- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bp2013
csendes tag
No fene!
Nem tudtam ... Annak idején rácuppantam a márkára a telefon miatt (amikor még működött). Vettem egy Kilburn-t - rendben, van egy fejhallgató is - OK, de a telefon és a Stockwell ... A Stockwell kinézete, hordozhatósága és részben a hangja rendben van, de hogy 1 év alatt elszálljon - szoftveresen!!! - a telo ... Nagy kár, nagyon szerettem. A London fülese viszont remek, ezt használom az LG V20-hoz is, messze jobb, mint amit az LG ad hozzá. -
Muerte68
addikt
Már ha van net-vagy wifi
Szabadtéri buliban nem mindig van
Ha van a közelben net-akkor netrádiózom inkább én is,de a Petőfi-vel is elvagyok az esti műsoraik egész jók.
De ha te nem szereted ne hallgasd-én csak a lehetőség kihagyását hiányolom utána mindenki eldönti használja vagy nem,de így ez nem kérdés
Egyébként is elméleti a dolog nagyon-mivel a külsején kívül nekem nem felelne meg(meg aksiidő)amúgy is van egy JBL-em ami nem néz ki ilyen jól(meg rádió sincs benne)de jól szól 20-órás üzemidejű,vízálló+powerbank ként is használható-úgyhogy nem fogok valószínű ilyet soha venni
De jól néz ki mint a Marshall-cuccok általában ezért tetszik,viszont drága,és kissé hiányosEgész héten fülesről halgatom a zenét melóban,mindent meg lehet unni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen processzort vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest