de feleségem nem látta rajtam mert nem mutattam ki😄.
Másnap már kezdett tetszeni most meg már tök tetszik! Azt én sokakkal ellentétben nem mondanám, hogy jobb mint az Android de jó. Valamiben ez jobb valamiben az. Az biztos, hogy nem élek a 14 nap elállási jogommal mert tuti megtartom . Az meg külön tetszik , hogy tök jól kommunikál az Apple tv 2021-el amit így jóval egyszerűbb irányítani és gépelni rajta ha kell . A lényeg az egészből , hogy mostmár nem bánom , hogy váltottam . 2 -3 év múlva lehet vissza megyek droidra de lehet nem az még sokmindentől függ . -
Fritz Teufel
addikt
Tegnap előtt délután kezdtem el az ismerkedést az iOS-sel, így másodjára lett számomra elfogadható a telepítés. Azóta nyüstölöm. Még direktben nem töltöttem, nem volt rá szükség. Autóban van bedugva reggel és este a Carpaly miatt és töltődik közben 5W-tal. Átvételkor 71% volt az akkumulátor, most 57%. A térerővel állandó problémáim voltak a Galaxy S20+ 5G-vel, ez most szignifikánsan jobb lett. A telefonálási hangminőségtől meg leesett az állam. Az iOS-sel is kezdek összebarátkozni. Mindezt úgy, hogy az első este a két telepítés után még úgy feküdtem le, hogy nagyon mérges voltam, hogy minek váltottam. Az hiszem, kezdem érteni a dolgot így 12 év Samsung után.
-
xhege
veterán
válasz
Ron Swanson #1541 üzenetére
-
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #1532 üzenetére
A 12-öm nem kopik, menyasszonyomé sem, a hetesem viszont őrületesen kopott, meg a haver sima 5-je.
Modellje válogatja, mondjuk ez a hiba "típus" nem szabadna, hogy beleférjen ebbe az árazásba. Mondjuk sztem 8-tól felfelé nem tett rosszat a kerámia felhasználása.
Űrtechnológiai minőségű alumínium ez meg egy kivételesen jólcsengő elnevezés a mezei alumíniumra. Legalábbis a készülékek gyártási ára ezt támasztja alá.
Melyik hangzik jobban, a narancssárga, vagy a kaliforniai pipacs ? -
Ron Swanson
senior tag
válasz
AsakuraDave #1540 üzenetére
Borzalmas. Feleségem XR-je néha jobb képeket készít, mint az én 13 Pro-m.
-
AsakuraDave
őstag
[link] jesszus mi ez a brutális over sharpening effekt?
ez nagyon tré ez sokkal durvább mint a 13-ason
-
Értem köszi. A sima 14 fotóban , videóban tudja ugyan azt mint a
Pro? Leszámítva a telét ugye ez nincs neki de a másik 2 lencse tudja ugyan azt a minőséget vajon? -
13 pro is az új ios-el megkapja az aod-ot vagy ez csak 14
privilégiuma ? Lehet valahol már 14 prot venni? -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Ma jött meg a 14 Prom átköltözéssel átraktam a dolgokat a 13 Prom-ról! És lenne egy olyan hiba , hogy egy jó pár alkalmazás értesítései nem jelennek meg. A másik telon 13Pron meg igen. Már 2-szer újra indítottam és ki be kapcsolgattam a Beállításoknál az Értesítésekben az összes appnál de semmi változás sajnos.. Mondjuk egyik fontos a Messenger lenne mert nem szoktam belépni , és nézegetni csak ha ír valaki, és arról jön az értesítés ami most nem jön. Mit kell esetleg még tenni az ügyben hogy működjön normálisan? ui: Pld ezt le is töröltem újra telepítettem és semmi változás nincs.
-
Szabi®
addikt
válasz
7Heads Drago #1530 üzenetére
A pro modellek még hagyján, nézd meg a fő számozások eltéréseit, meg az ár növekedését
-
doooo
veterán
[link]
Erre a tesztre várok amióta bejelentették őket... és még csak most kapták kézhez a tesztkészüléket?! -
Annyi hibázik az írásodban, hogy a telefonnál, laptopnál, és az összes hasonló készüléknél ha 0%-ra meríted, az csak 1-2 tized volttal alacsonyabb feszültség, mint a (Li.. akkuk) modellezésben használt akkuk tárolófeszültsége, vagyis nincsen még messze lemerítve. Ha nem így lenne akkor a felhasználók sorban nyírnák ki az akkukat, nem várható el, hogy értsenek hozzá. A modellezőnél ez elvárás.
-
-
sztivo
őstag
válasz
Luck Dragon #1509 üzenetére
De szerettem pedig őket
egyébként cégesnek még most is egy 735-öst használok, legalább olcsón van 4G és nem nyomógombos. Akksi még a gyári benne, hihetetlen...
-
válasz
ForRedGlory #1521 üzenetére
Én egyszer rakattam egy telefonomra, elég is volt. Narancsos felület, nem víztiszta, de legalább olyan "gumis", szóval a fogáson segít. Plusz nagyon, de nagyon túl van árazva szerintem. De ez csak az én véleményem, van aki szereti.
Én az üvegben bízom, ha az oldalára kell, meg a hátuljára mindenképp valami fólia, akkor ott van az ultimate shield, vagy a gadgetshieldz és társai, féláron, vagy olcsóbban (azóta lehet változtak az arányok).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gubu0101 #1514 üzenetére
A lényeg ??? Na az neked most nem ment át.
Nem az a lényeg, mármint a logó, hanem azt akartam ezzel mondani, hogy nagyon profi fóliások vannak, akik ezt is simán megtudják oldani. Ez is csak magyarországon létezik, ha valakinek Iphone-ja van, akkor vagy gazdag, vagy hitelből vásárolta és inkább nem eszik. :/ -
autotaxmo
őstag
válasz
ForRedGlory #1516 üzenetére
Megneztem ezt a mobiloutfitterst, elegge szar velemenyek vannak a foliakkal kapcsolatban. Elvileg nem is kell leszedned, mert magatol fel fog jonni, annyira silany ha lehet hinni a felhasznalok velemenyenek. Neked mi a tapasztalatod?
-
Gubu0101
veterán
válasz
ForRedGlory #1516 üzenetére
Szedjedle
-
xhege
veterán
válasz
icecave #1515 üzenetére
Nálam úgy néz ki, hogy a mindennapokban a gyári bőrtok van rajta. Én azt nagyon szeretem, szerintem piszok jó fogása van. Emellett van egy ütésálló tok, ami akkor kerül fel, ha veszélyesebb körülmények közé kerülhet a telefon. Ez leginkább, mikor túrázunk, vagy amikor pl öcsémék jönnek hozzánk (3 és 5 éves gyerkőcökkel
). Egyébként engem annyira nem érdekel a telefon külleme, a lényeg, hogy jól működjön.
-
Nekem is ez a bajom, főleg, hogy silver van. Azon aztán minden látszik, secperc alatt gusztustalan lesz az oldala.
Én úgy csinálom, hogy van egy vastagabb, rendesen védő tok a ha olyan helyre megye (pl. lemegyünk szülőket meglátogatni vidékre, naná, hogy akkor favágás, disznóvágás, egyebek vannak), és van egy mindennapi tok, ami egy vékony, pl. pitaka, vagy tactial aramid. A fogás és az ujjlenyomat dolog miatt nekem mindenképp jók az utóbbiak.
#1510: Az szép
-
Gubu0101
veterán
Mert lenyeg,hogy a logo latszodjon?
Nekem teli fekete tok van a telefonon,aki nem ismeri az meg se mondana,hogy iphone-om van
Pedig vehettem volna olyan tokot is amin virit a kivagas a logonal.Sokszor volt mar,hogy nyomattak a jol megy iphone-od van meg jo megy kinyithatos telefonod van szoveget,mar rokazhatnekom van ettol.
-
Egyet kell értsek teljesen. Megnéztem élőben is a színt így valóban nem teljesen tükrözi a kép a színét. A tokkal is egyet kell értsek, sosem szerettem a tokokat én nem igazán hordok csak ritkán teszek rá. Vettem egy eredeti bőrt ami szép és elegáns is, de hiába, ha a szépségét elveszi a formának. "Amit Isten meztelenre teremtett, az meztelenül a legszebb!"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon csalóka ez a kép is, ez a lila nem így néz ki. De azon gondolkoztam, hogy egy profi fóliás biztosan megcsinálja olyan színre a hátulját, amilyet csak akarok. Persze úgy, hogy
az logó sincs eltakarva. Ezáltal nem kellenek a ronda tokok, mégis van rajta frankó védelem.
Mint amikor az autómat fóliáztattam körbe. Gyári fekete helyett, matt bordóval, brutálisan szép lett az autó és úgy is adtam el.
Sajnos minden, de mindegyik tok, csak rondává teszi a telefont, a valódi minőségét, amit a telefont kelt csupaszon kézben, azt a nullára degradálja a legdrágább tok is. -
-
EyElEs?!
tag
Nekem Realme X2 Pro volt, 90HZ, de olyan szinten kín volt átszoknom az iPhone 11 prora (kis kijelző, lassú), hogy nem értem ezt az akadásos/parasztvakítós dolgot.
Most 13PM és érzésre ég és föld a 11 után.
Néha netbank miatt elő kellett vennem a realmet a 11 pro után és feltűnően gyorsabbnak tűnt a telefon a 90hz miatt. (Mondjuk a kijelzőnél csak a töltés volt idegesítőbb - Realme 30 perc alatt 80 százalék felett, iPhone 30 perc alatt kb. sztem a hálózatba töltött inkább vissza, töltő nélkül el se indultam otthonról....
-
Ck.
addikt
Megvolt élőben a találkozó a 14 Pro Max-szal. Továbbra sem vagyok meggyőzve a 13 Pro Max cseréjét illetően. Szinte semmi motivációt nem érzek. Ha nem váltana ki családi háborút, kipróbálnám szívesen 14 napig büntetlenül a Fold4-et, még az is lehet, hogy maradna.
-
válasz
ForRedGlory #1504 üzenetére
Akkor töröld a billt, majd add hozzá újra esetleg. Valami bug van akkor ott.
-
válasz
ForRedGlory #1498 üzenetére
-
Kozmatyi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1498 üzenetére
Gyors legyen a duplaklikk és akkor fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest