- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermit
tag
válasz
johnnyjungle #173 üzenetére
Szevasz, van vmi elorelepes mass storage ugyben?
-
hermit
tag
válasz
Hi,
mi lehet tudni a mass storage-rol, nekem nagyon kellene hogy mukodjon...
-
válasz
johnnyjungle #235 üzenetére
Nem raktál fel valami Battery saver progit és az ugat?
Egyébként nekem 15%-alatt nagyon gyorsan lemerült, nem érdemes odáig hagyni. -
Ocsy
aktív tag
válasz
johnnyjungle #235 üzenetére
997D-n van egy Akkukímélő nevű alkalmazás, lehet, hogy ez van így konfigurálva. Nem tudom, én nem használom, ki van kapcsolva, és nem is pofázik bele a dolgokba..
-
válasz
johnnyjungle #206 üzenetére
Waooh..honnan szerezted? Vannak még más kódok is?
Köszi ! -
válasz
johnnyjungle #183 üzenetére
Itthoni a tied? Vagy Németországból jött? Csak mert nem egyszerre jön rá OTA . Az enyém most magyar és nem jelzett,hogy lenne. Egyébként nekem hétköznapokon 8 óra alatt lemerul. Mondjuk rendesen használom. 110 db program van fent. Ha hétvégén alig használom akkor reggel 8-tól este 10-íg kibírja,meg másnap olyan kora délutánig nem kér toltót. Ez kinek sok,kinek kevés. A kijelző eszi nagyon az akksit ahogy nézem.
Más.
Lehet,hogy hamarosan írok egy kiegészítést 3 hónap (asszem kb ennyi) használat után. Esetleg ha valakinek van véleménye leírhatja,akkor bele teszem azt is. -
válasz
Én még nem raktam fel, de GuruZone-nak működött az Airdroid. Én Win7 alatt pakolom fel kábelen a cuccaimat.
-
válasz
johnnyjungle #171 üzenetére
Nekem sincs rootolva, nem volt rá szükség akkor minek? Csak ezért semmi képen ne rootold.
Sajna megvan az esély rá, mert a TELEMAX-osok értenek hozzá. -
válasz
johnnyjungle #168 üzenetére
Anno nekem amikor használtam a NOVa-t akkor nem volt ilyen gondom. Ha beállítottam alapértelemezettnek, onnan hibátlan volt. Viszont most a NEXT minden induláskor megkérdezi (estére automata ki kikapcs avan reggel automata telefon bekapcs). Ezt nem értem.
Te használsz egyedi képernyőzárat, mert én igen (Magic locker) és erre gyanakszok, hogy ez kavar be. -
válasz
johnnyjungle #165 üzenetére
Dettó. Az s3-ám es most az ideiglenes s2-m nagy akksival sem jobb viszont. Nagy kijelző,sok alkalmazás,sok használat....(lemaradt akkumulátor technológia) ez van.
-
válasz
johnnyjungle #163 üzenetére
Estleg próbálj ki más launcher-t (NOVA,NEXT,stb) hátha ott nem zavaró az ikonok jobb kirajzolása miatt. Engem nova-val nem zavart.
-
válasz
johnnyjungle #160 üzenetére
Ugyanaz a felbontás egy 3,5"-os és egy 4,7"-os kijelzőn nyilván más élményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest