- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
nekem nehéz a felfogásom? én 1 méterről szoktam a monitort nézni, ez a monitor 2x akkora átmérőben mint egy ipad, felbontása még is kisebb, még sincs vele semmi baj... vajon miért? Hát persze mert nem mondták meg az applenél hogy ez most fos, legalább is nem törődöm vele mit mondanak mert nem vagyok hívő, így azt hiszem el amit tapasztalok.
Amúgy biztos jobb gagyibb grafikát nagyobb felbontáson nézni, mert ott jobban látszik mennyivel rosszabb, de valahogy ennek sok értelmét nem látom.
Egyébként ugyan ezeket a kifogásokat más gyártókra is megírtam (ugyanis meglepő módon ez a felbontás sem apple áttörés). Ez az egész felbontáshajhászás olyan "kihaénnem" típusú, olyan mint az 1-2 éve az alsó kategóriás videokártyákon a 2 giga gagyiram. Sok okos azt hiszi hogy ha több akkor az jobb is
-
pakriksz
őstag
Persze hogy szükség van, hiszen az applenél azt mondták, amit meg ők mondanak az úgy is van
Saját tapasztalatomra alapozom, hogy 19" is ha nem nagyítóval keresgéljük a pixeleket, még ennek a felbontásnak a 70%-a is bőven elég... és az 19" nem 10", ahol még annál is kevesebb is bőven sok. Olyan ez mint amikor a kijelzőknél azon akadnak fenn, hogy csak 170 fokos a betekintési szöge. Kár hogy már 150 fokról is bármit nézve, akár egy papírlapot, kényelmetlen, és értelmetlen. De kell mert valakik azt mondják, és mert a több az mindig jobb ugye
-
Peak
addikt
alapgépről beszéltünk, és arról hogy ahogy szóbajönnek a bővitési lehetőségek, úgy vérzik el az apple szemete.
az acer a501 amit használok alapban microSD kártyaolvasóval is rendelkezik, ahogy az alapmodell is. bepattintok egy 32gigás SDt és nem kell hozzá a tápellátást sem nélkülöznöm, hogy fixen használjam.
max töltésről ha leveszem a tabletet és elmegyek pl. fűrdőkádba ázni 2 órát, akkor áll 80% alatt a töltöttség aktiv WiFi és max fényerő mellett. és ez az ipad2 tegnapig még 143ezer volt, most hogy bejelentették a 3at 119re lenyomták.
nem tudtok fanatikusként sem semmi olyan "kézzelfogható" előnyt mondani, amely megérné ezeket az extra kiadásokat.egyetlen egy dolgot találtam egyébként, ami valóban értékelhető előnye, az pedig a súlya. kétségtelenül könnyebb.
-
Peak
addikt
én is pont igy vagyok. 10" és 7" android tablet használunk pontosan ezekre a dolgokra, böngészés tárolás, akár másoknak mutogatást, de instant menet közbeni (munka) dokumentum olvasásra.
Mi ReadyDLNA cuccokkal vagyunk tele, windóz hálózaton osztok meg bármilyen eszközre bármilyen tartalmat wifin keresztül az erősítőmre, TVre, másik gépre, átstreamelve, pont mint az airplay...
pont ugyan ezeket tudja bármi más is, csak nekünk fele annyi pénzt kellett erre kiadni, mint ha apple lett volna.
élvezem az android 3.2t, az egyedi cuccokat és appleteket, minden féle widgetek szabadságát, a teljes testreszabást, szabad böngészést, az android marketet... nem vagyok beszorítva az apple szabályokba ( persze helyette vannak mások)
végeredményben:
én azt látom, hogy pont ugyan arra jó mindegyik vacak, csak más felületen, de az apple durván túlárazva adja, vagy ha úgy tetszik mások adják sokkal olcsóbban.ez a konklúzióm mára
-
denes123s
tag
Ez tényleg egy jó ellenérv, el tudom képzelni, hogy valakinél a nem hivatalos, bizonytalan garancia kizáró ok legyen. Szerintem viszont nem kell ennyire félni dologtól. Nyilván a bolti garancia is jó valamire, ők is javítják/cserélik a hibás termékeket. (Persze nem árt vásárlás előtt tájékozódni a feltételekről.) Én még mindig úgy gondolom, hogy ez nem egy vállalhatatlan rizikófaktor a kedvező árért cserébe.
-
StLui
veterán
Én mostanában tervezek iPad-et venni, elég a wifis, technet plázában 137eFt a 32gb-os változat, nem ismerem a boltot, de gondolom erre is van rendes gari és áfás számla, és mégis olcsóbb jelentősen, mint hivatalos árakon ami 160 felett van. Vagy valamit nem tudok amit kéne? Köszi előre is ha tudsz valamit mondani ez ügyben!
Mindez úgy jön most ide, hogy eddig (2-3 hete) is az ipad3 miatt vártam, most valószínű inkább ezt választanám, de kiváncsi vagyok itt is meglesz-e ez az árkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged