- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi68
tag
A 6030D-n szerintem ez nem így működik. Megtaláltam a widgetek közt, onnan valóban ki lehet rakni, és le lehet venni a kezdőképernyőre-ről, de amiről én beszélek, egy ugyanilyen google keresősáv, jobb szélén egy mikrofonikonnal, de ez fenn van a képernyő tetején, bármerre lapozok a kezdőképernyők között, mindig ott van felül, és hosszannyomással sem lehet elvenni.
-
Tibcsi68
tag
Közben kipróbáltam, ha a gyorsindítás engedélyezve van, akkor ébreszt kikapcsolva, (nyilván azért, mert ahogy korábban írtad, ebben az esetben csak egyfajta készenléti állapotba kerül a telefon), ha nincs pipa a gyorsindításnál, akkor nem ébreszt. Érdekes, mert nekem korábban volt egy ATAB5 telóm, ami nagyban hasonlított ehhez szoftveresen is, és hardveresen is, az ébresztett akkor is, ha teljesen ki volt kapcsolva, bár abban nem emlékszem gyorindítás-lehetőségre.
-
bubimaci
csendes tag
-
Klmarti2
csendes tag
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszodat, és a segítségedet. Bocsánat, hogy csak most, de nemigen ültem mostanában gép előtt
Remek ötlet, működik is, nagyon köszönöm mégegyszer!!!
Most ha nem haragszol még egy kérdésem lenne. rendeltem egy filpes tokot hozzá az eBayen és annyira rendes volt az eladó, hogy egy fóliát is küldött a kijelzpőhöz, csak az az egy baj van, hogy az Istenért sem tudom rá csak nagyon hólyagosan felrakni, pedig már próbálkoztam szinte milliméterenkét lesimogatni, de nem megy. Van ennek valami jobb trükkje? -
Az IDOL-ön van Google navi,jobb híján ezt használom (amíg nem találok erre a felbontására 3+5 betűs navit),egyébként meg tok jó ezzel navigáció, mert bemondom a címet,megtalálja és mar visz is. Ráadásul naprakész a térkép.
Egyszer próbáltam USB-ról tölteni,töltést mutatott,de nem vártam meg míg effektíven nőtt volna a százalék. Majd kipróbálom.
Egyet viszont már tudok, a mostani időben ha a szélvédőn van a készülék es adom neki az ívet,navi telefon,hajlamos túl melegedni,amire figyelmeztet is. Ra kell irányítani a szellőző rostelyt a klímával.
Ja, ma próbáltam a bt-t egy Nokia ck7-es kihangosítoval,hibátlanul működik.meg a voip hívást is kihagosította (viber)
-
Köszi szépen.
Más.
Megnéztem a Gps-t. Csak a Google nacigációval teszteltem még. Elsőre 15-20 mp alatt talalt holdat, majd 5 perc múlva megint bekapcsoltam,majd beírtam a célt,addig már holdon volt,szóval melegen azonnal holdat fog. Úgy néz ki eldobni sem dobja el, mert fél óra alatt amíg ment egyszer sem kavarodott be.
Üzem idő.
Ma reggel fél 8-tol idáig, szóval du 4-íg 30%-ön áll az akksi,ebben mint említettem volt navi, meg sok nyomkodas,állando net (most csak 2G) és wifi néha,telefon most max 30perc csak.Jó lesz ez.
Hétvégén jön a fényképező. Abban segítsetek,milyen beállításokkal,programokkal kisérletezzek? Ebben nem nagyon vagyok jártas,mindig automatán toltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpársportok
- ASUS routerek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged