- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
barsza01
csendes tag
Hamachi
-
barsza01
csendes tag
Hali! Elég gagyi, hogy nem lehet LAn-on tolni majd az SC2-t.
Ezt nem vártam volna a Blizzard-tól..
Inkább maradok az első résznél és a LAN-nál a haverokkal, mivel más értelme nincs...Gép ellen meg uncsi szerintem. Még megálmodom megveszem-e a második részt.
-
mrSAJT
csendes tag
engem nemnagyon izgat... ugyse fog futni a gépemen...
-
TOM-202
senior tag
Hű de gáz ez a masszív LAN hiány. Nem foghtaják rá a warezra csak azért mert itt Kelet-Európában sokan inkább torrenteznek mint megveszik eredetiben. Szerintem inkább lusták voltak beletenni vagy az lehet hogy már így is hosszú volt a fejlesztési idő és nem akarták a LAN kifejlesztésével tovább húzni. Egy biztos, ha jó lesz a játék akkor (persze miután kipróbáltam offline) én ennek a hiányosságnak ellenére meg fogom venni miután lejjebb megy az ára 5-6k-ra valamikor. Akkor aztán mehet a meccs online, de a LAN az igazi fíling haverokkal közösen, az így is hiányozni fog.
-
qad
senior tag
Skacok sok a fölösleges szájtépés..... WOW-ban sincs Lan opció mégis lehet vele Lanozni, semmi mást nem kell csinálni csak átírod a Realmlistet. Még mielőtt leüvöltenétek a búrámat ez nem Crack és nem Warez és ha már itt tartunk szerintem pont ua. agyuk lesz Blizzéknek mint eddig.
Tehát no para......
-
Frigo
őstag
A LAN kihagyásának nem sok köze van a warezolóknak ,akit bővebben érdekel itt olvashat arról ,hogy mi is áll a háttérben ( elárulom: pénz )
[link] -
Breki's
tag
& itt elérkeztünk a Crackerkedés következő szintjére! 99% hogy a jövőben ha ezt a trendet követik a játékkészítők, akkor a Crackerek ezt is meg fogják hackelni & írnak olyan managelő programokat, amik több játéknál csak arra fognak majd rámenni hogy a Lant támogassák, és így játszható legyen helyi hálózatban is a stuff.
-
bozont
veterán
A SC2 még azt mondom elmegy, de a Dio3 esetében már elfogadhatatlannak tartom a lan hiányát. És az egy dolog, hogy neten közel sem olyan hangulatos multizni mint egy néhány fős "lan party"-n, de mi lesz a MOD-okkal? A Dio2-höz volt egy-két nagyon jó darab és a mai napig is használjuk az egyiket, amihez viszont hamachi kell, mert bnet-en így nem lehet játszani.
-
Thome
veterán
Megsúgom: Már feltörték. Már különálló IWNet is van, ami nagyon is jól működik, már csak egy PB-t dobjanak bele.
Igen, megvettem én is az MW2-t, mielőtt jönne a "köcsög warezmatyi". (Dl is adtam, szar lett az egész, viszont ez az új rendszer ígéretes.)
Addig is marjátok csak tovább egymást, én már bekészítettem a pattogatott kukoricát meg a kólát, jól elvagyok.
-
bpx
őstag
érdekes ez a thread
azt még elhiszem, hogy a lan-t hiányolók közül néhányaknak az a legfőbb vágya, hogy egy internettől kellően elszigetelt helyen játsszon, na de hogy mindenkinek?
utoljára kb. 8 éve voltam lanon haverokkal, azóta fel sem merült rá igény, na de hogy itt mindenki ilyen rendszeresen lanozik, azt nem gondoltam volna -
-
Tommmmka
senior tag
Én spec. wowozok- BF2-vel is tolom még még sok más online game-el, amik ugye net only-k de akkor is szemétség kiszedni a lant... És képzeljétek mi is tanyán lanozunk 3 havi rendszerességgel és igenis sírunk a lan hiánya miatt ugyanis éves szinten 4 alkalomért nem fogok netelőfizetést venni. Meg fogom venni így is úgy is de akkor is zavar a hiánya, ahogy a bf bc2-ben is zavar.
Aki meg a sirókat egyből warezpistának nézi az vagy nem tudja mi az a lan vagy nem volt soha LAN-on (6 fő felett), vagy csak egyszerűen szar társasággal próbálkozott
-
iSonic
addikt
de most komolyan miért kell ezt csinálni? -.-' leülnék mondju haverokkal egy nagy partit csapni valahol, akkor nem lehet net nélkül játszani.. mellesleg 2 hónap béta teszt után végre azt mondhatom a battle.net kezdi elnyerni méltó helyét..
-
Cathfaern
nagyúr
"Aki meg lopni akar kénytelen lesz kiegyezni azzal a kompromisszummal, hogy csak egyedül tud vele játszani (ami amúgy a béta alapján baromi fos mert nagyon lámák a botok)"
Botozáshoz is kell majd net, az is a bneten keresztül zajlik, a sztory mód pedig szvsz nem azokon a botokon alapszik majd. -
Az-X
őstag
Nem szoktam ilyen témákhoz hozzászólni, de most megteszem.
Előre bocsátanám, hogy a FarCry volt az utolsó játék amivel komolyabban játszottam, tehát az utóbbi jó pár év kimaradt. Egyszerűen csak felnőttem
Viszont a nagy múltú StarCraft emlékére (amit egyébként megvettem eredetiben) úgy gondoltam kipróbálom a II-es részt is. Tehát azonnal fel is iratkoztam a bétára, és játszottam is vele 1-2 hetet elég intenzíven. Nem tudom, hogy akik eddig hozzászóltak a témához játszottak e a bétával. De... az, hogy gyakorlatilag nincs LAN az nem azt jelenti, hogy nem lehet úgy játszani mintha LAN lenne. Lehet létrehozni saját gémeket és abba azokat behívni akiket én akarok. Mi ez ha nem LAN?
Jaaa... hogy ez csak interneten keresztül működik? Miért vagyunk felháborodva ezen? Manapság minden így megy már, a TV a telefon, a vásárlások, újságok... minden. Azt nem akarom hallani senkitől, hogy mert akinek lassú nete van... Ma már nincs 1mbit alatt net, én a mobilom netjéről is játszottam vele ami pedig igen karcsú. Ha kell lanparti az is van, olyan cimbinél kel rendezni akinél van rendes net (a 120/10-es UPC el fog bírni jó pár embert).
Jaaa... hogy az árát nem akarják kifizetni egyesek, csak a feltörttel játszani otthon? Had kérdezzem meg a boltban is leemelik a kaját a polcról fizetés nélkül? Merthogy ez ugyanaz, csak nem kell hozzá bátorság mert nem látja őket senki.
Záró mondatként: Szerintem teljesen alaptalan ez a felháborodás. Sokat játszottam a bétával, úgyis, hogy unokatesóm átjött és 2v2-ztünk. A játék élmény teljesen rendben van. Akár LAN-nak nevezzük akár bármi másnak. Igen, valószínűleg borsos lesz az ára. Aki nem tudja kifizetni az vár 2 évet és megveszi majd az induló ár feléért. Én is ki fogom várni, 5000-nél többet nem vagyok hajlandó fizetni egy játékértAki meg lopni akar kénytelen lesz kiegyezni azzal a kompromisszummal, hogy csak egyedül tud vele játszani (ami amúgy a béta alapján baromi fos mert nagyon lámák a botok
)
-
Cathfaern
nagyúr
Egyik sem igaz
A következő a helyzet:
"Igen, a SC a legnagyobb esport biznisz. De várj, az első részben is van LAN."
A Blizznek pontosan ez a baja. Hatalmas üzlet az SC, mint esport, viszont a Blizz ebből hajszál pontosan semmit se lát. A játék eladásokat csak, ami aprópénz. Pont ezt akarja elérni ezzel a rendszerrel, hogy ne lehessen őt megkerülve bármilyen versenyt szervezni (márpedig nem lehet ezentúl, főleg ha atom pinget akarnak a versenyzőknek), és neki is dőljön a lé.
Én is hajlok afelé amúgy, hogy a warez az csak egy kis plusz az egész játszában, pontosan a nagyságrendi különbségek miatt. Akárhogy is nézzük, SC-t egyszer megveszik az emberek, utána játszanak vele 12 évig (vegyük az SC1 esetét).12 év alatt minimális összeg az eladás ahhoz képest, hogy a közvetítésekből mekkora pénz folyik be. Teljesen mindegy a Blizznek, hogy 100ezer ember veszi meg az SC2-t összesen 45millió dollárért, vagy 1millió 450dollárért, 12 év alatt, ha megfelelő megcsapolással évente 200milliót össze tud szedni. És ugyebár nem ilyen rossz a warezolók aránya, szóval ennél sokkal szebb arány jönne ki.Amúgy a Blizz PR-je egy szót sem ejt az e-sportól, hanem "b.net2 = blizz facebook" szöveget nyomatja.
-
válasz
Dare2Live #147 üzenetére
Pedig kifejezetten az értelmesebb fórumozók közé sorollak, nem értem mit nem értesz.
Egyik verzió:
"Mi a blizzard kijelentjük, hogy forduljanak fel az ingyenélő mocskos warezolók, elegünk van abból, hogy ellopják a munkánkat, úgyhogy kapjátok be. Nem lesz lan, és tegyétek a hamachit oda, ahova akarjátok"Másik verzió:
"Mi a blizzard nagyon fontosnak tekintjük az esport jövőjét, ezért kénytelenek vagyunk beáldozni a LAN lehetőségét"Tekintve, hogy a blizzard a legnagyobb körberajongott kiadó, melyik az elfogadhatóbb egy olyan piacon, ahol majdnem mindenki warezol?
Igen, a SC a legnagyobb esport biznisz. De várj, az első részben is van LAN.
-
BaLee
addikt
Mérget azért ne vegyetek rá, hogy fel fogják törni.
Tudom a CoD MW2-t is feltörik majd és lesz dedikált szerver támogatás meg minden, hányszor hallottuk. Az is majdnem sikerült.
Ja meg Wowból is van tört szerver igaz fényévekre lemaradva az eredetitől.
Meg a bétáját is már nagyon régóta törik felfele.
-
Dare2Live
félisten
"Az, hogy mit kommunikálnak(PR) és a valóság nem mindig ugyanaz."
Kommunikálnak? 5cikkből egy blizzardos, ha azt kihuzdo is uaz jön ki."Valószínűleg a közvetítések miatt alkalmaz minden nagy kiadó állandó netkapcsolatot igénylő védelmet."
Mutatsz mégegy játékot ahol a közvetítés éves szinten 500millió$+os üzlet? -
Ceree
senior tag
Nem tudom máshol hogy működik, de én pl alig szoktam játszani, ha mégis, csakis a feeling miatt haverokkal. Utóbbi évek játékai pont ezért OTTD - alias Transport Tycoon, Enemy Territory, Trackmania Nations Forever és természetesen SC. Ezek közül ugyebár csak a StarCraft fizetős, de itt pihen eredetiben, megtámasztva a polcon az SC könyvekkel. Ezzel a húzással csakis a LAN érzést ölik meg, amikor összejövünk, s játékon kívül sok más dolog is van: beszélgetünk, sörözünk/borozunk, ökörködünk. Ne mondja nekem senki, hogy ezt pótolja a voice chat meg a Battle.net...
Morden24: Nem kérdés, hogy ezt IS fel fogják törni, ahogy az összes játékot. Nem kérdés, hogy ebből is lesz egy kerülőút, hogy tört szerveren keresztül (akár LANban létrehozott töréssel) lehessen játszani. A gond az, hogy megszívatnak, pedig így is el lehet majd érni ugyan azt, csak esetleg praktikákkal. Én pont a LAN hiánya miatt nem fogom megvenni a játékot. Öngól, kedves Blizzard...
-
UnSkilleD
senior tag
ó lesz erre is megoldás...
-
törölt tag
egyébként van egy olyan érzésem, hogy a sok, magát becsületesnek mondó fórumozó adóját nem is ő maga fizeti, hanem a munkahelye szépen leveszi a fizetése felét aztán jónapot.
kíváncsi lennék, mi történne, ha mondjuk a fizu másik felét is megkapnák a dolgozók, és rájuk lenne bízva az adóbefizetés, de akár meg is tarthatnák maguknak lebukás nélkül?
vajon hányan fizetnének be az államkasszába mondjuk havi 100k-t, csak "becsületből"?
gyanítom, sokakat elkapna a kísértés, hogy inkább megtartsák maguknak... -
Giot
addikt
Hoppá! Ez nem jó hír! És mi lesz a lanpartikkal
?
-
-
Ant@
senior tag
válasz
#51736960 #123 üzenetére
Ha úgy gondolod ,hogy hülyeség adót fizetni az magánügy, de most őszintén, ha egyszer tudod ,hogy egy ilyen hozzászólás milyen érzelmeket vált ki a fórumtársakból akkor minek írod le? Nyilván ez "költői" kérdés.
Mikor az SC2 lanról híreztek mindig nosztalgikus érzésem támad. Az első rész idejében még a lan is nagy szám volt, a legtöbb játéknál a multiplayer kimerült a hot seatben. Mostanra azzinternet lett akkora nagy szám ,hogy be kellett áldozni a lant. Kár ,hogy nem lesz de ettől még meg fogom venni ha nem horror áron adják.
-
-
menalcas
őstag
Persze hogy nem lesz lan, mivel ezzel kizárják a lehetőséget az esetleges tört lanozásra, nincs is ezzel baj szerintem.
Loveless: amit írtál az egy nagyon komolytalan emberre vall...
-
Dare2Live
félisten
Ahogy írtam. Blizzard egyetlen filért se kap a közvetítések után.
Direct: Igen, komolyan. Megy a szájtépés a topikban miközben alapvetően se vagytok tisztába a helyzettel, hogy mi miért történik.
Csak a főoldalon lévő 6cikkből 3cikk szól az egész hajtépésről
[link]-"GOM TV/Blizzard Sign Exclusive Broadcast Agreement
by supernovamaniac"-KeSPA Speaks Out On Intellectual Property Rights"
-Blizzard to cease negotiations with KeSPA"
-
válasz
#51736960 #123 üzenetére
"egyébként válaszolva a kérdésedre: nem csalok adót, csak nem fizetek
szerintem az a hülye, aki naponta hallja a hiradóban, hogyan lopják el az ország milliárdjait, mégis birkamód befizeti az adót, ezen én mindig elcsodálkozom..."
Ez komoly?(#124) Dare2Live: Ezt komolyan gondolod?
-
törölt tag
szvsz moderátorként nem a flamekeltés lenne a feladatod, hanem pont az ellenkezője
na mindegy, te tudod...egyébként válaszolva a kérdésedre: nem csalok adót, csak nem fizetek
szerintem az a hülye, aki naponta hallja a hiradóban, hogyan lopják el az ország milliárdjait, mégis birkamód befizeti az adót, ezen én mindig elcsodálkozom...és az a vicc, hogy még a hiperrenitens hozzáállásom ellenére is bőven jut a pénzemből az államkasszába, például a lakásvásárlásom után többszáz rugó "illeték", meg literenként 170 forint adó a benzinkútnál, etc...
-
Cyberbeni
addikt
Diablo3-nál még nem akkora para, hogy nem lesz lan támogatás, viszont sc2-t simán megdobná ha nem kéne net a multihoz.
-
nuke7
veterán
hát szolidan és szelíden szólva: b*sszák már meg magukat... mért gondolják azt, hogy a játékosokat jó szivatni? lan-party-ról nem hallottak arrafelé, vagy mi van?!
@Loveless: az a baj, hogy erre még büszke is vagy -
Tomcat
őstag
válasz
dízelracer #113 üzenetére
Pont ez az ami nem lesz igy. A LAN fíling a barátokkal. Felejthetetlen élményt adott.
-
DonToni
aktív tag
... Türelem, tornaterem...
-
Jajj, ne megint a "tanyán lanozoknak rossz lesz". Sajnálom.
-
dízelracer
őstag
válasz
DArchAngel #111 üzenetére
Hát igen. Igazából baromi kényelmes, hogy otthon a kényelmes karosszékből egy szál alsógatyában játszhatok de egy 10-12fős lanparti azért mindent überel. Ég és föld a kettő.
#103: az például egy félkész ház ahová mi járunk játszani. Amíg be nem költöznek addig tuti nem lesz ott semmiféle net elérés.
-
DArchAngel
tag
válasz
dízelracer #59 üzenetére
Ugye, hogy teljesen más? Az internettel gyakorlatilag mindenki otthonról tartja a kapcsolatot az emberekkel. Bezzeg régen még nekünk, kockáknak is össze kellett jönnünk, hogy hálóban toljuk a játékokat. Régen? 10 éve...
-
frame>24
addikt
-
Cicero
őstag
válasz
proci985 #102 üzenetére
Még jó, hogy nem volt bnet támogatás. Én haverokkal is bneten nyomtam, megvolt a kis kör, boltoztunk, időnként még sörikézésre is összejött pénz belőle. Azaz zárton volt értelme játszani, a karaktereknek és cuccoknak valós értéke volt/van - bár azt hallottam, hogy az 1.13-al megnövelték a ritka rúnák dobási esélyét így talán laposabb a shop része, de kevesebb is a lúzer.
-
Viktor77
titán
Jópofa, ahogy centire ugyanazokat a köröket futjátok le, amiket az elöző "lan támogatás nélkül jön a sc2" hírtopicokban.
-
akom
őstag
Az ezzel a gond, hogy mi pld a haverokkal úgy lanozunk hogy kimegyünk egy tanyára, ahol nem zavarunk senkit, bográcsozunk hülyülünk stb..
De ugye ezen a helyen nincs net, vagy max mobilnet..
Na most pld ha mi SC2 vel akarnánk majd játszani, akkor az EDGE es mobilnettel eléggé necces leszVagy majd mondjuk a Józsi bácsinak hogy kéne bevezetni netet papa !
Habár igaza van aki azt mondja keressünk más helyszínt, illetve minek lanozunk.
Sebaj marad a sima SC !
-
wardred
tag
Semmi meglepő nincs ebben. Még mindig ez a politika a legjobb az összes szutyok f0s DRM-hez képest.
11 milla wowos mellett nem hinném, hogy pont az SC, vagy a Dio ne tudna ugyanennyi embert a legális játékra csábítani.
Aki nerdragel az miért teszi? Ha akkora fan, hogy úgyis megveszi (mert nincs más lehetősége), annak úgysem lesz vele gondja. Aki meg azért sírna mert meg kell venni, hát IJ
-
Szánalmas bagázs lett a Blizzar a WOW óta. Felőlem megszűnhetnek, botrányos amit művelnek...
-
Djuree
félisten
mit akartok van ebben semi-lan: semmi-lan
LackoMester: ezért kell xbox-on játszani, ott csak az van
-
törölt tag
válasz
dízelracer #80 üzenetére
amig te a polcon bámulod az eredeti játékaidat, addig a "faccopó warezmatyik" (mint amilyen én is) már letudtak egy egzotikus nyaralást azon a megtakaritott lóvén amit a warezzel spóroltak meg
tudom fáj, de ez van... -
Peterson_
addikt
Erről a témáról csak annyit, hogy én itthon wifin szétosztott helyi hálózatban vagyok, tehát az egyik utcában van a forrás, meg még két tagja a hálózatnak.
Még anno beszéltük hogy majd nyomunk az SC-vel, mert azért így mégis gyorsabb...LenneA LAN max ott felesleges, ahol tényleg jól kiépült az internetes infrastruktúra, de errefelé( meg sok más helyen) ez korán sem így van.
Nagyon gáz, de itt 5 ruppót kell leszurkolni egy 2Mbit/256Kbit-es netért.
A legnagyobb elérhető sávszél meg 7M/1M, ami már nem rossz, de 15000/hó.
De valamelyik régebbi SC-s fórumban írták páran, hogy vannak cifrább helyzetek is.Szvsz nem mindenhol olyan fényes a helyzet mint a nagyobb városokban, és ide bizony jól jön a LAN.
Én, kifejezetten örültem volna neki, pedig nem vagyok az ingyenélő warezoló kategória, mert ha valamit letöltök esetleg, megtetszik, akkor megveszem eredetiben.
-Jó érzés ránézni a kis dobozkákra, hogy na, ez a sajátom-
Amit meg letöltök, nem tetszik, azt nem veszem meg, de nem is hagyom fent a gépen az fix.De az SC nekem pont ezért kimarad az életemből, az első részével is csak LAN-oztunk.
Na majd meglesem a fanatikus cimbinél, az úgy is minden pénzét ilyenekre költi.
Nem hiába 40 kiló -
Prof01
veterán
ez szívás...
-
Cicero
őstag
Kinek van "lassú", dial-upos nete még?
Ki nem élne a Battle.Net adta lehetőségekkel? Tessék végre fizetni a szoftverért (?)
Ki játszott diablo2-vel singlében vagy lanban, vagy akár open bneten? (Baromkodni lvl120 karival én is felmentem összesen 2x) -
wednesday
őstag
A Blizz magasról tesz a warezosokra. Kishalakkal nem foglalkozik. LAN nélkül minden e-versenyt rajta keresztül kell intézni. Eddig kihagyták ebből a több milliós buliból, hát most nem fogják.
-
CocooN-z
őstag
Én warez kiiktatás szempontjából jó5letnek tartom ezt a megoldást (only online mode), de csakis abban az esetben, ha LAN háttér-támogatás lenne benne. (SEMI-LAN)
Képzeljünk el egy LAN- versenyt, ahol a legjobb esetben is 100/100 v mégjobb esetben T1/T3 as kapcsolatok vannak. Az pl 150-300 Játékosra, 15-30 spec gépre, és offline szerverre ált. kevés szokott lenni. Ha minden Player SC2 Háló-jele kimegy az Internetes nagyvilágba és vissza a mellette ölő ellen felé (és fordítva), az ciki, mert ezzel nemcsak a Latency van, de mivan ha épp nincs majd Blizz szerver ("szerver"-room).
Könyörgöm ne a NETES Sávszélt szívjuk már. Mindezt oldják meg a háttérben, mutassanak rá hogy "EZ NEM LAN!" és hagyjanak minket zökkenő mentesen LAN-versenyezni. Így nehéz lesz lebonyolítani meccseket egy időben verseny alatt, mert sávszélesség függvényében korlátozódik az egyidejűleg lejátszható meccsek száma, ergo nem 2 hanem pl 4-5 napos -nak kell lennie egy versenynek.
Sorry az only Lanverseny beállítottságom miatt, nem tehetek róla
üdv
-
Morden24
nagyúr
ezért kivenni a game-ből a LAN támogatást???? Ez 1 nagy faszság.
Pedig egyszerű a dolog. Alapban egyetlen cég sem zárná el magát akár 1%-nyi lehetséges vásárlótól sem. Az, hogy beáldozták a LAN-t, egyértelműen azt jelenti, hogy nagyobb a veszteség a vásárlók + LAN-musthave vásárlók - warez (w lan), mint a vásárlók - LAN-musthave vásárlók - warez (w/o lan).
És mi gari arra hogy a Battle neten kersztül fasza lessz a Multi???
5 év tapasztalat a világ legnagyobb MMO-jának üzemeltetésében.
Na meg az a nem elhanyagolható tény, hogy eddig is remekül működött a B.Net. Nyilván gondok voltak, vannak és lesznek is, viszont ki ne találja nekem valaki, hogy a B.Net helyettesítő terméke a LAN, mert ha én hazaérek este 7-re, és akarok tolni 2-3 óra SC-t a haverokkal, de nem megy a szerver, akkor kurvára nem alternatíva az, hogy gyertek srácok, kössük össze a gépeket). -
Djuree
félisten
engem nem érdekel a lan hiánya, holott az 1-el rengeteget lanoztunk, de mostmár van net, pár ezer forint egy router és meg van oldva minden gépre a net. ennyi....nem tudom mit kell ezen ennyire kiakadni. mondjuk annak ez szopás akinek nincs netje, van nagyon lassú és még szét is osztja azt
ez a megoldás sem teljesen jó, meg a másik hogy úgyis ki lesz játszva ahogy a drm is....idő kérdése csak....
Rebell: már most fasza a multi a battle.neten, mi esténként jókat játszunk. nekem van fibernetem
kemény 5500 ft, tv-vel meg telefonnal együtt a 25megás net...nem egy egetverő összeg....persze nem mindenhol elérhető..
-
Rebell
senior tag
Az tény hogy nem szép dolog a Warez!!!, de
ezért kivenni a game-ből a LAN támogatást???? Ez 1 nagy faszság.
Régi szép idők mikor többen játszottunk Lanon.(Ég veled)
De nem csodálkoznék azon sem ha valamelyik kis c...k csapat Pl ski...w dobna mindenkinek 1 Multi lehetőséget vmi Kamu szerverrel.
És mi gari arra hogy a Battle neten kersztül fasza lessz a Multi???
Ezért tuti nem lessz Fiber netem -
BaLee
addikt
Nyugi, pár év és eljön majd az idő, hogy ez a folog fordítva lesz.
A PC-s játékosok rengeteget szívnak a warezolók miatt, hiába veszed te meg az összes játékot amivel játszol, ha másik 10 nem veszi meg.
Kicsit még fejlődnek a másolásvédelmek, internet már így is szinte mindenhol van (már amilyen országok egyáltalán piacnak számítanak..) és tényleg csak az fog játszani meg multizni aki megveszi a játékokat.Ennek akár még az is lehet majd a következménye, hogy olcsóbban fogják adni valamivel a játékokat (esetleg hamarabb csökkentik az árukat) mert többen fogják megvenni, mert "muszáj". Vajon miért van élen a magyar eladási listákon több, mint fél éve a CoD MW2 meg a BC2? Na ugye...
Aztán majd pár év múlva te röhöghetsz a haverodon, aki max mariózhat a gépén, ha nem vesz eredeti játékokat.
És majd elérünk végre oda, hogy megdől az a felfogás, hogy nem adok pénz játékra, mert abból a pénzből pont lehet fejleszteni a gépet, mivel nem lesz értelme fejlesztened ha nem tudsz majd rajt játszani. -
megint én
őstag
válasz
dízelracer #72 üzenetére
Ez az emberek 0.1%át teszi ki... A BLIZZARD NEM ezt a szegmenst célozta meg. És BIZTOS vagyok benne, hogy semmi patchban sem lessz LAN. Egyszerüen több kiesés lenne mint haszon, mert utat adnának a hamachisoknak, és egyéb okosságoknak, és én nagy torrentezö vagyok. De ez az a game amit annyira tisztelek, hogy erősen gondolkodok azon is, hogy talán még a gyűjtői kiadást is megveszem...
-
Morden24
nagyúr
válasz
dízelracer #76 üzenetére
Tényleg rossz poén, viszont az sem valószínű, hogy köcsögösködésből nem került be a LAN.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem fogja, nincs oka rá. A Starcraft akkora név, hogy a befutása egyszerűen nem függ ilyen dologtól, mint hogy egy bizonyos réteg elégedetlenkedik a LAN támogatás miatt. Ha befut, akkor csak előny a blizznek ez a rendszer, mert elhanyagolható warez, és nem lehet a háta mögött semmilyen rendezvényt megszervezni. Ha nem fut be, akkor meg teljesen mindegy neki, hogy egy LAN modullal még X ember megvenné, mert nem oszt nem szoroz a költségvetésén az a szám.
-
kovsol
titán
hozzám is átjött haver és azt mondta hülye vagyok? mondom miért? mert ennyi eredeti játékom van
pedig nincs is túl sok max ha 50legjobb az volt, hogy mikor lanon akartam warcraft3 al játszani nekem kellett felrakni a tört crackelt játékot, mert nekem újabb verzióm volt az eredetivel
-
BaLee
addikt
Felénk ez sajnos nem így működik. 10 emberből 9 nem ad pénzt single játékért, mert minek.
Ha meg olyan a multi, hogy csak eredetivel lehet játszani akkor meg végignyomja a singlet a multit meg lefikázza, hogy "szar". Igazából nem szar, csak ő nem fog pénzt adni érte inkább nem játszik.
-
harry
veterán
És ennek meg mi köze ahhoz, hogy hol viszed át az adatod? Ennyi erővel, helyi hálón is laggolnál. Mondjuk aki úgy állítja be, hogy laggoljon, az eleve gáz, semmi értelme
De fölösleges ezen vitázni, nem is értem, mért vannak annyian kiakadva, ugyanúgy fog működni minden, csak kell egy élő netkapcsolat, oh, rettenet
Ugyanúgy megmarad az összeülős buli, gépcipelés, hangulat, stb... Ja, annyi, hogy be kell jelentkezni, és?
-
megint én
őstag
Ja, és látod, nem omlott össze a világ, mert max amíg betölt a map, vagy ha nincs meg a map, addig sok idő a kis sávszélesség, utána meg totál mind1.
szerk
#63) kovsol
ez a game még 56kbps-s modemesen is elmenne sztem.. anno az sc broodwar is elment rajta, akkor ez mé ne?
-
kovsol
titán
te voltál múltkor az aki mobil nettel játszott és olyan sokáig töltötte le a térképeket ?
(#61) megint én: én a laptopomon tolom a betat és zökkenőmentesen megy 1280x800 ban ami a nativja szóval elképzelhető mekkora durva nagy gépigénye van a játéknak, öcsém ellen megy úgy szoktam lanozni, hogy átviszem a szobájába a gépemet hogy lássam az arcát amikor rommá alázom
wifi meg van egész lakásban úgyis
de leírtam korábban a 4megabites netemmel töltés közben is észrevehetetlen a többlet késleltetés, többször is hostoltam 4/0.5 el 3v3-t vagy 4v4 -t és max világ végén lakú külföldi emberek laggoltak be -
Morden24
nagyúr
-
megint én
őstag
válasz
dízelracer #59 üzenetére
Miért, mekkora a nete??? Erre elég a manapság kapható leges leg kisebb net is... KÖNYÖRGÖM ne legyetek suták, nem megbántani akork én bárkitis, de a VÁLASZIDŐ A MÉRVADÓ !!! És ha csak nem mobil interneted van jó lesz hidd el, és ez megint mondom nem CS! És az fps lagg sem ad át semmit... Ahhoz már nagyon sz@r gépnek kell lennije... A lan feeling meg megmaradhat, átviszed a géped ha akarod, csak minek...
És mint írtam, a válaszidő sem annyira kell mint egy fps gamehoz. szerintem mág 200as lat-nál is élvezhető marad. Ne parjatok már fölösen... -
InVino86
aktív tag
Elnézést, akkor módosítanám állításomat arra, hogy minél igényesebbre állítod, annál jobban megterheli a géped, és emiatt lesz neked laggos, a többiek számára is te leszel laggos.
De hozzáteszem nem magamból indultam ki mert nekem nem voltak ilyen gondjaim.
-
dízelracer
őstag
A lan partiknak egészen más feelingje van mint ha az ember otthon egyedül leül a gépe elé és úgy játszik a szomszéd utcában lakó haverja/haverjai ellen. Nekem kifejezetten hiányozna a lan támogatás. Azért csak hiányozna mert nem fogom megvenni a játékot. Két okból nem: először is mert lassú a netem (és nem fogok egy játék miatt 2,5x annyiba kerülő megfelelő sebességű netre leszerződni), illetve nem, mert nincs benne lan támogatás.
Kedves Blizzard: -1 játékos.
-
Morden24
nagyúr
Hát már elnézést, de a garfikai részletesség semmilyen plusz szállítandó infót nem okoz, ugyanis nem okoz plusz mozgásfázist, semmit.
Az, hogy a te géped a nagyfelbontású textúrákat tölti be, vagy a videokártya tolja magából az AA-t, semmilyen infóval nem szolgál az ellenfeled számára, tehát nem lassít semmit.
-
FefeeX
veterán
Ez így ebben a formában nem várható. A játékba "beletenni" ilyet csak a Blizzard tud, vagy az, aki az egész forráskód birtokában van. Amit egy modder team tud, az a leggyengébb láncszem keresése (ami a gateway selector, mivel más a címe az amcsi és az európai Blizz szervereknek) ésennek átirányítása, szerver emulátor készítése és innentől kezdve mindenki szabadon "LAN"ozhat
100% hogy meglesz, a kérdés már csak az, hogy mennyi idő alatt. Szerintem már egy ideje melegítik rá a teamek a gépelőizmaikat, szóval hajrá.Cathfaern: a bétába be nem jutottak közt nem ez a módszer terjedt eddig is? Lehet, hogy az AI-t nem tudják majd 1:1ben másolni, de abból is lesz majd majdnem tökéletes, az összes többi rutin meg tudomásom szerint ment eddig is (szerencsére már szinte az eleje óta volt béta kulcsom
)
ollie: az, hogy a Blizz saját szerveren keresztül akar mindent csinálni, szvsz kevésbé köszönhető a warezolóknak, mint akármelyik más befolyásoló tényezőnek, amik itt már elhangzottak a topicban.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
megint én #50 üzenetére
Pontosan, felteszem részben ez is motiváció volt a Blizz részéről, hogy így rangos versenyeket nem lehet a hátuk mögött csinálni. Mert elég esélyes, hogy felkérésre kiköltöztetnek egy szervert majd a helyszínre. Persze vagy egy kis összegért, vagy cserébe beleszólást kérnek a dolgokba.
-
InVino86
aktív tag
Jó én mint fax gyökér elhallgattam a témáról
-
Cathfaern
nagyúr
Kár a múlt idő, jelenleg is az. Ha kijön a következő kiegészítő, akkor meg még inkább az lesz. Ezért esélytelen a tört szerver amúgy, mert a blizz olyan tempóban fejleszti a wowot, amit "ingyen" (értsd: nem fizetett alkalmazotakkal) nem lehet lekövetni.Amennyiben gép elleni játék esetén az AI maga a blizz szerverein van, akkor gyakorlatilag képtelenség lesz értelmes "tört szervert" létrehozni rá. Player vs. Player esetén elméletben könnyebb lesz, gyakorlatban itt is az a kérdés, hogy mennyi olyan dolog van, amit a blizz szervere futtat. Ha csak annyi történik, hogy az egyik játékostól érkező adatokat átküldi a másiknak, akkor viszont gond nélkül lehet tört szervert gyártani (pontosabban szerver emulátort, a tört szerver kifejezés helytelen, bár tény, hogy az az elterjedt). De felteszem Blizznek van annyi esze, hogy pár rutint saját szerveren futtasson.
-
megint én
őstag
Szerintem amúgy a nagy nevű lanokra csinálnak helyi szervert és 2-3ms. lessz a válaszidő...
Akik mag csak sima lanon kóstolgatják, azoknak aza 20-30 ms. nem mérvadó! úgyhogy totál mind1, hogy ha pl a tesómmal játszok, allor interneten, vagy éppen neten tolom... Főleg, hogy ez nem egy counter strike, ahol számíthatna 2-3 vagy akár 60-70 milisec... -
Köszönjük a warezolóknak.
-
InVino86
aktív tag
Namost ha részletesebb a textúra, ki van dolgozva minden az memória, processzor és vga igényesebb, az egész adatmennyiség nagyobb, így amit át kell vinni információt a másik gépre az lassabban történik.
kovsol: én igazán max-ra gondoltam: 1920x1080 4xAA , Ultra beállítás minden
-
kovsol
titán
én is tolom jó ideje és nekem itthon most elég szar netem van 4Mbit/0.5Mbit és és torrentezni is szoktam játék közben és azt figyeltem meg hogyha adok a játéknak letöltésre kb 1Mbit és feltölteni kb 160-200Kbit sávszélt és 2v2 is ment zökkenőmentesen
(#45) Morden24: semmi
de egyszerűbb ráfogni a játékra hogy laggol, mint bevallani magunknak, hogy ez a szar gépem miatt akad és ne ma nettel van a gond
-
hemaka
nagyúr
A jatek azert benne lesz?
-
Tomcat
őstag
Ami azt illeti egy világ omlott össze bennem végleg. Sejteni lehetett a hírek alapján hogy várhatóan kimarad a LAN mint opció de abban bíztam hogy idővel beleteszik. Van arra esetleg valami esély hogy estlegesen egy modder csapat beletegye? Volt már ilyen korábban is hogy utólag raktak bele LAN-t játékokba. Biztos vagyok benne hogy ez sok embernek rossz hír a világ minden részén hiszen az első rész alapján szerzett LAN élmények a "felejthetetlen" kategóriába sorolhatók nálam és még szerintem sok más embernél is.
-
InVino86
aktív tag
Hát én már tolom az SC2 bétát jóideje, kell hozzá sávszél rendesen, hogy zökkenőmentesen lehessen játszani. Na most LAN-on 100MBit lehetne élvezetes minden max grafikaval egybekötve, ezt most kiveszik, jelentősen megcsappannak majd, főleg versenyeken is, ahol jobbára LAN-on keresztül játszanak. Kiváncsi leszek mi lesz na.
-
kpal
nagyúr
Na ennyit róluk
-
megint én
őstag
Nekem úgyis eredeti lesz!! Tehát nem is kell lan...
Csak nehogy fizetős legyen mint a wow... Akkor fogok aztán kiábrándulni... -
kovsol
titán
én is így gondolom
annyit hozzáteszek, hogy az ára miatt meg csak azért se kell aggódni mert 10 éven belül nem lesz sc3 lehet
így hosszútávú befektetés minden blizzard játék megvásárlása
LAN meg szerintem főleg azért érvágás, mert egy egy e-sport számára is felkapott game lesz úgy érzem és azért egy komolyabb versenyt akkor kénytelenek valami mega durva internet eléréssel is megtoldani a helyi háló mellé, hogy egyszerre akár 100 vagy mégtöbb embert elbírjon, mert nem elég belgolni, utána is végig a neten küldi az adatokat még akkor is ha gép ellen játszik az ember!! multkor rossz volt a netem és kilaggoltam very easy AI ellen
-
Sicilian
addikt
Nekem nem hiányzik majd..
-
CsendesMark
aktív tag
Azok után ami történt a battlenettel, én is kihagytam volna a LAN támogatást!
Nem kellett volna visszaélni a LAN támogatással
-
spyduck
nagyúr
Én konkrétan utálok egyedül játszani, a Lan volt az egyetlen ami miatt játszok a gépen. A Lanpary-k hangulatát nekem egy netes játék egyáltalán nem adja vissza. Köszi Blizzard, kell a francnak az SC II. Igaz nagyon régóta vártam rá de nem baj, nem kell nekem játszani.....
-
Morden24
nagyúr
Net kávézókban is lehet játszani, illetve az utóbbi 10 évben én csak ott játszottam LAN-on
Ott szerintem van net is
Persze egy ilyen helyzet elképzeléséhez kell egy kis képzelőerő
Nézd, nem a képzelőerő hiányzik, hanem a hajlandóság, hogy (a te példáddal élve) egy balatoni délutánt azzal basszak el, hogy számítógépjátszom. Félreértés ne essék, biztos órdenáré jó móka a LAN, az csak a saját véleményem, hogy nekem aztán akkor sem kéne, ha lenne benne
Illetve nem csak a saját véleményem; úgy tűnik, a Blizzard is úgy gondolja a saját felvevőpiacáról, hogy inszignifikáns a LAN miatt bojkottálók száma. -
Kakumix
senior tag
gépemet szállítgassam nemtudomhová, sem arra, hogy mások idehozzák hozzám a sajátjukat.
Net kávézókban is lehet játszani, illetve az utóbbi 10 évben én csak ott játszottam LAN-onEzt nem teljesen értem... milyen esélyem? Én nem warezolok, azt meg csak remélni tudom, hogy aki warezolni akar, az nem tud.
Igaz, nem volt teljesen egyértelmű, de arra gondoltam, hogy ha megveszed a játékot és mégis LAN-ozni szeretnél vele egy esős, viharos délután (pl. a Balaton partján) esélyed se lesz játszani, mert nincsen internet. Míg, ha nem annyira tökéletes a "védelem" akkor azt megkerülve azért lehetne egy jó délutánod. Persze egy ilyen helyzet elképzeléséhez kell egy kis képzelőerő, mert talán nem mindennapi illetve lehet mondani, hogy lehet mást is csinálni, ha nincs net
, de ezt ne vegyük ide, mert erről a játékról beszélünk.
A játékok ilyen "butítása" nem igazán érint, mert több éve vettem a legutóbbi játékot (BF2) is, amivel játszani szoktam és egyben ez a legújabb kiadású is.
És egyébként is MoHAA forevör!!!
-
ribizly
veterán
Én nem hiszem, hogy a LAN hiánya akkora érvágás lenne.
Nézzétek meg a mai nagy multis neveket: COD6, BBC2, L4D1-2, WOW, ...
Nincs LAN támogatás, és mégis milliók vásárolták meg, játszanak vele nap mint nap.
Tulajdonképpen a LAN sincs ellőve annyira, csak olyannál kell szervezni, akinek legalább 5MBit-es a kapcsolata, ami azért valljuk be nem olyan nagyon ritka már manapság... Igaz nem helyi lesz a játék, de a feeling szerintem ugyanaz marad (csupán mindenki szépen belogol a Battlenet-re és csá). Persze mindezek mellett ott lebeg, hogy ezt megint csak nem lehet tört verzióval játszani, tehát meg kell vásárolni. Viszont itt említeném meg, hogy a Diablo II, Starcraft és a hasonló nagy Blizzard nevek mind szépen lassan lemásztak az elérhető árkategóriába, szóval nem kell aggódni! -
harry
veterán
Nem értek hozzá, csak érdeklődök: ha ugyanúgy összeül egy társaság LAN-ozni, nem lehet olyat csinálni, hogy neten feljelentkeznek egy szerverre/pályára? Vagy itt nincs ilyen privát játszótér szerűség? Mert akkor ugyanúgy csak ők lennének, ugyanúgy egymás mellett, csak épp nem helyi szinten van kapcsolat a gépek között, hanem egy távoli szerveren. Kellene netkapcsolat, igen, de ez azért a legtöbb helyen valahogy kivitelezhető.
-
Szirti
tag
Arra azért nagyon kíváncsi leszek, hogy valami rangosabb LAN rendezvényen (vagy ezentúl versenyek sem lesznek, esetleg mindenki otthonról beszáll a versenybe és egy teremfelugylőt postáznak a szervezők. Illetve akkor a Spectatorok majd becsöngetnek az adott player lakásán, hogy csá jöttünk nézni hogy a lanon játszol bejöhetünk?) külön backbone csatlakozást kell kiépíteni.
Blizzék pont a warez miatt f@szkodnak amikor a sok ázsiai függő napokat fog sorban állni hogy minél hamarabb játszhatna.
D3 nál meg le van ejtve hogy lesz-e lan támogatás a 2vel is leginkább bneten ment a játék.
-
Thome
veterán
Amíg nem vezeti be a Starcraft 2 Game Cardot (havidíjasságot) a Blizzard, addig jó barátom lesz.
Szerk: És ha valaki a lan miatt rinyál, akkor ott az egész bandának biztos meg lesz eredetiben a játék, akkor márcsak össze tudnak dobni egy kis pénzt még egy UTP kábelre (Ha már úgy is lanon akarnak játszani), hogy rádugják a netet. Ne jöjjön senki azzal, "és ha nincs net?", mert akkor az most se lenne fenn itt, vagy pedig ha valóban tré a net, akkor is elfut (Elég neki 1 emberre már a mobilnet, tehát 5-6 emberre kell neki vagy 128 vagy 256kbps-es).
-
Hiftu
senior tag
Lehet, hogy itt csak én nem érzem nagy érvágásnak a LAN hiányát.
1, a Blizzardnak van már tapasztalata a WoW által, tehát nem hiszem, hogy nagyon le fog halni a cucc a sávszélesség korlátai miatt.
2, már korábban bejelentették, hogy nem lesz LAN. A "semi-LAN"-on meg gondolkodtak csak. Ebből a vak is láthatta, hogy nem nagyon akarják ezt berakni.
3, nem látom, hogy miért az UBI DRM-jével hasonlitjátok. A cikk nem irt semmi olyat, hogy off-line játékhoz is kell net. Az ott off-line játékot kényszerít netre. Itt a netes játéknál nincs LAN support. (ez kb annyira evolució, mint amikor az IPX támogatást elhagyták régebben a netes játékokból. Az is mennyire fájt....)
-
Morden24
nagyúr
Nem értem, hogy értelmes ember ennek, hogy tud örülni!
Egyáltalán nem örülök neki, hogy kimarad a LAN, bár az igaz, hogy magas ívben teszek is rá, mert sem arra nem vágyom, hogy a gépemet szállítgassam nemtudomhová, sem arra, hogy mások idehozzák hozzám a sajátjukat.
Viszont ha már megteszik a lépést, akkor remélem, hogy a warezt ellehetlenítik, mert ugyebár ezért történik.
Ha már kibasznak veled akkor azt csinálják úgy, hogy esélyed se legyen?
Ezt nem teljesen értem... milyen esélyem? Én nem warezolok, azt meg csak remélni tudom, hogy aki warezolni akar, az nem tud.
(#24) BaLee: Én úgy tudom, hogy nem a multi kerül pénzbe, hanem a játék maga.
(#25) mpierre: LOL. Akinek az jelenti a mozgást, hogy elviszi a gépét LANozni, illetve ennek a mozgásnak a hiánya meglátszik rajta, annak szerintem eléggé tökmindegy
-
mpierre
veterán
Ez nem jó hír... Mekkora sávszél kell majd így?
Legalább a gépet nem kell majd cipelni. Nehogy már kimozduljon otthonról a játékos és még a gépét is cipelni kelljen... Tiszta kalória tábor...
-
BaLee
addikt
Tegye fel a kezét akit meglepett ez a hír.
Szerintem teljesen várható volt a mostani trendeket figyelembe véve.
Aki multizni akar az fizet. Ennyi. -
Kakumix
senior tag
De miért reméled azt, hogy egy ilyen a vevőkkel kibaszós lépés bejön? Ha már kibasznak veled akkor azt csinálják úgy, hogy esélyed se legyen?
Nagyon tud idegesíteni ez a hülye DRM, meg a lopós kötelezően végignézendő filmecskék, feliratok stb.-k a DVD-ken, amit persze csak azok nem látnak akik "lopnak". Nem értem, hogy értelmes ember ennek, hogy tud örülni! -
Derrewyn
senior tag
Ahogy WoW-val is tudnak, csak tört szerveren. Ezek gondolom StarCraft esetében is meg fognak jelenni, más kérdés, hogy olyanok is lesznek.
Egyébként szerintem úgy kell értelmezni ezt a hírt, hogy a tárcsázós (és emiatt időalapon számlázós) és a mobil (adatalapon számlázó) kapcsolatok esetében sem kivételez a játék és folyamatos kapcsolatra lesz szükség. Ez nem fog hűdenagy sávszélt igényelni, a legalapabb DSL csomag is elég lesz, a folyamatos kapcsolat az, ami fontos.
A klasszikus LAN partyknak persze lőttek, de a neten bármikor lehet egymással játszani, és manapság már a voice chat sem nagy kunszt.
És ami azt illeti azért kíváncsi lennék, hogy a 6-8 összedugott géphez hány eredeti SC-t vett egy ilyen társaság. -
RepeatSector
senior tag
Akkor ezzel nem lesz LAn party az tuti -
Narxis
nagyúr
Ez azért szomorú, bár Blizzard-nál kárpótolni szokott a játékélmény.
-
Gude
senior tag
Nesze neked lan party
-
Morden24
nagyúr
válasz
LackoMester #12 üzenetére
Nyilván sok esetben kitolás, de tartok tőle, hogy a fizető(képes) felvevőpiacuk elenyésző százaléka akar gépet cipelve LAN-partyzni. Biztos vagyok benne, hogy jól átgondolták a döntést (még akkor is, ha ez azt nem vígasztalja, akivel ez kibaszás).
(#14) BloodyEddie: Egy profitorientált cégnek jobban hiszek, ha pénzről van szó, mint egy optimista világnézetnek. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy hülye vagy, hanem azt, hogy ha egy Blizzard-szintű cég is lépéseket tesz a warez ellen még akkor is, ha tudja, hogy ezzel a népszerűsége csökkenni fog, akkor annak oka van, és nem az, hogy gecizni akarnak a lanpartysokkal.
Nem mellesleg 12 év után is van egy rakás SC-warezos, csak ha azt a minimál mintát nézed, aki ezen a fórumon van.
-
BloodyEddie
őstag
Hát ez már tényleg gyíkság. Ha pl 6an leülnénk Sztárkráftolni egy délután, 8 megabit alatt szóba se áll velünk a játék?
Ha netelőfizut is csomagolnak majd mellé, akkor nem lesz gond
-
LackoMester
addikt
Majd rájönnek mekkora ráb@szás, a LAN hiánya, de akkor már késő lesz, de Hajrá.
-
HaaS
addikt
LANgyos, LANgyos... a warez elleni küzdelem mellékhatásai, avagy: a LAN halála
!
Semi-LAN helyett SemmiLAN támogatás
! Játssz inkább LANton!
Möhööhööháááháhá...
-
kovsol
titán
még AI ellen se lehet akkor ezek szerint offline módban játszani és replayt se lehet majd nézni, mert az is a multiplayer fül alatt van
ennek ellenére én nagyon várom a játékot, lanozni nem szoktam csak b.net keresztül multizok, de a fenti két ok miatt zavar a dolog
-
most nem olyan szimpi a Blizzard
-
Morden24
nagyúr
Kíváncsi vagyok, ez a módszer mennyivel fog tovább tartani, mint az UBI drm. Remélem, a Blizznél ezt is jól megcsinálják, és tört játékkal tényleg teljesen esélytelen lesz a multi.
Ha már beáldozták a LAN-támogatást, akkor legalább legyen értelme a dolognak, sz_pjanak az ingyenélők.
-
a_nitto
csendes tag
Szebb Napot!
Nem lesz LAN a Diablo 3-ban????
Ennél rosszabb hírt nem is kaphattam volna ma reggel
És mi ez a, hogy akinek lassú internetje van az nem játszhat dolog??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged