- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
GeneralCube #741 üzenetére
Ha valami véletlen folytán ez a Dev.Preview lett volna egyben az RTM is, (ami alapból kb. 0 esélyű, főleg, hogy most már hivatalosan is megerősítették az említett reddit-en, hogy nem végleges), akkor is kb. mindegy lenne, hiszen már most van a Dev.Prev-nél újabb verziójú OS build. Tehát ha pl. a nyáron ezzel a verzióval kapnál a boltban mobiltelefont, azonnal elérhető lesz rá frissítés.
-
Glenda
addikt
válasz
GeneralCube #741 üzenetére
Joe mondta a minap redditen, hogy nem végleges.
-
törölt tag
válasz
GeneralCube #696 üzenetére
Én nem frissítenék (de ez az Én véleményem) NEKEM nem nyújtanak annyival többet az újítások. Annak megéri aki helyhiánnyal küszködik.
-
martonx
veterán
válasz
GeneralCube #685 üzenetére
Elméletileg ugyanaz, gyakorlatilag mindent a marketingesek döntenek el, lehet hogy a háttérben még bőszen folyik a munka, csak éppen a BUILD-en muszáj volt bejelenteni valamit.
A bugokat elnézve bőszen reménykedek ez utóbbiban.
Ráadásul a bugok jó része jöhet csak az alkalmazásokból, nem magából az újított OS-ből. Az alkalmazásokat meg szabadon bármikor frissíthetik. -
Воланд
titán
válasz
GeneralCube #685 üzenetére
ha mazlink van, akkor nem. kell meg egy par bugjavitas.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
GeneralCube #604 üzenetére
Hát figyelj.. akkor én abszolút nem tudom, hogy te mire reagálsz és mibe kötsz bele. Nem értelek. Akkor te most mit is szeretnél mondani?
-
Hobbbyt
őstag
válasz
GeneralCube #601 üzenetére
Szőrszálhasogatás? Te miről beszélsz? De most komolyan. Neked is tökmindegy hogy 800*480 vagy 1280*768? Az emberek 99%-a biztos látja hogy mennyivel jobb a nagyobb felbontás.. Mert ez még nem az szint ami csak az epénisz miatt van. Aki tudja magáról hogy a látása erősen korlátozott, ne harcoljon már ezek ellen. A fülhallgatókat se a siketeknek fejlesztik..
(#602) franc0 : +1
-
Alexios
veterán
válasz
GeneralCube #430 üzenetére
mivel nincs integrált fb app, így azt nem tudják kivenni..
-
Alexios
veterán
válasz
GeneralCube #428 üzenetére
integrált messenger nem lesz, annak nem sok köze van a kontaktok szinkronizálásához
-
Blyan
félisten
válasz
GeneralCube #265 üzenetére
Ezután nem fog, mert nem lesz. Viszont a FB messenger legalább korrekten működik, csak kissé energiavámpír.
-
Blyan
félisten
válasz
GeneralCube #258 üzenetére
FB app egyelőre maradnak az ismertek (FB, FB Béta, JDB for FB stb), ami beépülhet a megosztásokba pl.
De a beépített chat elment a levesbe pl.
És ahogy néztem a Me tile értesítései is. -
xxSanchez
őstag
válasz
GeneralCube #202 üzenetére
Nem, de angolul valószínűleg használható lesz, ha a telefon is angolra van állítva.
-
vicze
félisten
válasz
GeneralCube #143 üzenetére
StoryTeller app. A Nokia Zoe koppintása.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
GeneralCube #129 üzenetére
Abból még sosem sült ki jó dolog, ha valaki részegen sms-ezik.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
GeneralCube #126 üzenetére
Persze, mindenre van alternatíva, csak nem értem, hogy miért maradt ki. Számomra pl. ez fontosabb lenne, mint a képernyő forgatásának engedélyezése.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
GeneralCube #121 üzenetére
Ezek tények, sajnos. Én is hiányolni fogom ezt a funkciót, de marad a csempe.
-
Alexios
veterán
válasz
mondjuk elég vicces, hogy a project my screent kilehet rakni, de az adatkapcsolatot nem..
-
Воланд
titán
válasz
valakinek muszaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest