- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Nem tudom máshol hogy működik, de én pl alig szoktam játszani, ha mégis, csakis a feeling miatt haverokkal. Utóbbi évek játékai pont ezért OTTD - alias Transport Tycoon, Enemy Territory, Trackmania Nations Forever és természetesen SC. Ezek közül ugyebár csak a StarCraft fizetős, de itt pihen eredetiben, megtámasztva a polcon az SC könyvekkel. Ezzel a húzással csakis a LAN érzést ölik meg, amikor összejövünk, s játékon kívül sok más dolog is van: beszélgetünk, sörözünk/borozunk, ökörködünk. Ne mondja nekem senki, hogy ezt pótolja a voice chat meg a Battle.net...
Morden24: Nem kérdés, hogy ezt IS fel fogják törni, ahogy az összes játékot. Nem kérdés, hogy ebből is lesz egy kerülőút, hogy tört szerveren keresztül (akár LANban létrehozott töréssel) lehessen játszani. A gond az, hogy megszívatnak, pedig így is el lehet majd érni ugyan azt, csak esetleg praktikákkal. Én pont a LAN hiánya miatt nem fogom megvenni a játékot. Öngól, kedves Blizzard...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged