Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egyébként van egy olyan érzésem, hogy a sok, magát becsületesnek mondó fórumozó adóját nem is ő maga fizeti, hanem a munkahelye szépen leveszi a fizetése felét aztán jónapot.
kíváncsi lennék, mi történne, ha mondjuk a fizu másik felét is megkapnák a dolgozók, és rájuk lenne bízva az adóbefizetés, de akár meg is tarthatnák maguknak lebukás nélkül?
vajon hányan fizetnének be az államkasszába mondjuk havi 100k-t, csak "becsületből"?
gyanítom, sokakat elkapna a kísértés, hogy inkább megtartsák maguknak... -
törölt tag
szvsz moderátorként nem a flamekeltés lenne a feladatod, hanem pont az ellenkezője
na mindegy, te tudod...egyébként válaszolva a kérdésedre: nem csalok adót, csak nem fizetek
szerintem az a hülye, aki naponta hallja a hiradóban, hogyan lopják el az ország milliárdjait, mégis birkamód befizeti az adót, ezen én mindig elcsodálkozom...és az a vicc, hogy még a hiperrenitens hozzáállásom ellenére is bőven jut a pénzemből az államkasszába, például a lakásvásárlásom után többszáz rugó "illeték", meg literenként 170 forint adó a benzinkútnál, etc...
-
törölt tag
válasz
dízelracer #80 üzenetére
amig te a polcon bámulod az eredeti játékaidat, addig a "faccopó warezmatyik" (mint amilyen én is) már letudtak egy egzotikus nyaralást azon a megtakaritott lóvén amit a warezzel spóroltak meg
tudom fáj, de ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged