- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamashita
csendes tag
válasz
Maxximus #279 üzenetére
A következő teszteket folytattam le. Ja azt lehagytam, hogy T s a telefon ha ez számít vmit.
1.
SD kártya ki, mindent beállít a telefonra mentett dolgokból. Gépre rá, kicsit várakozás... mivel felismerni nem ismert fel sd kártya nélkül semmit a gép win7 (nemtom ez megszokott e, vagy a belső memóriát is fel kellene ismernie) levettem. Itt maradt minden. De amint rátoltam a 16 gbs kártyát elszállt minden.2.
Volt egy kicsi és a ZTE Blade emmel hibátlan kártyám telóba be, minden beállít fele belső memo fele sd. Rádug gépre, levesz puff minden eltűnik.3.
SD ki, minden beállít belsőről . Kis SD be, azonnal minden eltűnt.Eddig ennyit teszteltem.
-
Habell
tag
válasz
Maxximus #255 üzenetére
Értem én ezt a 60 ezres 120 ezres példát. De azért többet várnék a 60 ezrestől, mert az előző anno 3 éve vásárolt 50 ezres nokia c6-om 5 megapixellel jobb képeket csinált és most is jobbat csinál minőségre színeket tekintve...
Nem akarok lenni természet fotós meg semmi extra, de azért többet vártam volna ha már egyszer 8 megapixel. -
Bferibörs
addikt
-
-
ati717
csendes tag
válasz
Maxximus #137 üzenetére
a hétvégén játszottam kicsit a fényképezővel, és vannak új tapasztalataim:
a kamera napos időben teljesen jó! HDR-t használtam, és nem egyszer a kisebb dinamikatartományú kép lett a jobb, de általában mindkettő teljeen megfelelt az ízlésemnek.
videót igen szépet lőtt, gépen nem néztem meg, de a telefon kijelzőjén nagyon jól mutat!a FIFA-problémám azóta sem oldódott meg, nem találok semmi beállítást a játékon belül, amivel ezen változtathatnék, sanszos, hogy itt üt vissza a powervr sgx 531 gyengesége. mindegy, túlélem, maximum ezen a telefonon nem fogk fifázni, majd nyomkodom a taben
ma kipróbálom, hogy a pes12-vel megbirkózik-e...
Maxximus, még egyszer köszönöm, hogy összedobtad ezt a tesztet, nélküled nem mertem volna megvenni a telefont, és nem érne egy hete fülig a szám
-
Bferibörs
addikt
válasz
Maxximus #141 üzenetére
jajj, úgy értelmeztem anno, hogy a 997-t került ez miatt szervizbe.
Köszi,kíváncsi leszek majd képekre, a 997-el sötétben szinte nem lehet fotózni, alapból már azt nem lehet látni amit fényképezni akar az embera vaku meg nem világítja meg fényképezéskor sem
Azt olvastam a fórumban,hogy nem sárga , ez már jó jel! -
raulicio
senior tag
őszintén szólva nem tudom, hogy ti mit csináltok a telefonjaitokkal, de én soha nem raktam még tokot vagy fóliát telefonra. Az Atrix 4G-m hátlapja szana-szét kopott, a kijelzőn akkor sem volt egy karc sem, pedig folyamatosan kulccsal, apróval osztozott a zsebemen. Betörni mondjuk sikerült, megkarcolni soha. (Gorilla Glass)
A mostani HTC One S-emről a spéci bevonat itt-ott kopik, a kijelzőn egy árva karc sincs. Soha egyik telefonomra sem vigyázok, hisz gyakorlatilag 1-1,5 évnél tovább egyiket sem használtam. Kb ennyi idő alatt kopnak el, avulnak el.
Nem azt mondom, hogy ha nekiesel egy 100-as szöggel, akkor nem lehet megkarcolni, de normál használat mellett baromira semmi baja nem lesz a gorilla glassnak.
Persze, ahol valaki "este leteszi a telefonját a kredencre és reggele be van törve a kijelző", ott bármi megtörténhet!
-
Ocsy
aktív tag
Egyébként léteznek olyan progik , mint a Tap Tap ami a fényérzékelőre tapperolva felébreszti a készüléket, csak az a baj anno a defy-mnél nem volt megbízható
Én a 997D-n próbálgattam ezeket, de úgy tűnt, hogy pár pillanattal a kijelző kikapcsolása után a szenzorokat is kilövi, így aztán hiába tapogatja az ember, eszében sincs feléledni. Taskerrel megoldható, hogy ne aludjanak el a szenzorok, hanem folyamatosan nézelődjenek, csak éppen kinyírják az akksit.
Apropó szenzorok és Tasker. Jópofa az Idolon a hasrafordítós némítás, meg a "kézrátételes" screen lock, úgyhogy gyorsan meg is csináltam 997D-re is Taskerrel.
-
-
Medve81
tag
-
-
Ocsy
aktív tag
Az imate az szerintem valami egészen más, de ha IMAK-ra gondolsz, létezik hozzá. TCL S820-ként keresd, ne Alcatel Idolként... Van Cowboy és teljesen átlátszó is, ez előlapi fóliával vagy anélkül. Itt pl. van Cowboy 10 dolcsiért, de láttam teljesen átlátszót is valahol az eBay bugyraiban elrejtve...
Talán lesz hozzá sima Hard Case is, az a 997D-hez is később lett kapható, de nekem jobban tetszik, mint a Cowboy.
-
Ocsy
aktív tag
Jó kis kedvcsináló, köszönjük! Egy apróságba belekötnék azért:
Kínait nem akartam venni, valahogy idegenkedem tőle. Egy viszonylag ismert nevet és (aránylag) jó tapasztalatokkal bíró készüléket szerettem volna. Na így esett a választásom az Alcatel 997D-re !
Az a helyzet, hogy elektronikai eszközöknél manapság ami nem kínai, az is kínai. Az Alcatel ráadásul nem is próbálja nagyon palástolni a kínai mivoltát. Az Alcatel - igazából Alcatel One Touch - telefonokat a TCT Mobile Ltd. gyártja, ami a kínai TCL Communication (a TCL Corporation cégcsoport tagja) és a francia Alcatel (ma Alcatel-Lucent) közös vállalata. Az Alcatelnek a néven kívül ma már nem sok köze van az Alcatel mobiltelefonokhoz. A 997D pl. Kínában TCL S800-ként kapható; ott eladható így is, errefelé meg inkább a jobban csengő Alcatelt használják. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Alcatel telefonok nem jók, hiszen nekem is 997D-m van, meg ez az Idol is tetszik, csak kezeljük helyén a dolgokat... -
fPApi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged