- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
"kamu-off"
Talán egyszer ha használtam ezt a kedvences mentést mióta PH-zok és most csak annyit láttam, hogy ahol hozzászóltam ott mindig hozta a piros számokat. Nem túl sűrűn irkálok. Bocsánat ha valakit felzaklattam vele
De, hogy ON is legyek. Szerintem nagyon jó kis rendszer lesz ez. Én nem is értem ki vesz már alsó közép kategóriában droidot. Ha meg nagyon nagy a keret, akkor mehet a szifon. Egyetlen egy dolog lehet csak para, ha valamilyen módon a frissítéstől szétesik a rendszer egységessége, belassul, vagy csomó random hibát fog produkálni.
-
DS39
nagyúr
hát igen is meg nem is. lehet hogy MS/Nokia szemszögből úgy tűnik azt(620) upgradelték, hiszen a ClearBlack maradt, nagyobb kijelzőt kapott, (felbontást is, de az csak a virtu gombok miatt), 2 mag helyett 4.
negatív hogy vaku nincs, kamera gomb nincs, és a ram sem nőtt.viszont ez jót is jelent, mert akkor minden mostani 512 mb ramos modellen jól fog futni az új rendszer.
-
DS39
nagyúr
de az a 620 utóda. már a design-on is látszik hogy arra hasonlít.
az 520 utóda a 525 (külföldön hivatalos forgalmazással), de ugye lehetett olvasni a "Rock" fedőnevű 530-as modellről, ami idén érkezik, az várhatóan az 525-ös 8.1-gyel kiadott verzió lesz, és reméljük hogy nálunk is forgalmazva lesz, ill. kap egy-két feature-t pluszban, és nem mínuszban.
tjb007: ez mindenképp szükséges lépés volt hogy terjedjen a platform, és fejlesszenek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest