Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Pixel 4a 5G-re valaki ismer vagy látott olyan tokot ami gyári tok copy, plüss belsővel?
-
Laurh
aktív tag
Más nem tapasztalt ilyet?
Annyiban módosítanám az előbbi posztom, hogy nem kell hozzá töltés, hogy lezárt képernyőnél fullra húzott média hangerőnél csippanjon egyet a készülék kb 30mpenként.Ahogy utána olvastam redditen sokan panaszkodnak rá, de megoldás nagyon nincs rá.
Kipróbálná nekem valaki?
-
Laurh
aktív tag
Egy érdekességet figyeltem meg a pixel töltése közben.
Amikor töltöm és a "média hangereje" maxom van akkor 30mpénkt pittyen egyet.Amint lejjebb veszem a csúszkát nincs pittyegés.
Amikor maxom van és nincs töltés akkor sem pittyeg.Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? (Egyéb hangok és rezgések minden off)
Pixel 4a 5G
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne.
Lehet valahol korlátozni, hogy pl a youtube only mobiladatforgalom mellet ne fusson?
Illetve a gesztusvezérlésnél a vissza lépésnél egy pillanatra rezeg a készülék. Ezt a rezgést ki lehet valahol kapcsolni?Köszi előre is.
-
Laurh
aktív tag
Valakinek van esetleg elfekvőben 1db fólia Pixel 4a 5G-re Pesten? Szívesen átvenném tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest