- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
"Mindenki különböző felbontás után látja tűélesnek a képet." 313 hozzászólás után még mindig itt tart a tpoik
Nem erről van szó, hanem arról, hogy egy bizonyos távolságról nézve a szem milyen pixelsűrűséget lát már egybefüggőnek, azaz nem tud megkülönböztetni pixeleket.
-
Prof01
veterán
Tisztában vagyok, hogy az én monitoromnak mekkora ppi-je, nem is az iPad-hez hasonlítottam. Csak azt akartam bizonyítani, hogy a minél nagyobb felbontás miért pozitív dolog. De pakriksz fórumtársnak ezt nem sikerült megérteni, és ami számára nem érthető az = nem is létezik, (mert ő mindennel tisztában van). Ebből az következik, hogy amit mi beszélünk, az csak "hívő" dolog lehet.
-
Xero
nagyúr
A gond az, hogy ezekkel a vég nélküli "vitákkal", ahol el kell magyarázni, hogy miért is jó valami, én is csak gerjesztem ezt a szemét halmot. Sokkal hasznosabb is lehetne egy-egy topic, ha már menet közben elkerülhetőek lennének az ilyen teljesen felesleges magyarázkodások és viták. Szívem szerint az itteni commentjeim 90%-át is töröltetném a francba.
Az ára egy hamar feleződni nem fog. Pláne nem úgy, hogy a vetéjtársnak kikiáltott Samsung tab-ek is ebben az árszegmensben mozognak, ráadásul így is viszik mint a cukrot az iPadeket.
Fele áron leginkább két generáció váltás után lehet megkaparintani, esetleg egy generáció váltás után refurbished modellként. -
Xero
nagyúr
De könyörgöm. Ezt nem lenne egyszerűbb először a gyártónál ellenőrizni? http://www.apple.com/ipad/specs/
Nem bonyolult. Vagy csak számomra alap dolog, hogy ha érdekel egy termék, akkor utána olvasok gyártónál/teszteken/forumokon, majd ha valami nem világos, esetleg az első próbák során vannak tapasztalataim, úgy kérdezek, vagy leírom a tapasztalatokat. Ha pedig nem érdekel, vagy nem megfelelő, akkor nem szólok bele és kész.Mi a bánatért kell teleszemetelni minden egyes topicot a vég nélküli felesleges szócsatákkal a semmiről?
-
erdoke
titán
1. 120e az iPad 2, 143e az új iPad belépő ára. Bizonyára nem olyan ezzel vagdalkozni, mint a 200 ezerrel, de maradjunk tényszerűek, ha lehet.
2. Ha nem tudod, mire jó, először próbáld ki. Nyilván attól is függ, mit szoktál PC előtt görnyedezve csinálni. Én arra jöttem rá, hogy már egyre kevesebbet btykölök a gépen, és egyre többet olvasok híreket, elemzéseket, néha magazinokat.
3. Most fogom a 3. tabletet venni a családnak, és még soha nem mutogattunk képeket rajtuk a haveroknak. A tablet a mobilhoz hasonlóan személyes kütyü, részben ezért is nem elég 5 embernek egy darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest