Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz ._.Dante._. #46 üzenetére
1: Igen, a T-nél
2: Hívd fel az ügyfél-szolgálatot. Sim nélkült már lehet rendelni a MM és a ALZA-nál
3: Sztm 130 körül
4: Jól, mivel csak előfizetésben (a legkisebb 3K) van E-SIM, felöltőben nincs
(Ezért vettem Huawei Watch 2-t fizikai SIM foglalatosat. Ebbe tudok tenni feltöltős kártyát)[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz #45553408 #47 üzenetére
ALZA: 42"-os 105.000.- 2 nap múlva szállítják.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
kchris78
veterán
válasz sebgutkopf #42 üzenetére
nem az igeny kevesebb hanem a lehetoseg. en pl akkor is szeretnek adott esetben elmenni tavolabb a telefonomtol workoutra (uszas pl), mikor tudnom kell ha valaki bejelent supportos hibat. kicsi az esely de van. ja, es a medence mellett levo telefont nem lopjak el kozben!
-
sebgutkopf
őstag
Amikor leteszem a telefont és nincs nálam az nem véletlen. Pont az a vágyam, hogy ne érjenek el, olyankor a saját tevékenységemet is megtisztelem azzal, hogy futás közben ne zavarjanak. Pont azért futok órával és nem telefonnal, mert az óra nem csörög, nem jön rá üzenet, de látom a pulzusom, a távot, a tempót stb...
Úgy tűnik a privát szféra ma már egy olyan luxuscikk, amire egyre kevesebb az igény. -
sebgutkopf
őstag
Az órával nfc fizetéshez nem kell androidos óra. Ilyen funkció van más alacsony engeria igényű órákban is megtalálható, persze Magyarország külön világ mire működnek ezek a szolgáltatások.
Hű azért elképzeltem egy pillanatra, hogy a gyorsozós tempó közben elkezdesz a vízben két levegővétel között telefonálni.
-
őstag
a, ja,szívás
b, értem távoli kapcsolatban az értesítések miatt
c, dominot veszek a kártyába ha engedik , gondolom az órába akartad írni. Nos, nem , nem engedik . e-sim csak előfizetés a T-nél, akinél jelenleg van csak egyáltalán.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
kchris78
veterán
a) szivas akkor, nem is ertem..
b) instant messaging, emailek etc..
c) dominot veszek a kartyaba ha engedik, annak nem kell sok adat.. es ha pl uszasnal leteszem a telefont akkor kikapcsolom es kikapcsolas eseten aktiv atiranyitas a hivasokat a dominora viszi az nekem halon beluli atiranyitas.
azt nem szabad elfelejteni szerintem hogy az orakban az lte modul ugyse mukodhet sokaig/folyamatosan mert sokkal tobbet fogyaszt mint a BLE.. -
őstag
a, Nem, az autóskártya szolgáltatás volt. Felhívtam a T-s ügyfélszolgálatbot, e-SIM csak (külön) előfizetésben van.
b, Adatkártyával az órában mit érek el?
c, Nem értem....[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz 7Heads Drago #21 üzenetére
Minden tökéletesen megy rajta,ébresztés,messenger,face,mail,sms,hívások,stb stb...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz 7Heads Drago #32 üzenetére
Egy sportolónak miért problémás vinni a telot?
Abszolút... hát akkor egyáltalán minek óra?
A workoutok-ak (legalábbis a s-helath-on) be lehet állítani, hogy időközönként bemondja az eredményeket is.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Egy sportolónak miért problémás vinni a telot? Főleg ha kerékpáros... simán rögzíthető rá. Mint ahogy vizet is visz magával. Egy futónak se hiszem, hogy probléma lenne plusz 25 deka. A telefonok eljutottak oda, hogy már jól és szépen hallható a beszéd. Most meg fejlődjünk vissza. Kétlem hogy a térerő, a mikrofon és a hangszóró jó minőségű egy órába. Ekkora kijelzőn érdekes lehet a telo szám keresése is.
De persze ha villogni akar az ember szabad az út. Van még hova:
[link]
A mostani telefonokat talán mindenki azért szereti, mert sokoldalúak. Van rajtuk repülő üzemmód is ha nem akarjuk hogy zavarjanak. Fényképezővel meg nagyon sok mindent le lehet kapni. Illetve nekem a zseblámpa funkció marha hasznos szokott lenni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
őstag
Teljesen igazad van, de néha nem jön rosszul a telefon funkció.
Nekem ez a kombó most : Gear S1(ha kell a sim,ez feltöltős és csak családtagok ismerik,még haverok sem) vagy S3 (ha nem) + LG HBS 920[ Szerkesztve ]
-
savliget
tag
Én szeretem, ha edzés közben nem zavarnak telefonon. Nem is viszem magammal a telefont sportolni. Csak a Garmin fenix 5 (és tényleg kb. csak két-három hetente töltöm), meg egy Sony MP3 fejhallgató... 😀 Egyszerű, könnyű, kényelmes.
Persze ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz moleculez #10 üzenetére
Miért lenne nevetséges a feltölthető kártya az órába? Tényleg mem értem.Saját magad cáfolod meg. 10€ / hó bár alig használod. Hat pont ezért. Így 10€ 1 évig lenne elég,hiszen ez pl olyan helyzeteket oldana meg mint amikor elmész bicajozni,bt on hallgatod az óráról a zenét,miközben trackeled az utat,de pl rosszul leszel,kilyukad a bicikli,stb és akkor marha jól jön,hogy el tudsz érni bárkit. Vagy minden olyan esetben amikor nem akarsz vinni telefont. Úszás,futás,vagy csak amikor hatokörön kívül kerülsz a telefonodtól és ilyenkor életbe lép az átirányítás. Minde1 szóval Sztm igen is hasznos a SIM.
Az más kérdés,hogy a szolgáltató ebből is lehúzást csinál.
Miért?
- mert csak elofizetesre van az e SIM ( ez a t- nél havi 3000)
- mert a t- n kívül a voda és a Telenor is 50 Ft ker percenként amég a hálózaton belül is az atiranyitasert ( tisztelet a t- nek, náluk ingyenes)
- mert beszüntették az autós kártyát. Az milyen király lehetett volna, hogy havi 1500 ért ( annyi volt ) ugyanazt a számot írna ki ha hívást indítasz az órán,mint a saját szamod. Ha a telefonod nem aktív akkor automatikusan az órára kapod a hívást ,ingyen átirányítást díj nélkül. Nem utolsó sorban az előfizetések csomagjának megfelelően hasznalhatnad és nem az alap 3000 Ft os szerint.
Ennyi.....ezért van meg meg mindig a gear s1- em, az meg fizikai nano SIM-es és hajlított kijelzojevel Sztm mai is tok egyedi.
Ami meg nagyon cool volt az S1 SIM-esnél (csak nem mindig működött klasszul) elmész az oraddal, a telót otthon hagyod és táv kapcsolatban tolta az órára amit a telefon kapott értesítéseket.
Persze azért a frontierem jobb,mostanában ezt hasznalom már.[ Szerkesztve ]
-
válasz sebgutkopf #13 üzenetére
Azért, mert a telefonodat időnként leteszed, meg talán akkor is otthon hagyod, ha lemész futni vagy a közértbe, de a karórát nem fogod levenni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Reggie0
félisten
Ilyen undorito szijjal hogy lehet bemutatni? 3ezert ebayrol vehetne a samsung egy borszijat es adhatna azzal, csak belefer a 110k-ba.
-
Ddanin
újonc
válasz 7Heads Drago #21 üzenetére
Hi! Nekem is Amazfit Bip-em van, ezér bátorkodok válaszolni:
- ébresztés: beállítod telefonon, aztán az órán tudod ki-be kapcsolgatni őket. Tudsz felvenni szöveget, amit megjelenít. Mindig erre kelek, engem simán felébreszt a rezgés.
- értesítések: kiírja ha hívnak (le lehet rakni vagy ignorálni), sms/hangouts/messenger/mobilbank üzenetek/egyéb értesítéseket szöveggel kiír. Egyetlen tennivaló volt vele: betűtípust rá kellett rakni (prohardver-en van step-by-step összefoglaló, kb 5 perc).Vízálló, kibírt már 2 hét tengeri nyaralást is gond nélkül.
Nagyon ajánlom, szikrázó napsütésben jobban látom az órán lévő számokat mint a környezetem
(Egy Gear S3 vételén gondoltam mielőtt ezt megvettem, már meguntam a Mi Band 2-t. Szerintem sokkal jobban jártam.) -
rep3at
őstag
Majdnem egy éve Frontiert használok, ahhoz képest nem sok az újdonság, de jó ez így, nekem eddig is majdnem tökéletes volt. A majdnem az üzemidő, bár nekem azért 3 napot elmegy.
Forward thinking. كرر
-
pleslie82
tag
Egy dolgot nem említenek sehol, hogy van-e hangszóró a nem LTE-s verzióba is? Pl. a Gear S3 órámban van, de a Sportból már kihagyták. Pedig sok esetben hasznos tud lenni, pl. vezetés közbeni telefonbeszélgetésre headset helyett illetve könyeb felébredni az ébresztőre is, ha rezgés mellett hang is van.
Egyébként nem valami nagy a változás, még a design is nagyon hasonló. Egyetlen érv szólna a váltás mellett, az 5ATM vízállóság. Az IP68 se rossz az S3-nál, de az max. arra ha zuhanyzom vagy derékig pancsolok a gyerekekkel a vízben.Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
Drakk
tag
Vajon mennyi ideig bírja szuflával?
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
7Heads Drago
veterán
Ha Michael Knight-nak jó volt az órában a walkie talkie, neked miért nem jó a telefon? Fel tudod hívni vele az autódat.....
Amúgy sztem is jó nagy marhaság. A bt bőven elég bele kommunikációnak.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Bennyboy
őstag
azt hiszem erre nem lesz érdemes lecserélni a frontier-em.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sanraith
aktív tag
Az összes Samsung és Androidos órán be lehet kapcsolni az always on módot. Az én Gear Sportomon is mindig látszik az idő.
-
ak76
senior tag
Nem sokat várok ettől a cucctól,Gear S3 Frontiert használtam egy egész hétig,aztán gyorsan eladtam mert:
1.) Két naponta töltheted,ha csak az alapfunkciókat használod.
2.) Sport tevékenység,folyamatos monitorozás esetén egy napot bír.
3.) Dög nehéz.
4.) Sérülékeny.Most egy Amazfit Bip-et használok,ami negyedannyiba kerül,transzflektív kijelzővel,ami sokkal rondább mint a csilivili Amoled,ellenben 30 napot röhögve kibír,(ha aktívan használod akkor csak 20-22-őt),pehelykönnyű,és leszarom ha odavágom valamihez,mert célszerszám,ami nem néz ki olyan menőn mint egy Frontier,de kb mindazt tudja,amit a 4x annyiba kerülő rokona.
-
GeoJoe
senior tag
Megragadtam az analóg óráknál de ennél már gondolkodóba estem.
Pl. mikor úszni járok zavaró, hogy az öltözőszekrényben marad a mobil. Ha az óra LTE kapcsolaton keresztül tartja vele a kontaktot és átirányítaná az órára a hívást ami persze közben BT-on csatlakozik a vízálló headsetre na az lenne a kánaán
A mobilon lévő simple alkalmazással NFC segítségével lehet fizetni egy érintéssel. Ezt az óra is tudja? Állandó BT kapcsolat kell hozzá vagy a telefon a magáénak érzi? Ezt esetleg próbálta valaki? -
sebgutkopf
őstag
válasz #71321344 #11 üzenetére
Egyetértek egy óra legyen transzfelktív és folyamatosan mutasson valamit. Illetve, ha már óra, akkor minimum 1 hetet bírjon ki töltés nélkül. Így nem létáom létjogosultságát a +1 naponta töltögető kütyünek.
Számomra az is kérdés, hogy miért kell egy órába önálló telefon modul? Miért akar egy telefont kiváltani egy óra, amikor a kijelző mérete miatt arra úgyse alkalmas. Vagy ezzel elismerik, hogy a mai mobilok már olyan nagyra nőttek, hogy nem tudják vagy akarják az emberek cipelni?
Nálam az óra ott megáll, hogy egészségfigyelés, sport tracking, gps, értesítések, bluetooth, akinek nagyon kell tárhely zenének és végképp kütyüsöknek NFC érintéses fizetéshez.
Ezek viszont LTE nélkül mind megoldhatóak egész hetes üzemidővel (pl garmin és még sokan mások). Nem látom a létjogosultságát azok mellett egy napi töltést igénylő kütyünek, ami túl van hardverezve a szög egyszerű funkciókhoz képest és persze mint mindig a cél hardverek a gyorsabbak az általánossal szemben. -
donkeresztes
csendes tag
A képaláírás "Az én karomon a nagyobb, 42 milliméteres verzió látható", de a szövegben az a kisebbik méret.
-= Mindenkinek van baja. Akinek nincs, az csinál magának! =-
-
törölt tag
Kár, hogy nem transzflektív LCD és always on ki jelzője van.
Nálam a legtöbb okosóra itt vérzik el, hülyén néz ki a nagy fekete paca a számlap helyén. -
őstag
válasz Cranberries #8 üzenetére
tuti, hogy csak simára (LTE-s kb +20-25)
igen sajnos (e simes csak előfizetős lehet,feltöltős nem)[ Szerkesztve ]
-
Cranberries
aktív tag
A cikkben említett árak az LTE-s változatokra vonatkoznak vagy a Bluetooth-os verziókra?
Továbbá az LTE-s órák eSIM-esek? -
NemMo
őstag
válasz Balázs1621 #6 üzenetére
Ügyes megoldás
-
NemMo
őstag
Azt nem értem, hogy nem ég be, mivel elég sok fix dolgot jelenít meg lévén egy óra. Vagy nem always on display?
-
akela91
addikt
Lemaradt végül a vérnyomásmérés funkció?
-
őstag
Azt hiszem a vízállóság (végre lehet benne úszni) és a LTE miatt (bár tudotmmal csak T-s és csak előfizetésesként megoldható csak ami min 3100/hó) lehet cserélek majd.
-
7Heads Drago
veterán
És a BT only ára?
Meg esetleg mit bír az akku?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
őstag
Lehet hülye kérdés de mivel tud többet ? Mert én nem sok pluszt látok eddig .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm GPS - Jó állapot, akku 78%, akár beszámítással
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest