- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Mellesleg miben tévedtem? Egy állításomat sem sikerült megcáfolni szemben a tieiddel.
A "kivaxolom" és hasonlóak élét megint nem érzed. Alapvetően gusztustalan egy ilyen össze-vissza matricázott készülék, ráadásul a tájékozatlanságodnak hála megint csak nem tudod, hogy a iPad-ek és az iPhone-ok rendelkeznek egy zsír taszító réteggel, aminek köszönhetően egy húzással a nadrágon vagy pólón eltüntethetünk minden ilyen csúnyaságot.(#298) pakriksz: Harmadszorra: Volt kezedben iPhone 4/4S és mellette iPad1/2? Nem? A véleményedet a TN paneles 19-es monitorodra alapozod? Csak gratulálni tudok a tudatlansághoz.
(#300) Peak: Az igazi kis pálya az, hogy vergődtél az USB-ért, majd a BD lejátszásért, végül pedig az egyik leggagyibb Android alapú eszközt mutogatod példaként, ami az általad előtte kifogásolt egyik kritériumnak sem felel meg. Mindezt egy iPad frissítéssel kapcsolatos hír topicjában.
(#301) Peak: Mint mondtam lehúzod egyszer és kész. Az egész itteni ténykedésed az Epic Fail barátom.
A szerkesztés gombot, pedig nem szégyen használni.
-
Xero
nagyúr
Ez szerinted itt kit érdekel úgy mégis?
Egyébként zsíros ujjlenyomatos kijelző, gyári reklám matrica. Rémesen elegáns és "kívánatos" gép.
szerk: Így már kezdem egyébként érteni az Acer kötődést.
(#297) Peak: Milyen bazári stílus? Milyen nyócker? Kapj már a fejedhez. A kutya sem kérdezte, hogy a gagyiacer mennyit megy felmatricázva összemaszatolva. Viszont Te tisztednek érzed megvédeni a mundér becsületét. Nézz föl. A "Téma: [Re:] Megérkezett a harmadik generációs Apple iPad", nem pedig az aceralegjobbeztvedddroiddalmajdszetesik legujabb generációja.
Egyszer már lezártam magamban a dolgot, de azóta is ontod a marhaságot.
-
Xero
nagyúr
Bemész egy Apple kereskedőhöz a ripeddel együtt és kipróbálod amin akarod.
(#282) Peak: Könyörgöm. Ne csináld a cirkuszt tovább.
Idézet tőled:
159:
"dehogy szar. nagyon klasz kis cucc. szép. vékony. könnyű. dizájnos. alma is van rajta.
csak a harmadát sem éri, mint amennyivel lehúzzák a marketingáldozatokat."Hogy tudod megmondani előre, hogy mi mennyit ér úgy, hogy fogalmad sincsen róla, hogy mi is az, mire képes stb stb!?
-
Ragnar95
félisten
A CPU-nak lehet,h nem,de a GPU 100%,h nem bírná, mivel egy notiban lévő 9400GM is kevés neki...
pakriksz: annak kell ekkora kijelző,h valóban retina display minőségű legyen a kép és megfelelő optimalizálás mellett lehet elvisz ekkora felbontáson is játékokat a gép, bár nyilván nem PC szintűeket, de azt eddig se vitte el egyik tablet se... -
Xero
nagyúr
Ezeknek a kérdéseknek a 95%-ára minimális erőbefektetéssel választ kapnál a Google segítségével pillanatok alatt.
Nem akarok újabb vitába bocsátkozni, de ezek után a kérdések után az eddigi kijelentéseid még annyi megalapozottsággal sem bírnak mint előtte.
Egy olyan platformról formáltál véleményt és húztad le mondvacsinált indokokkal, aminek a lehetőségeivel és a működésével sem voltál tisztában.
-
Ragnar95
félisten
Van, Asphalt 6 v Real Racing 2, de grafikailag az Infinity Blade 2 a legdurvább, FPS-eknél a Modern Combat 3 és a Shadowgun hoz még elég durva szintet.
Amúgy a korábbi kérdésemre nem válaszoltál, hogy a tableted, ami elviszi TV-re kikötve a FullHD filmeket,a FullHD 3D SBS-t is viszi?
Bárki fejleszthet szoftvert iOS-re, csak regisztrálnia kell az Apple-nél évi 99$-ért és ha megfelel a programja az AppStore feltételeinek, akkor már be is kerülhet oda
-
JulWCZar
senior tag
Pontosan tudni mennyibe kerul, a legolcsobb modell 499$.
Ebben kapod meg a legolcsobban. Ha Tegra3-as tabletet veszel, akkor 125$-ert kell hogy adjak, hogy egy arban legyen a grafikus teljesitmeny.
Ugye mekkora hulyeseg ezen rugozni?
Az iPad3 megnegyszerezte a pixelmennyiseget, duplazta a graf teljesitmenyt -> ki lesz hasznalva. Es lesznek ra szoftverek amik kihasznaljak.
Tegra3-ra nem.
-
JulWCZar
senior tag
Ehhez kepest duplaztak:
http://www.anandtech.com/show/5163/asus-eee-pad-transformer-prime-nvidia-tegra-3-review/3
Nehezen osszemerheto, de a GFLOPS az GFLOPS.
Meg egyszer: ez az iPad 2 GPU-ja, ami a forumtars linkjen PowerVR SGX 543MP2-kent szerepel.
Ehhez kepest duplaznak az iPad 3-ban.
-
erdoke
titán
Már miért lenne erősebb a Tegra 3, illetve miben? A GPU-ja lényegesen gyengébb, mint az új iPad-é, sőt, a korábbi szakadék csak tovább mélyült.
-
Prof01
veterán
Erre most mondhatnám ezt, de amíg nem jelent meg és nincs valós teszt, nincs sok értelme...
A másik meg, amiben egyet kell értsek erdoke-vel, ahogy észreveszem a piacon csak az Apple az egyetlen, aki látja, hogy 4:3-as képernyőnek van értelme, úgyse mozizni fognak rajta az emberek, akkor minek a szélesvásznú kijelző (notebook-nál is utálom)?
-
erdoke
titán
"this is just a technology demo and not a consumer product"
Az új iPad jövő hét végétől a boltokban van. Már most vannak rá írt programok, és 1-2 hónapon belül ezerszámra jön a többi. Milyen dolgokat és milyen sebességgel futtat FUll HD-ban ez az Iconia darab? Szerintem még az Acer se tudja...
Egyébként 16:9-en olvasni sokkal szarabb, márpedig leggyakrabban nem mozizni fogok a tableten, az sokkal jobb egy 130-as plazmán. -
Prof01
veterán
Nem pont a lejátszásra gondoltam, hanem, hogy egy 16GB-s, jobb esetben 64gb-s tableten akarsz tárolni 20-30gb, de inkább nagyobb filmeket?
Ez még 2012-ben is túlzás. Esetleg 4-5 év múlva, ha az flash ára ott tart, hogy 1TB feletti méretűek kerülnek a tabletekbe.
Egyébként meg melyik konkurens gyártónak van jelenleg erősebb gépe ennél? -
Xero
nagyúr
Szó nem volt itt izmozásról, pusztán olyan égbekiáltó marhaságokat állítottál, amiket nem lehetett szó nélkül hagyni. Nincs itt semmiféle hit kérdés, pusztán ebben a szegmensben magasan a leghasználhatóbb eszközről van szó. A kérdésekkel természetesen szintén nem lett volna gond, ha valóban értelmes kérdések lettek volna, vagy nem olyanok, amiket egy tech specs átfutásával pillanatok alatt meg tudtál volna magadnak válaszolni.
Ismét javasolnám, hogy fusd át az itteni ténykedésedet.
Részemről szintén vita lezárva.
-
Xero
nagyúr
Én tapasztalatból beszéltem. Volt szerencsém olyan céghez tervezni hálózatot, ahol a desktopok és a mobil eszközök is nagy számban Acer termékek voltak. Soha nem találkoztam még annyi gonddal és ócska megoldással mint ott.
Ezen kívül természetesen a környezetemben is van nagy számban Acer eszköz. Szinte mindegyiket undorral veszem kézbe ilyen-olyan okok miatt. Egy HP vagy Lenovo eszköznél ez nem merül föl. Nem furcsa?
Látod? Van aki nem a levegőbe beszél és hord össze marhaságokat.
A személyeskedést pedig jó lenne, ha ezzel a hozzászólásoddal be is fejezted volna.
Te voltál az, aki VérPistike módjára bejöttél fogalmak nélkül egy iPad hírhez. Legközelebb mielőtt ennyire nyilvánvalóan kinyilatkoztatod, hogy nem értesz a témához, legalább vedd a fáradtságot és tájékozódj.ui: Az off gomb használata sem ártana.
-
Xero
nagyúr
Mi érdekes van ezen? Az Acer termékek (leszámítva a prémium kategóriás notebookok közül párat) mind mind az olcsó árszegmensben indulnak olcsó kivitelezéssel. A legtöbb esetben recseg, túlmelegszik, rossz minőségű kijelzős.
Azt meg nem is tudom hova tenni, hogy az az érved a mellett, hogy "szerintem meg az apple az ipari hulladék", pusztán annyi, hogy te Acert és Samsungot használsz. Ez szerinted kit érdekel? Attól, hogy Te ilyen termékeket használsz, az állítás még nem lesz igaz.
Ezzel az egész comment halommal pusztán azt bizonyítottad, hogy halvány lila gőzöd sincsen arról, amiről beszélni próbálsz.
-
erdoke
titán
"akkor most nem is értem, hogy mi a csúsztatás vagy hogy mit is állítottam"
Azt állítottad, hogy 1,5-2-szeres az árkülönbség, aztán hozod az egyik legolcsóbb (és bocs, de leggagyibb, mert vaskos, mégis gyenge üzemidejű) Tegra 2-es versenytársat 20 % alatti differenciával. Ez nem csúsztatás? Akkor mi, nagyotmondás?
-
Peetey91
senior tag
Miért is 1,5-2x drágábban? Asus Transformer (/Prime), Xoom, Tab stb. ezek hol vannak 1,5-2-szeres áron?
És hogy a kérdésedre is megpróbáljak választ adni. Asus Transformerről váltottam iPad 2-re, tehát van összehasonlítási alapom. Arra, hogy miért váltottam egy szóval a válasz: iOS.
Az Apple OS-e és az Android között részemről ég és föld a különbség.
Sokkal gördülékenyebben, kényelmesebb tudok rajta bármit csinálni, mint az előző készülékemen. + ott van az Apple Store, amihez közel nincs a Market. iTunes zenebolt, iTunes U (nekem egyetemistaként nagyon izgi funkció), hogy csak pár példát említsek. Állítom, hogy az iPad 1 hardverével jobban fut az OS, mint az Android jelenlegi csúcsmodelljeivel.
Az Android, ha valamibe belebukhat akkor az saját maga lesz, hogy ömleszti a piacot, de a kompatibilitás, használhatóság rovására. Pl. rengeteg olyan 2011-es készülék van, ami meg se kapja az ICS frissítést. Könyörgöm, egy fél, max egy éves rendszerre ne érkezne frissítés?Nem lehúzom az Androidot, ez az én véleményem dióhéjban, gyorsan összecsapva a két platform közti különbségben. iPhone-om van, 100, hogy a következő telefonom is az lesz, ha cserélem, egyelőre nem tervezem. iPad-om van immár, Androidos tabletre soha nem fogok váltani jelenlegi állás szerint.
Szerk: most látom, hogy eléggé régi hsz-edre válaszoltam, valószínűleg kapkodtam és nem olvastam tovább a témát. Bocs, ha ezt a témát már befejeztétek, utólag kapcsolódtam be.
-
-
Xero
nagyúr
Akinek nem kell adapternek annak kapásból irreleváns a felvetésed.
Mint mondtam példának egy Acert hozol, ami egy ipari hulladék az esetek döntő többségében.
A szolgáltatások alatt ismét nem tudom mit értesz. Ha az iCloudot, akkor az ingyenes és pénzért bővíthető, a Store pedig ugyan úgy működik.Egy alap 16-os Galaxy Tab 10 pedig ugyan úgy 120e körül indul. Ebben tessék már gondolkozni.
-
Xero
nagyúr
Acer? Komolyan?
Na de akkor legyen. Nagy vonalakban stimmel a két gép, csak ugyebár ezen még mindig droid 3 fut. Ez így ebben a formában kapásból gyengus tabletnek. Az Acer-t mint egy iPad ellenfele felhozni megint csak kicsit erős.
Az ár mint látszik ismételten erős csúsztatás volt lévén a 103e nem egészen úgy aránylik a 120e-hez, mint ahogyan azt te állítottad.
-
JulWCZar
senior tag
Bemesz egy szamtech uzletbe Londonban (nem Apple). Mondjuk Curry's digital, ami egy fos, de mindegy.
Ott lesz kirakva az aktualis tablet lineup, Kindle-tol iPad-ig.
Vegig tapogatod, es megtudod. Az Android tablet letezik, csak ugy mint ahogy volt Windows XP tablet is. De ezen tul, hmm, hat amugy kiabrandito.
Ket dolgot vesznek az emberek: Kindle es iPad. Miutan kiprobaltak mindkettot, es melle meg 8 androidos tabletet, kulonbozo meretekben.
Nekem is leesik az allam, meg az elso iPadtol is. De nekem nem kell.
Ha fotos lennek, aki sokat utazik, vennek egy 64 gigasat, es egy 30 dolcsis csatlakozot. Mert konnyebb mint egy laptop, es a kijelzoje verhetetlen. De nem vagyok.
Tartalomra pedig van egy iPhone ami mindig nalam van, es fel orara meg konyvet is hajlando vagyok olvasni rajta, ha jo konyv. Melle pedig egy MacBook Air, amit ugyan olyan konnyu a lakasban/agyban hasznalni mint egy tabletet.
Anyamnak Kindle-t vennek, de nem tudom milyen a magyar e-book lefedettseg.
Szoval, azt kell tudnod hogy mire akarod hasznalni. Munkatarsam vett egy quertys android tabletet (transfromer?), amikor kijott. Hat, azota sem hasznalja. Nem azert mert rossz, hanem mert neki nem kellett tablet. Nem tudta eldonteni mit akar.
Folosleges szamon kerni azt hogy milyen retegigenyt nem szolgal ki. Ennyi erovel potom penzert vehetsz kinai megrendelos oldalrol noname android tabletet, amin LAN csatlakozo is van. Meg 2 sd foglalat, meg mittudomen. De van olyan telefon is, amin tv-t nezhetsz. Nem viccelek.
-
erdoke
titán
Először is nézz szét a boltokban. Az új iPad belépő ára bruttó 143e Ft. Ez másfél-kétszeres a hasonló specifikációjú versenytársakhoz képest? Szerinted mennyibe fog fájni a Transformer 1920x1200-as, 16 GB-os verziója, 95 ezerbe? Ugye nem haragszol, ha körberöhöglek?
Nekem van HDMI, USB és SD adapterem is, alig használom őket. Leggyakrabban még a HDMI-t, ha filmet nézek róla vendégségben (otthon nincs rá szükség, megy vezeték nélkül), vagy pár diát/doksit meg akarok mutatni. Amire mi használjuk a családban az iPad-eket (bár nem mindenki ugyanarra), ahhoz nincs szükség adapterekre. Egyelőre még az új Apple TV-t se döntöttem el, mert majdnem minden átmegy vezeték nélkül a TV-re/hangrendszerre az asztali médialejátszómon ill, az AirPlay képes HM erősítőmön keresztül.
-
Xero
nagyúr
Fogalmak nélkül kreálod a commenteket. A saját véleményedet legalább is ipari szabványként kezeled. Ez számomra kimeríti a marhaság fogalmát.
Leírtuk. A Te igényeidnek nem felel meg. Pont. Én sem szidom a Ferrarikat, mert nem fér el benne a sífelszerelésem. Másra találták ki. Ilyen egyszerű.
-
törölt tag
"btw egy ipad fullos 3D terheléssel mennyi idő alatt merül le?"
az elődök cinex-el max színes lencsés szemüveggel tudták a 3d-t... vagy a 3-asról szeretnél már most teszteket ilyen irányba? tudom félrevezető a hír, nem érkezett meg úgy igazán a boltokba még...
vávávávárj akkor te megveszel egy br filmet, és azt fülessel menet közben akarod megnézni? ahelyett hogy otthon a lejátszódon (amivel lerippelted...) házimozi üzemmódban a normális tévén tennéd azt besötétítve meg ahogy kell? tudtam hogy vannak hangőrültek akiknek néha a flack nem elég jó a metrón 80k-s fülessel, de benned új csoportra leltem... vájtszemű
"w7et pont úgy, mint ha egereznék."
számodra kényelmes. ennek örülünk. én is próbáltam. igen alacsonyak az igényeid maradjunk annyiban. hasábra nagyítástól lehet kezdeni és elég sok apróság közbejöhet... a win 7 wirtu billje meg egyenesen csoda számba megy. bár még mindig inkább az mint a noti dokkolónak csúfolt izé az iconica mellé. nah abban egy jó dolog van a pöcökegér. az is pontatlan számomra kuka kategória, a billentyűk olyan rövid úton járnak hogy az már bűn, semmi visszajelzés a leütésről. jó nem hajlik még ez is pozitívum. hülye azért nem vagyokban nyomkodtam meg, nagyon nem jött át.
-
Ed Parker
nagyúr
de Peak,nyögd már ki,mire akarsz kilyukadni?
hogy az ipad szar? akkor ne vegyél ilyet.
soha nem értettem azokat,akiknek nem tetszik egy termék,elmegy abba a topikba és ott trollkodik. ha szar minek foglalkozol vele?
szard le,hogy itt több júzernek teszik,te használj fasza tabletet,ami viszi a BD filmjeidet amit gondolom a megvásárolt filmjeidről rippelsz be biztonsági másolatként,hogy minden nálad legyen.
én nem mondom hogy az ipad hibátlan,de nekem volt kettő már és volt más tablet is a kezemben,de eddig az ipad volt az,ami a legjobban tetszett és az új is tetszik. -
henrik02
csendes tag
-
törölt tag
akkor engedd meg hogy összefoglaljam amit szeretnél:
egy elég erős rendszert ami elboldogul mindenféle brutál kódolású cuccal amiket kb csak külső tárolón érdemes tartani mert irdatlan helyet foglalnak, bárhova megérkezel egy usb-n tudd az adatokat átlőni bárkinek bárholezzel szemben használsz egy olyan oprendszert ami érintésvezérlésre annyira van felkészítve mint geronazzo mária a legyen ön is milliomos 50 millás kérdésére, és mindezt 4 óra alatti akkuidővel.
értem. már csak az a kérdésem hogy ilyen filmeket amiket te akarsz nézni honnan veszel?
mennymár velem is minden nap előfordul hogy a haverok pendrive-on dugdossák a gyerekek képeit a kezembe. elküldi mailben, fb-n, picassa, milliárd lehetőség van. jah hogy ott és akkor. arra ez nem jó.
egyébként felfogtuk hogy neked nem megfelelő. nekem meg az iconica akkuideje, kezelőfelülete nem megfelelő, hogy a starterben hátteret nem cserélhetek szabadon ha már korlátozások ugye, és még sorolhatnánk. mások az igényeink. ezzel semmi baj nem lenne, ha megértenéd hogy másnak meg az akkuidő, a röccenésmentes használat, a megvásárolt filmek, zenék, könyvek adják meg azt az érzést amire vágyik.
-
Xero
nagyúr
1. Ha megtaláltad a neked megfelelő eszközt, akkor miért az iPad-hez fűződő topicban ontod a marhaságot?
2. A proci pedig egy módosított A5, továbbra is kettő maggal és 4 magos GPU-val. Mire elég? Ami elindul az új iPaden, arra elég és ez a lényeg. Kiválóan fogja lejátszani a store-ból vásárolt 1080-as filmeket.
-
törölt tag
jah hogy jah. aztán az akkuidő hogy alakul? költői kérdés szintén. mert osztvakettővel, plussz az oprendszer minden csak nem tabletre van kihegyezve. jó kezdeményezés, de teljesen más a célcsoport és a megközelítés is. én használtam win7-et tapicskolva, minden csak nem kellemes hosszútávon számomra.
-
törölt tag
harmadát se érné neked.
ha lenne olyan eszközöd amire airplay-el tudnád dobálni az anyagot oda vissza
ha lenne itunesben pár filmed, zenéd már megvéve
ha lenne olyan fizetésed amilyen a fő piacain van az embereknek
stbso what? szerinted túlárazott. húztuk a strigulát az oszlopba. haladhatunk mostmár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest