- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ettől még nem kéne elvenni a választás lehetőségét. Főleg úgy, hogy a korlátozás "véletlenül" egybecseng egy Google érdekkel. Tucatnyi ilyen merényletet követ el a Google. A cél egyértelmű. Az Apple mintájára minél zártabb rendszer, és minél nagyobb kötődés, függőség kialakítása.
-
Somatom
veterán
Kizárt. Pl. a dual SIM -et, és a mikroSD -t is le kell kezelni szoftveresen. Ilyen funkciók nincsenek a Pixelekben, tehát a Xiaominak mindenképpen bele kellett nyúlnia a stock rendszerbe. Elolvastam az itteni tesztjét, és láttam egyéb menüpontokat is, amik nincsenek a Pixeleken futó rendszerben. Ezekhez a módosításokhoz képest a Miracast engedélyezéséhez csupán egy sort kellett módosítaniuk egy szöveges fájlban. Egyébként készülék tekefonkönyve van?
-
Somatom
veterán
Pötyögd be a Google -be azt, hogy "Pixel screen mirroring", vagy azt, hogy "Pixel Miracast"! Én is úgy szembesültem a problémával, hogy nem ment a képernyőtükrözés ugyanazon a TV -n, amin a chinafonommal csont nélkül. A Xiaomira a Google, vagy a Xiaomi adja ki a frissítéseket?
-
Somatom
veterán
Amiket írtam, azokon semmilyen telepítés sem segít, mert szükségesek lennének azok az OS alapok, amiket a Google letiltott. A Miracast aktiválásához a build.prop -ot kéne szerkeszteni, amihez root jogosultság kell. Hiába telepítenék bármilyen alkalmazást, mindegyik úgy kezd, hogy átdob a Beállítások menü, tartalom átküldés pontjához, ahol viszont a tiltás miatt "nincs kompatibilis eszköz" üzenet jelenik meg, és itt elakad az ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest