- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Más megoldást nem tudsz mert én nem értek ezekhez. Azt se tudom mi az a blank. Meg nekem a visual # után nincs store apps. Próbáltam egyet elmenteni meg rámenni fent egy play szerű gombra de csak hibákat írogat. Egyszerűen csak meg szeretném nézni hogy milyen a 8.1 de itt kell szerencsétlenkedni és már idegesít baromira, hogy képtelen vagyok futtatni.
-
Hobbbyt
őstag
és (#410) Blyan
1, Lassan 1 éves lesz a cucc. Lehet mondani, hogy az WP a tyúkszaron is gördülékenyen fut, és nem kell alá HW, de ez csak addig igaz amég nem akar valaki Netezni/játszani stb rajta. Nekem folyamatosan az volt az érzésem netezés/játék közben, hogy ez éppen elég.. de nem több. Viszont az ára indokolná azt a többet. Nem volt kategóriájába való már akkor se mikor megjelent. Ezt kéne "kijavítani" egy Snapi 800/805-el meg esetleg egy Full HD kijelzővel. Ez az update még mindig több lenne mint amit az iPhone 5->5S , Galaxy S4->S5 nyújt.. sőt, alapvetően az összes csúcs készülék most csak SoC-ban lépett előre. Tehát elfére.
(#414) vicze1 Az árát és egyediségét tekintve szerintem igenis bejött nekik. Szerintem az S széria aránya se sokkal jobb a Samsungnál.
-
BiP
nagyúr
Érdekes, engem pl. a Wifi gomb a Wifi menübe dob.
BT, repülési mód, internetmegosztás pl. azonnal vált, azok nem lépnek át.(#72) ilgatto: Az nekem is hiányzik, de végülis 3rd party program+csempével meg lehet oldani.
(#73) Integrale: Az majd egy külön program lesz a fószer elmondása alapján, nem beépített cucc.
De amúgy tényleg elég király és látványos lockscreeneket lehet vele csinálni.(#86) razzorr: Szerencsére nem kötelező használni a noti centert, a csempén ugyanúgy jelzi, mint eddig.
Cortana meg jó ideig úgysem lesz nálunk, gondolom (a magyar nyelv miatt), szóval emiatt nem kell aggódni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest