Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yamashita

csendes tag

válasz Ocsy #281 üzenetére

Meg az még egy dolog hogy töltőre, de miért kell instant elfelejteni a teló memóriáról beállított dolgokat, mert beleteszek egy kártyát ? Nem logikus, sztem visszasétálok majd vele a boltba.

• yamashita

csendes tag

válasz Maxximus #279 üzenetére

A következő teszteket folytattam le. Ja azt lehagytam, hogy T s a telefon ha ez számít vmit.

1.
    SD kártya ki, mindent beállít a telefonra mentett dolgokból. Gépre rá, kicsit várakozás... mivel felismerni nem ismert fel sd kártya nélkül semmit a gép win7 (nemtom ez megszokott e, vagy a belső memóriát is fel kellene ismernie) levettem. Itt maradt minden. De amint rátoltam a 16 gbs kártyát elszállt minden.

2.
    Volt egy kicsi és a ZTE Blade emmel hibátlan kártyám telóba be, minden beállít fele belső memo fele sd. Rádug gépre, levesz puff minden eltűnik.

3.
    SD ki, minden beállít belsőről . Kis SD be, azonnal minden eltűnt.

Eddig ennyit teszteltem.

• yamashita

csendes tag

Hali! Most lettem én is boldog tulaj, de aztán kicsit kevésbé boldog. Egy elég érdekes problémám van a telóval.
    1 SIM es verzió szóval vettem bele egy 16gb s Scandisck kártyát és szépen meg is raktam zenével. Töltöttem pár appot is le, alapból amit lehet a kártyára rak, úgy van beállítva.

Viszont beütött egy érdekes probléma. Ha rádugom a telefont a gépre vagy töltőre (igen a 220 hálózatra) eldobja egy idő után a kártyát a teló. Az appok mint pl winamp vagy ilyesmik nem találják meg a számokat. De ha Média Albumból nyittatom meg Winamp al akkor lejátssza, de továbbra sem látja. Ez addig van amíg ki/be teszem a kártyát, akkor instant visszaáll. Ez volt a kisebbik probléma.

A nagyobbik, hogy ezzel egy időben minden app amire be volt állítva pl csengőhang ébresztő... természetesen szintén eltűnik. Megpróbáltam, hogy bemásoltam a szükséges .mp3 akat a memóriába de onnan is elfelejti őket, ha kivágással teszem át, hogy ne is létezzen kettő azonos belőle akkor is. Kicsit idegölő probléma ez, hogy minden töltés után SD ki/be és hangok beállít.

Ha valaki tudna rá megoldást nagyon szívesen venném. Rootolva nem volt a teló, illetve semmi komolyabb belenyúlós appot nem tettem fel a Uninstalleren kívül, de az sztem egy alap dolog.

Új hozzászólás Aktív témák