- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Tényleg elég kispályás vagy ahogy írják
"Harmadszorra: Volt kezedben iPhone 4/4S és mellette iPad1/2? Nem?"volt, de kösz hogy megmondod mi történt velem. (sajnálom(?) de nem lettem hívő ettől sem)
"A véleményedet a TN paneles 19-es monitorodra alapozod? "
Hol is írtam hogy TN monitorra alapozom? Mert beírtam egy monitoros példát (és írtam autósat is és videokártyásat is egyébként), hogy érzékeltessem miről szól ez az egész felbontáshiszti?
Hát igen ebből látszik hogy kötözködsz.
(egybéként miért is ne lehetne TN panelra alapozni a felbontás szükségességének kérdését? valahogy ez is homályos nekem)De valamit nem tudok megérteni a gondolatmenetedből.
Tehát arra akarsz kilyukadni, hogy TN monitornál nem látom azt hogy kevés a felbontás akkor mondjuk IPS-nél látnám? Nem érzed ezt egy kicsit furcsának? ez azt jelentené hogy az ips rosszabb minőségű mivel több hibát látni mint tn-en, ami elég fura lenneJó persze ebbe nem gondoltál bele, hiszen a lényeg megint csak a kötözködés volt.
Amúgy az én monitorom köszöni szépen el van a 178 fokos betekintési szögével. Máskor kérdezz mielőtt kötözködsz, mert a találgatásnak csak selfowned a vége...Most menj a moderátortopicba és jelentgessed azokat akik nem értenek egyet veled, úgy mint múltkor egy másik topikban, hátha most sikerrel jársz.
-
pakriksz
őstag
nekem nehéz a felfogásom? én 1 méterről szoktam a monitort nézni, ez a monitor 2x akkora átmérőben mint egy ipad, felbontása még is kisebb, még sincs vele semmi baj... vajon miért? Hát persze mert nem mondták meg az applenél hogy ez most fos, legalább is nem törődöm vele mit mondanak mert nem vagyok hívő, így azt hiszem el amit tapasztalok.
Amúgy biztos jobb gagyibb grafikát nagyobb felbontáson nézni, mert ott jobban látszik mennyivel rosszabb, de valahogy ennek sok értelmét nem látom.
Egyébként ugyan ezeket a kifogásokat más gyártókra is megírtam (ugyanis meglepő módon ez a felbontás sem apple áttörés). Ez az egész felbontáshajhászás olyan "kihaénnem" típusú, olyan mint az 1-2 éve az alsó kategóriás videokártyákon a 2 giga gagyiram. Sok okos azt hiszi hogy ha több akkor az jobb is
-
pakriksz
őstag
Persze hogy szükség van, hiszen az applenél azt mondták, amit meg ők mondanak az úgy is van
Saját tapasztalatomra alapozom, hogy 19" is ha nem nagyítóval keresgéljük a pixeleket, még ennek a felbontásnak a 70%-a is bőven elég... és az 19" nem 10", ahol még annál is kevesebb is bőven sok. Olyan ez mint amikor a kijelzőknél azon akadnak fenn, hogy csak 170 fokos a betekintési szöge. Kár hogy már 150 fokról is bármit nézve, akár egy papírlapot, kényelmetlen, és értelmetlen. De kell mert valakik azt mondják, és mert a több az mindig jobb ugye
-
pakriksz
őstag
egyáltalán nem lényegtelen. 2d-re lehet hogy elég ez, de komolyabbra már kevés főleg ekkora felbontásra. nagyságrendekkel erősebb gpukkal sem kockáztatja meg senki ezt a felbontást desktopon sem (főleg mert még akkora monitoroknál sincs értelme ekkora felbontásnak). Szükség nincs rá, csak azt mondták hogy szükség van rá, és sokan el is hiszik. A reklámok is azt mondják ez és ez kell neked
Olyan ez mint suzukira a street racing matrica.
-
pakriksz
őstag
Külön video dekóder egységgel? ugyan úgy mint most. Vagy úgy gondoltad hogy az általános célú gpu részek dekódolják a videokat? El kell keserítselek, erre minden gpu-ban egy külön erre való, másra nem használható egység van... Így konkrét grafikára az általános grafikus teljesítmény emiatt egy gf2 szintjén mozog.
-
pakriksz
őstag
2048-as kijelző? MINEK?
Geforce2 mx teljesítményű gpu mellé főleg MINEK?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest