- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Najó, csak fel kéne fogni (mindenkinek), hogy különbözők az igények. Mindenki különböző felbontás után látja tűélesnek a képet. Van, akit nem érdekelnek az ujjlenyomatok. Van, akinek többet számít a szín. Stb. Egyszóval az, hogy szerinted jó valami, nem jelenti azt, hogy másnak is jó. De ugyanez igaz másra is.
-
MongolZ
addikt
Ahh, bocsánat. Ha egyszer meglátlak akármelyik másik fórumban, ahol nem a címben szereplő termék szerepel 3x minden egyes mondatodban, akkor ezt a mondatot fogom a fejedhez vágni. Okostojás. És ha fel van matricázva neki a tabletje, akkor mivan? Idiótaságokon pattogsz órák óta. Szerinted akinek nem jön be "retina diszpléj", az hülye. Hát csak gratulálni tudok hozzá. Gondolkodjál el magadon aztán menjél vissza iOS-t fejleszteni.
#305 Prof01: Ez az egész monitor - ipad összehasonlításod ott sántít, hogy te 27"-on használsz FullHD felbontást. Hát ez a felbontás kb. 22-23 collra ideális. A különbség óriási.
De ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok.
-
Peak
addikt
Nem gondolnám, hogy majd te megmondod nekem, mit csinálhatok, de ez a nagypofájú stílus amit tolsz (szerkesztésgomb meg a szövegértelmezési problémák) igazából számomra árulkodó már, hogy nekünk nincs miről beszélgetni, s megerősít, hogy tele vagy almás cuccokkal. A hívőkkel pedig nem lehet tárgyilagosan beszélgetni. Ez az epic fail.
További kellemes térítést.Juj nézd használom a szerkesztés gombot, amikor csak akarom
Jó éjszakát!
-
pakriksz
őstag
Tényleg elég kispályás vagy ahogy írják
"Harmadszorra: Volt kezedben iPhone 4/4S és mellette iPad1/2? Nem?"volt, de kösz hogy megmondod mi történt velem. (sajnálom(?) de nem lettem hívő ettől sem)
"A véleményedet a TN paneles 19-es monitorodra alapozod? "
Hol is írtam hogy TN monitorra alapozom? Mert beírtam egy monitoros példát (és írtam autósat is és videokártyásat is egyébként), hogy érzékeltessem miről szól ez az egész felbontáshiszti?
Hát igen ebből látszik hogy kötözködsz.
(egybéként miért is ne lehetne TN panelra alapozni a felbontás szükségességének kérdését? valahogy ez is homályos nekem)De valamit nem tudok megérteni a gondolatmenetedből.
Tehát arra akarsz kilyukadni, hogy TN monitornál nem látom azt hogy kevés a felbontás akkor mondjuk IPS-nél látnám? Nem érzed ezt egy kicsit furcsának? ez azt jelentené hogy az ips rosszabb minőségű mivel több hibát látni mint tn-en, ami elég fura lenneJó persze ebbe nem gondoltál bele, hiszen a lényeg megint csak a kötözködés volt.
Amúgy az én monitorom köszöni szépen el van a 178 fokos betekintési szögével. Máskor kérdezz mielőtt kötözködsz, mert a találgatásnak csak selfowned a vége...Most menj a moderátortopicba és jelentgessed azokat akik nem értenek egyet veled, úgy mint múltkor egy másik topikban, hátha most sikerrel jársz.
-
Peak
addikt
hát akkor ez epic fail! mammutban a tabletek olyan mocskosak voltak mint állat.
a saját tabletemről DIREKT nem szedtem le a matricát, mert IGY AKARTAM, és NEM takaritgatom 0-24, mivel normál fénynél NEM látszik az ujlenyomat, csak a vakunál
.
De biztos ezzel is rohadtul tisztában vagy, mert olyan állati okos apple felhasználó vagy. Ja és én kérek elnézést. -
Peak
addikt
-
Peak
addikt
jó ezt a bazári stilust a nyóckerben enged meg magadnak, ne itt.
legalább tisztességgel fogadd, ha esetleg tévedsz és rámutatnak.
de majd mielőtt őfelségének fotót készitek, kivaxolom legközelebb... szerencsétlen
már emlitettem hogy van acer tablet és samsung tablet és telefon.. nem értem mit lepődsz meg -
Peak
addikt
-
Peak
addikt
elbeszélünk egymás mellett.
nekem meg a HPval volt ugyan ezt a szopás, és menekülök minden HPs cucctól.
érdekes módon az acerrel,gigabyte notebookokkat semmi problémám nem volt sosem.
Én sem a levegőbe beszélek, fogalmad sincs kivel beszélsz, ahogy nekem sem.
Ellenben én nem izmozok.
Aztán nem hiszem, hogy bárki is megmondhatná nekem, hogy egy hirrel kapcsolatban kommentelhetek vagy sem, továbbá én kérek elnézést, hogy valahogy nem sikerült sem engem, sem sokmás embert meggyőzni az iPad nagyságáról, ahogy láthatod a vegyes hozzászólásokat.Azért jöttem be, hogy kérdezzek, hogy esetleg megértsem ezt az ipad őrületet, a miértjét, az okát.
Sajnos nem jött át a filing. Csak azt látom, hogy divatkérdés az egész, márkabuziság és hit kérdése, pont ugyan arra jó, mint a többi szemét, csak más megoldásokkal. ellenben az applefanatic istenitést mindenhol megkapni.akkor ezt megbeszéltük. köszönjük az együttműködést.
-
Peak
addikt
"Azt meg nem is tudom hova tenni, hogy az az érved a mellett, hogy "szerintem meg az ACER az ipari hulladék", pusztán annyi, hogy te APPLEt használsz. Ez szerinted kit érdekel? Attól, hogy Te ilyen termékeket használsz, az állítás még nem lesz igaz."
látod... csak kicseréltem a két márkát, és majdnem téged idéztelek az előző postodból.
ostoba vagy, ha azért mondod valakire hogy hulladék, mert az alacsony árszegmensbe gyárt termékeket.
jól láthatóan neked nincs közöd az egészhez
de ahogy érzed...egyébként parttalan a vita, szóval részemről off.
-
Peak
addikt
elégé érdekes a véleményed, mert szerintem meg az apple az ipari hulladék, tekintettel hogy samsungot és acert használok nap mint nap
bementem a mammutba az apple boltba megnézni ezt az adaptert, hát vicc hogy a töltöcsatlakozóba kell dugni ha használni akarod, akkor meg nincs töltés.
használhatatlan szar az egész. -
Peak
addikt
akkor tisztázzuk.
120k + 30$os adapter = mondjuk 128k az ipad hogy van rajta hdmi meg USB is, ugye?
ugyan az acer a500ban, ami 1gigás tegra2 procira épül, és 3D játékokat játszahatsz vele, plusz alapban beépített HDMI és USB van rajta 103.000 volt az árgépen.ha tovább lépünk, a 3Gs felé, akkor az ipad esetében 158+8 = 166e forintot kapunk.
175000ért már az Acer A501et kapod 64GB háttértárral szintén 3G modullal.akkor most nem is értem, hogy mi a csúsztatás vagy hogy mit is állítottam.
csak az alapgépeket tekintve 25% feletti az árdifi, és tudtommal a szolgáltatásokért is fizetni kell applenél, amik persze platformkötöttek.
de kérlek szólj ha valamit rosszul számoltam. -
Peak
addikt
120k a legolcsóbb ipad2, csak wifi. nem látok 3Gt hozzá.
103k az acer a500 azonos 16gb tárral, de USBvel és HDMI kimenettel. szintén nincs 3G.
10órát megy szintén böngészéssel.nem látom miben lenne jobb. :/
esetleg segítenél megérteni, hátha elkerülte valami a figyelmemet.esetleg valami más?
-
Peak
addikt
marhaság az, ha ilyen marhaságot írsz
azt hiszem az nem marhaság, ha hangot adok a kételyeimnek és esetleg másik aspektust is megvizsgál az ember, nem csak a fanboyok ömlengését issza magába kontrol nélkül.Igen, láttam hogy még A5 alapú a proci, és elhiszem hogy fasza 1080ra lehet kikódoltatni egy vásárolt filmet, de nem mindegy mennyi adatból. ( lehet egy 1080p film 2Mbps és 43Mbps is). Az meg ugye a procin múlik.
Végiggondolva egyébként ezt a topikot és beszélgetést az nem világos, hogy pontosan mire is használjátok az iPadet otthon?
Számomra pl. az jelenti a szabad felhasználást, hogy ha összefutok a westendben egy barátommal, akinél épp van egy pendrive az újszülött kisfiáról, akkor előkapom a tabletem, bedugom a pendriveot és azonnal megnézhetem a képeket.azt hiszem ez egy olyan hétköznapi igény, aminek nagyon könnyű lenne megfelelni.
de nem látok pl. USB portot az iPaden
-
berVi
senior tag
"1. Örömteli, hogy nem aggatnak mindenféle számot és betűt a neve után. Ez igazándiból csak az iOS érában volt megszokott, és nem lenne baj, ha leszoknának róla."
Mi ebben az örömteli? Ekkora probléma, ha a kedves vásárló még a végén tudja, hogy mit is vesz meg? A webshop meg takarózhat, ahogy akar, mert hát nincs oda írva, hogy 3-ast rendelt, a feltett 3-as kép meg csak sajtóhiba (igen, egyik webshopnál sem vállalnak felelősséget az ilyen "apró" hibákért). Te meg szépen megkapod a 2-est. De jó neked!
De bármi más szempontra gondolok, nem tudok rájönni, hogy mi előnyöm származik abból, ha nincs pontosan definiálva, hogy az a drága termék pontosan mit is takar.
-
vanhalen
senior tag
Én nem meggyőzni akartalak, csak épp most csobbantam rá ezekre és gondoltam, veled is megosztom az örömhírt
Sört brother?
Örüljünk
(#18) (V) ó k u s: aazé szemezné vele, ha egy ilyennel melengetné a hasát az ágyadon egy félmeztelen Salma Hayek ne tagadd!
Méghogy tepsi.. micsoda emberek vannak..
-
vanhalen
senior tag
Megveszed és olyan, mintha állandóan lenne nálad egy hordozható média center, amin internetezni is tudsz, office csomagokkal, fényképezőgéppel, tűéles a képe, szép a dsesign-ja, értékálló és tök vékony. Hónoadlá kapod és viszed és szép
Nem állat?
És van rá csomó app is, még játékok is. Garageband
Zenélsz rajta rádugod a gitárt és soldano alapon nyomatod a rockman rach emulátort. Szerintem király kis cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged