Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Én évek óta próbáltom elérni, hogy legyen és nem lesz ameddig nem lesz hivatalos forgalmazás vagy nem kerül fel a támogatott készülékek közé, ahhoz pedig kell(ene) több készülék a hálózaton. Szerintem kevesebb Google telefon van mint Oppo vagy valami random kínai márka sajnos.
BTW Én már 3-4 éve mindig használok Pixel telefont és kevés hátrányt éreztem. Nálam nem jelentkezett sok hiba. Voda a szolgáltató és legalább 5x beszéltem velük, hogy amit lehet kapcsoljanak be
. Elvileg mindent bekapcsoltak, persze továbbra sincs VoLTE de valamiért müködik a "HD call" a Samsung szerinte ami elvileg VoLTE. Sajnos teljes támogatás nélkül kicsit káosz lehet a működés
-
adesz444
csendes tag
Én a német mediamarktból rendeltem két hete egy Pixel 5-öst, pár nap alatt itt volt a Mailboxde.com csomagtovábbítót használva (német mediamarkt nem szállít ide). Ha ott a csomag, akkor több opció közül lehet választani, GLS ~13EUR-ért hozta el onnan.
Szerk: BP belvárosban szintén nincs para a hálózattal, de ezt a VoLTE dolgot szomorúan olvasom. Régi Oneplus telefonok sem voltak szolgáltatóknál, akkor azok miért támogatottak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LEGO klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest