Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peetey91

senior tag

válasz Brianko #353 üzenetére

Igazából a pendrive kezelést leszámítva meg torrentezést nincs olyan, amit ne tudnál megcsinálni iPaden, de menne Androidon. És elég benézni a Transformer topicba, hogy mi megy ott az ICS frissítés óta... :/

• Peetey91

senior tag

Hello!

Ha veszek egy magyar bluetooth billentyűzetet, akkor az iPad-del is magyarul fogok tudni gépelni? Tehát ha leütöm mondjuk az "á" billentyűt, akkor azt is viszi be, vagy ami az amerikain a helyén van? Ez az.
    Köszi :)

@Brianko: Én az Android miatt cseréltem le a Transformeremet iPad-re. Nem tudom, van-e már iOS eszközöd, ha van, akkor utána már elég lehangoló lesz Androidot használni szerintem. :S

• Peetey91

senior tag

válasz Peak #199 üzenetére

Miért is 1,5-2x drágábban? Asus Transformer (/Prime), Xoom, Tab stb. ezek hol vannak 1,5-2-szeres áron?
    És hogy a kérdésedre is megpróbáljak választ adni. Asus Transformerről váltottam iPad 2-re, tehát van összehasonlítási alapom. Arra, hogy miért váltottam egy szóval a válasz: iOS.
    Az Apple OS-e és az Android között részemről ég és föld a különbség.
    Sokkal gördülékenyebben, kényelmesebb tudok rajta bármit csinálni, mint az előző készülékemen. + ott van az Apple Store, amihez közel nincs a Market. iTunes zenebolt, iTunes U (nekem egyetemistaként nagyon izgi funkció), hogy csak pár példát említsek. Állítom, hogy az iPad 1 hardverével jobban fut az OS, mint az Android jelenlegi csúcsmodelljeivel.
    Az Android, ha valamibe belebukhat akkor az saját maga lesz, hogy ömleszti a piacot, de a kompatibilitás, használhatóság rovására. Pl. rengeteg olyan 2011-es készülék van, ami meg se kapja az ICS frissítést. Könyörgöm, egy fél, max egy éves rendszerre ne érkezne frissítés?

Nem lehúzom az Androidot, ez az én véleményem dióhéjban, gyorsan összecsapva a két platform közti különbségben. iPhone-om van, 100, hogy a következő telefonom is az lesz, ha cserélem, egyelőre nem tervezem. iPad-om van immár, Androidos tabletre soha nem fogok váltani jelenlegi állás szerint.

Szerk: most látom, hogy eléggé régi hsz-edre válaszoltam, valószínűleg kapkodtam és nem olvastam tovább a témát. Bocs, ha ezt a témát már befejeztétek, utólag kapcsolódtam be. :)

Új hozzászólás Aktív témák