- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Mondjuk ez az „it will require new HW” elég nagy bullshit. Írná inkább azt, hogy a Miracast a felsőkategória kiváltsága lesz és akkor legalább nem kamuzna. A jelenleg piacon lévő alsó- és középkategóriás modellek is tudják, vagyis inkább tudnák, mert ez alapján úgysem fogják megkapni.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
-
neooen
aktív tag
-
azopi74
addikt
Én úgy tudom, a brand gyártók közül egyedül a Motorola Mobility nem egyezett meg a MS-al. (vajon miért ?
Google inkább a patent-hidegháborút / patent fegyverkezési versenyt választotta, a kerszetlicenc-megállapodások helyett, és hát a motorola szabadalom-portfoliójával a zsebükben könnyen játszhatták a nagyfiút
De most, hogy Lenovo kézbe kerültek, valószínű, hogy meg fognak állapodni. -
azopi74
addikt
"Most nézem, hogy a S200-as sorozatos telók is ~120-150$, szóval ez alá menni nem tudom, hogy lehet."
Úgy, hogy azok a telók nem az "abszolút mindennek az alja" kategóriába esnek, van leljebb is, ha még spórolnak ezen-azon
:
http://www.knowyourmobile.in/android/7311/top-30-cheapest-android-phone-india-below-rs-5000-march-2014
http://www.pricedealsindia.com/popularsearch/android-mobile-phones-under-rs-5000-in-india.phpPersze ezekbe jellemzően nem Snapdragont pakoltak eddig, de nem is nagyon tehettek, csak az utóbbi időben kezdte betámadni a Qualcomm a legalja kategóriát.
De a WP még mindig csak az Adreno-kat csipázza, akkor a jövőben rakhatnak akár, ha akarnak, ez nem növelné meg jelentősen a költségeket.
-
azopi74
addikt
Én is arra gondoltam, hogy a MS hosszabb távon a prémium szegmensre próbál majd inkább összpontosítani, de az nem most lesz, hanem majd miután egy kritikus tömeget (15-20%-os részesedést) elért az ökoszisztéma. Ugyanis a "noname" gyártók még annyira sem tudják a veszteséget más tevékenység nyereségéből finanszírozni, mint a Microsoft.
Persze enyhít a dolgon valamennyit (különösen a legalsó kategóriákban, ahol a licenszdíj jelentős részét teszi ki a költségeknek), hogy a MS ingyen adja a Windows licenszet, és az androidos telefonokat sújtó sarctól is mentesülnek, de a kínai noname gyártók jellemzően eddig sem azok közé tartoznak, akik tejeltek a Microsofnak, mivel úgy sem érik utol őket a MS jogászai.
Szóval szerintem egy darabig marad még az alsó kategória a MS-nál, (akár némi veszteséggel), sőt, szerintem az alsó-középre is odafigyelnek majd jobban - amit eddig kissé hanyagoltak. Ha meg történetesen teljesen beindulna a platform, és egészséges, ( értsd, androiddal összemérhető) részesedést elérne, akkor szerintem az egész készülékgyártás eladását fontolóra vennék.
-
Hobbbyt
őstag
Nana!
Az AMOLED és a Super AMOLED között vannak különbségek. Olyan ez mint a VA paneleken belül az MVA-PVA stb. Az alapelv ugyan az, viszont a réteg elrendezés stb.. már egyedi. Elvileg a Super Amoled a samu tulajdona, míg amoledet más is gyárthat. Nem tudom, hogy minek köszönhető, de pl. a Lumia 1020-asom feketéje se volt 100% fekete. Korom sötét szobában látszódott hogy úgymond "elő van feszítve" a kijelző, tehát kicsit világított a fekete. Az s2 is ilyen volt, 2 évvel korábban. Viszont az S4 tényleg 100% fekete. Korom sötétben sincs eltérés kikapcsolt-bekapcsolt kijelző között. Én ezt a "Super" előtagnak tulajdonítom, de lehet hogy csak ennyit javult azóta..? örülnék ha az S4 panelját kapná a 930
-
satz18
őstag
"jellegi technológiával minden színes(nem tudom jól megfogalmazni) OLED kijelző AMOLED, nem létezik olyan Organikus dióda jelleg, ami RGB-ben világítana önmaga."
Erre én ezt ídéztem egy MA-s cikkből:
"Az előlap teljesen más, mint a többi telefonnál. Horizontálisan elforgatva ugyanis szinte már moziélményt nyújt a 6 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású teljes RGB mátrix P-OLED panel."Nem vagyok egy kijelző mágus, de nekem ez jött le a hozzászólásodból. Ha félreértettem, akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest