- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Nem gondolnám, hogy majd te megmondod nekem, mit csinálhatok, de ez a nagypofájú stílus amit tolsz (szerkesztésgomb meg a szövegértelmezési problémák) igazából számomra árulkodó már, hogy nekünk nincs miről beszélgetni, s megerősít, hogy tele vagy almás cuccokkal. A hívőkkel pedig nem lehet tárgyilagosan beszélgetni. Ez az epic fail.
További kellemes térítést.Juj nézd használom a szerkesztés gombot, amikor csak akarom
Jó éjszakát!
-
Peak
addikt
hát akkor ez epic fail! mammutban a tabletek olyan mocskosak voltak mint állat.
a saját tabletemről DIREKT nem szedtem le a matricát, mert IGY AKARTAM, és NEM takaritgatom 0-24, mivel normál fénynél NEM látszik az ujlenyomat, csak a vakunál
.
De biztos ezzel is rohadtul tisztában vagy, mert olyan állati okos apple felhasználó vagy. Ja és én kérek elnézést. -
Peak
addikt
-
Peak
addikt
jó ezt a bazári stilust a nyóckerben enged meg magadnak, ne itt.
legalább tisztességgel fogadd, ha esetleg tévedsz és rámutatnak.
de majd mielőtt őfelségének fotót készitek, kivaxolom legközelebb... szerencsétlen
már emlitettem hogy van acer tablet és samsung tablet és telefon.. nem értem mit lepődsz meg -
Peak
addikt
Acer A501 w/ Android v3.2 WiFi ON, Brightness High
2óra 15 perc használat (böngészés, videozás) után akku 77%.
http://kepfeltoltes.hu/120308/P1000759_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120308/P1000764_www.kepfeltoltes.hu_.jpg21:18-kor vettem le töltőről és adtam oda asszonynak, hogy böngésszen, olvasson, videozzon, facebookoljon ( youtube, keptelenseg.hu, ize.hu, index.hu, stb.)
Ez kb. 9,78 óra használat 1 töltéssel.
Azt hiszem ez elég jó, nem? -
Peak
addikt
-
Peak
addikt
válasz
rootkiller #265 üzenetére
a zárt app fejlesztés miatt ha jól sejtem, akkor nincsenek is nyilt fejlesztőfelületek, amit pl. oktatásban, szabad szoftverfejlesztésben használni lehetne, ugye?
úgy értem, hogy nincs olyan, hogy bárki ír egy szoftvert és azt megosztja a nagyvilággal? -
Peak
addikt
válasz
rootkiller #265 üzenetére
pont mint a konzoloknál annak idején.
van egyébként durva 3D grafikát kihasználó játék ipadra?
pl. need for speed szerű? vagy esetleg annál komolyabb?vagy ezzel a fejlesztéssel most alapoznak a játékokra?
-
Peak
addikt
-
Peak
addikt
pl http://www.engadget.com/2012/01/08/acer-iconia-tab-a700-hands-on/
4 magos tegra3 1.3GHz... kellemesnek tűnik full HD kijelzővel
-
Peak
addikt
elbeszélünk egymás mellett.
nekem meg a HPval volt ugyan ezt a szopás, és menekülök minden HPs cucctól.
érdekes módon az acerrel,gigabyte notebookokkat semmi problémám nem volt sosem.
Én sem a levegőbe beszélek, fogalmad sincs kivel beszélsz, ahogy nekem sem.
Ellenben én nem izmozok.
Aztán nem hiszem, hogy bárki is megmondhatná nekem, hogy egy hirrel kapcsolatban kommentelhetek vagy sem, továbbá én kérek elnézést, hogy valahogy nem sikerült sem engem, sem sokmás embert meggyőzni az iPad nagyságáról, ahogy láthatod a vegyes hozzászólásokat.Azért jöttem be, hogy kérdezzek, hogy esetleg megértsem ezt az ipad őrületet, a miértjét, az okát.
Sajnos nem jött át a filing. Csak azt látom, hogy divatkérdés az egész, márkabuziság és hit kérdése, pont ugyan arra jó, mint a többi szemét, csak más megoldásokkal. ellenben az applefanatic istenitést mindenhol megkapni.akkor ezt megbeszéltük. köszönjük az együttműködést.
-
Peak
addikt
"Azt meg nem is tudom hova tenni, hogy az az érved a mellett, hogy "szerintem meg az ACER az ipari hulladék", pusztán annyi, hogy te APPLEt használsz. Ez szerinted kit érdekel? Attól, hogy Te ilyen termékeket használsz, az állítás még nem lesz igaz."
látod... csak kicseréltem a két márkát, és majdnem téged idéztelek az előző postodból.
ostoba vagy, ha azért mondod valakire hogy hulladék, mert az alacsony árszegmensbe gyárt termékeket.
jól láthatóan neked nincs közöd az egészhez
de ahogy érzed...egyébként parttalan a vita, szóval részemről off.
-
Peak
addikt
válasz
Peetey91 #220 üzenetére
"Az Android, ha valamibe belebukhat akkor az saját maga lesz, hogy ömleszti a piacot, de a kompatibilitás, használhatóság rovására"
Na ezzel maximálisan egyetértek!!!
Ha a világ többi gyártójának helyébe lennék, akkor rohadt gyorsan tenném tönkre az applet indirekt politikával, hogy piacot teremtsek a saját eszközeimnek, mielőtt a saját szaromba fulladok...
-
Peak
addikt
alapgépről beszéltünk, és arról hogy ahogy szóbajönnek a bővitési lehetőségek, úgy vérzik el az apple szemete.
az acer a501 amit használok alapban microSD kártyaolvasóval is rendelkezik, ahogy az alapmodell is. bepattintok egy 32gigás SDt és nem kell hozzá a tápellátást sem nélkülöznöm, hogy fixen használjam.
max töltésről ha leveszem a tabletet és elmegyek pl. fűrdőkádba ázni 2 órát, akkor áll 80% alatt a töltöttség aktiv WiFi és max fényerő mellett. és ez az ipad2 tegnapig még 143ezer volt, most hogy bejelentették a 3at 119re lenyomták.
nem tudtok fanatikusként sem semmi olyan "kézzelfogható" előnyt mondani, amely megérné ezeket az extra kiadásokat.egyetlen egy dolgot találtam egyébként, ami valóban értékelhető előnye, az pedig a súlya. kétségtelenül könnyebb.
-
Peak
addikt
elégé érdekes a véleményed, mert szerintem meg az apple az ipari hulladék, tekintettel hogy samsungot és acert használok nap mint nap
bementem a mammutba az apple boltba megnézni ezt az adaptert, hát vicc hogy a töltöcsatlakozóba kell dugni ha használni akarod, akkor meg nincs töltés.
használhatatlan szar az egész. -
Peak
addikt
akkor tisztázzuk.
120k + 30$os adapter = mondjuk 128k az ipad hogy van rajta hdmi meg USB is, ugye?
ugyan az acer a500ban, ami 1gigás tegra2 procira épül, és 3D játékokat játszahatsz vele, plusz alapban beépített HDMI és USB van rajta 103.000 volt az árgépen.ha tovább lépünk, a 3Gs felé, akkor az ipad esetében 158+8 = 166e forintot kapunk.
175000ért már az Acer A501et kapod 64GB háttértárral szintén 3G modullal.akkor most nem is értem, hogy mi a csúsztatás vagy hogy mit is állítottam.
csak az alapgépeket tekintve 25% feletti az árdifi, és tudtommal a szolgáltatásokért is fizetni kell applenél, amik persze platformkötöttek.
de kérlek szólj ha valamit rosszul számoltam. -
Peak
addikt
én is pont igy vagyok. 10" és 7" android tablet használunk pontosan ezekre a dolgokra, böngészés tárolás, akár másoknak mutogatást, de instant menet közbeni (munka) dokumentum olvasásra.
Mi ReadyDLNA cuccokkal vagyunk tele, windóz hálózaton osztok meg bármilyen eszközre bármilyen tartalmat wifin keresztül az erősítőmre, TVre, másik gépre, átstreamelve, pont mint az airplay...
pont ugyan ezeket tudja bármi más is, csak nekünk fele annyi pénzt kellett erre kiadni, mint ha apple lett volna.
élvezem az android 3.2t, az egyedi cuccokat és appleteket, minden féle widgetek szabadságát, a teljes testreszabást, szabad böngészést, az android marketet... nem vagyok beszorítva az apple szabályokba ( persze helyette vannak mások)
végeredményben:
én azt látom, hogy pont ugyan arra jó mindegyik vacak, csak más felületen, de az apple durván túlárazva adja, vagy ha úgy tetszik mások adják sokkal olcsóbban.ez a konklúzióm mára
-
Peak
addikt
120k a legolcsóbb ipad2, csak wifi. nem látok 3Gt hozzá.
103k az acer a500 azonos 16gb tárral, de USBvel és HDMI kimenettel. szintén nincs 3G.
10órát megy szintén böngészéssel.nem látom miben lenne jobb. :/
esetleg segítenél megérteni, hátha elkerülte valami a figyelmemet.esetleg valami más?
-
Peak
addikt
válasz
JulWCZar #195 üzenetére
nincs erről valami összehasonlító írás, táblázat, cikk, hogy igazából mennyi a annyi?
hány kiegészítőt kell venni ipadhoz, hogy ugyan azt a konnektivitást kapd, mint egy Asus, Samsung vagy Acer tablet esetében?
Meg pl. az is érdeklne, hogy mi az, amit csak ipaddal lehet megcsinálni, mással nem. Persze értelem szerűen nem a platformhoz tartozó dolgok, mint az iTunes meg ilyenek.
Hanem ami miatt érdemes tényleg egy iPadet választani 1,5-2x drágábban.
Egyszerűen érdekel, hogy mi az az érzés vagy késztetés, vagy valós logikus indok, ami az embert ennek a megvételére ösztönzi. A dizájn vagy külsőségek rohadtul nem érdekelnek, hogy szép vékony a kávája, vagy hogy gömbölyitett a sarok...egyszerűen érteni akarom, hogy miből fakad ez a fanatikusság!
hogy mi az a dolog, ami ilyen hatalmas hatással van rátok, hogy a kritikusnak is nekimentek, őszintén! -
Peak
addikt
marhaság az, ha ilyen marhaságot írsz
azt hiszem az nem marhaság, ha hangot adok a kételyeimnek és esetleg másik aspektust is megvizsgál az ember, nem csak a fanboyok ömlengését issza magába kontrol nélkül.Igen, láttam hogy még A5 alapú a proci, és elhiszem hogy fasza 1080ra lehet kikódoltatni egy vásárolt filmet, de nem mindegy mennyi adatból. ( lehet egy 1080p film 2Mbps és 43Mbps is). Az meg ugye a procin múlik.
Végiggondolva egyébként ezt a topikot és beszélgetést az nem világos, hogy pontosan mire is használjátok az iPadet otthon?
Számomra pl. az jelenti a szabad felhasználást, hogy ha összefutok a westendben egy barátommal, akinél épp van egy pendrive az újszülött kisfiáról, akkor előkapom a tabletem, bedugom a pendriveot és azonnal megnézhetem a képeket.azt hiszem ez egy olyan hétköznapi igény, aminek nagyon könnyű lenne megfelelni.
de nem látok pl. USB portot az iPaden
-
Peak
addikt
válasz
#56573440 #168 üzenetére
kb. 3 óra alatt merül le teljesen BR lejátszás és WiFi/BT ON állapotban.
engem a teljesítmény és a konnektivitás az, ami engem érdekel egy ilyen hordozható készülék esetén.próbálok keresni teljesítmény adatokat az új Apple A6 processzorról, ami ebben az új iPad3-ban van, de csak annyit találtam egyelőre, hogy 4 magos és hogy 3D támogatás van benne.
Szerintem szinte biztos, hogy 1GHz fölött lesz az órajel is.
És tekintettel a 3D támogatásra, csak lesz már valami okos ember, aki ír normális szoftvert nagyobb stream-sávszélességű videoállományok lejátszására.Szerk: ja látom már a cikkben a procit, A5X módosított, ez elkerülte a figyelmem.
-
Peak
addikt
ez konkrétan nem android, hanem w7starter, és a processzor is a fostos 1gigás AMD C-50...
http://www.youtube.com/watch?v=111ae6P_uJQ
amúgy meg vinné 100Mbps videot is. -
Peak
addikt
válasz
#56573440 #161 üzenetére
pontosan. túlárazott. egyetértek.
és minden féle offense és hadakozás nélkül kérdem, hogy vajon mi az ami arra készteti az embereket, hogy egy nyilvánvalóan túlárazott terméket tömegesen vegyenek és vállalják be a "karámot" és a fizetős dolgokat, ha ugyan azt a tartalmat másképp, máshonnan, olcsóbban is elérhetik, illetve eszköz szinten használhatóságban sokkal jobb cuccokat is kaphatnának olcsóbban?a kérdés költői...
no offense. pisz.
-
Peak
addikt
talán azért, mert ami elöl van, az alapban videotelefonálásra van, hogy a kapcsolódó fél lásson. az meg jellemzően közeli fókusztávolságra van.
a hátsó kamerának kell lennie jobbnak, ha kettő van, mert hát jó fényviszonyok között azért egész jó videokat lehet csinálni.
legalábbis Acer A500 androiddal. -
Peak
addikt
válasz
fordfairlane #128 üzenetére
van. acer W500 tablet.
1gigás 2magos AMD, 32gb ssd... vagy jó 1 éves a cucc, simázza a kérdést 35% proc használattal HDMI kimenettel külső TVre is akár, nem csak 8,9"on ha valaki ezen akar kattogni... a külső vinyó meg egy 15dekás 2.5"os 750gb vinyó szinte nulla fogyasztással.
én kérek elnézést. -
Peak
addikt
válasz
mariomahmoud #110 üzenetére
hm agree! divatcikk volt idáig is. és amint tudjuk, a divat évről évre változik.
-
Peak
addikt
Ez az új csoda fog vére tudni külső USB-s vinyóról nyers BluRay állományokat lejátszani zökkenésmentesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest