- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Ezt eldönteni nem az én feladatom. Nem is igazán érdekel. Én ismerem és be is tudom szerezni a pixel telefonokat, de én mondjuk azért döntenék inkább egy samu mellett, mert brutálisan sok hibával (szoftveres és hardveres egyaránt) érkeztek a google telefonok, főleg a nagy.
-
helixP
nagyúr
Pedig jó hogy tisztáztuk, általában volt szó Samsungról.
Erre azt tudom mondani, hogy a Samsung már akkor telefont gyártott, amikor a Google még nem is gondolt az Androidra. Egyszerűen bejáratott brand, míg az, hogy Nexus, vagy Pixel, pár kockán kívül senkit nem mozgat meg.
Ezen kívül az értékesítés modell is teljesen más. Pl. Szolgáltatói értékesítés, ami hiányzik a Pixeleknél. -
helixP
nagyúr
Az, hogy a Samsung minden ár szegmensben és méretben indít versenyzőt, míg a Google 2 telefont ad ki évente. Azt sem baráti árazással. Plusz nem kéne olyan szarvas hibákat véteni, mint idén.
Szóval szerintem NEM a sallangokkal teli ex-TouchWiz miatt jobbak eladási mutatók. Bár az is igaz, hogy van egy-két olyan feature, amit kényelmesebben el lehet érni, mint ha külön 3rd party appot kéne ráhúzni a stock droidra.
Ennek ellenére én elazzal kérdem az összes telefonom használatát, hogy felrakok egy Stockhoz közeli Romot. -
Roland861010
veterán
3 hétig bírta nálam a Samsung S8 mert annyira stabil volt. De mostmár kezd kicsit unalmas lenni a Samsung mániád fizetve vagy érte ?
Több mint 3 hónapja Pixelt használok és a mai napig nem találtam olyan dolgot benne ami hiányérzet váltana ki belőlem !
Híd el végig fociztam az összes csúcs készüléket de egyiket se szerettem ennyire mint a Pixelt !
De kinek mi
Csak ne állítsd már úgy be a samsungot mintha ő sza.... Volna a spanyol viaszt -
-
joey04
titán
A Pixelek viszont nem túl fényes értékesítési mutatókat produkálnak. Vajon miért?
Hát nem azért amiket írtál. Az átlagot ez továbbra sem érdekli. A pixelnek nincs neve, csak ára van. nem kötik a googlehoz, de mondok jobbat: rengetegen még az androidot sem kötik fejben a googlehoz. így csak annyi jön le, hogy "ennyiért már samsungot is kapok".
-
vicze
félisten
Az ég világon senki se akadályoz meg se téged, se bárki mást, hogy fogja bármelyik verziót és sajátot fejlesszen, úgy ahogy csak szeretnéd. Ez az Open Source lényege, ha valami nem tetszik megváltoztatod. Amennyiben Google szolgáltatásokat akarsz használni, a Google játékszabályait kell kövesd.
Ezzel nem lehet vitatkozni sajnálom.Ezenkívül senki se kötelez a Google szolgáltatások használatára, meg lehet lenni nélkülük, így amennyiben nem tetszik, lehet mást használni.
-
vicze
félisten
Ezt mát 1 hete tudni, akkor hírezték XDA-n.
"If you feel that you'll need the SDK API expanded before you can stop using non-SDK ones, please tell us via our bug tracker."
P-től kezdve figyelmeztetést kapnak a fejlesztők és jelenthetik, hogy kérik az adott API-t és Q-tól lesz letiltva, az még bő 1,5év, mire meg elterjed 2+. Tehát van ideje a fejlesztőknek kérni, ha valami hiányzik, pont ez a cél.
Gyakorlatilag két évvel előre szólnak, hogy héj figyelj, és kérd.A mocskok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest