- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
Kapcsolgatáshoz és védetté tételhez:
- az olcsó kamerákba is van G sensor, csak nem rögzíti az erőket folyamatosan, de arra jó, hogy automatikusan levédi a felvételt ha nagy erőhatást érzékel (beállítható az érzékenység az enyémnél)
- baleseteknél általában leállítod a kocsit, ezzel leáll a felvétel is. Amikor az ember visszaszáll, akkor érdemes kivenni a kártyát, vagy lekapcsolni a kamerát, szerintem ez már belefér. -
solti
senior tag
1-2 dolog, nekem is nagyon hasonló van:
- mindegy, hogy 720p v fullHD, egyik sem az igazából.. rendszámok csak nagyon közelről ismerhetők fel, de azért az látszik, hogy mi történik
- 4 gigás SD kártyára is ráfér ~20p, fekete doboz funkcióhoz bőven elég (ezért felesleges is a mozgás érzékelés szvsz) amúgy az ócska HW miatt tömörítetlen a videó
- nagyok ezek, engem zavart először a kocsiban ( ha nem nagy, nem fér el a kamera, tudom...)
- enyém is BTs, gyárilag csapnivaló volt, de kis kábellel kivezettek a mikrofont és jó lett a minőség
- enyémen a kihangosító menet és töltés közben annyira lemeríti az eszköz aksiját, hogy kikapcsol...
- szétszedve amúgy 2 nyák van az enyémben, bt és dvr, és közös akksit és hangszórót használnak. fun fact:két mikrofon is van benne
- nincs benne gombelem, ha nagyon durván lemerül, akkor elveszti a beállításait (télen ehhez pár napmis elég használat nélkül)
- a kijelző lekapcsol magától, ami jó, de van relatíve erős visszajelző led, ami zavaró
- legnagyobb hibája, hogy csak sima tükör van benne, este néha vakít...ezzel együtt, jó dolognak tartom, de remélem sose fog kelleni amit felvesz... (eddig kb 2 felvételt mentettem meg, egyszer egy kisbusz kereke tört ki előttem, egyszer meg egy busz jött majdnem frontálisan nekem, az a videó a totalcart is megjárta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged