- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
válasz
Lord Sidious #71 üzenetére
Vodafone-nál vásároltam, de alapból 1 év garanciát adtak és meg 1 év spec. garanciát vásároltam az előfizetéshez (nem szoktam szurkeimportos terméket vásárolni). Párom iPad-t 2013 őszén vásároltam, melyre 1 év garanciát adtak, de én ezt (termeszetesen pénzért) megtoldottam 2 évre. Az iPad-t iStyle-ban vásároltam (Westend). Szóval amikor én vettem az Apple termékeket, akkor a szerződésben csak 12 hónap jótállás szerepelt.
Igen, cserél ha hardveres hiba. De ha elenged a ragasztó, akkor azt elég nehéz magyarázni. A legtöbb szervizes arra gondol, hogy párszor esett a telefon.
-
tom_87
tag
válasz
Lord Sidious #67 üzenetére
Az előző kommentemmel csak arra akartam ravilagitani, hogy egy termék ára és minősége nincs egyenes arányban
. Ezt is Kínában szerelik össze, alulfizetett munkások, ugyanolyan minosegbiztositasi rendszerrel, mint a többi gyártó esetében. Egyébként örömmel visszavittem volna a telefont, ha az 1 év garanciabol nem csúsztam volna ki (szerintem nevetséges, hogy csak ennyit adnak a termékekre...).
A hírhez: olyan kijelzőt fognak beszerelni amit a rendelkezésre álló beszallitok gyártanak.
-
tom_87
tag
Szerintem felesleges a flame keltés... Én egy évig használtam 5S-t és elengedett a ragasztó (!) a jobb felső sarokban, ami miatt játék alakult ki a két réteg között (soha nem ejtettem le a telefont). Vagy mi a helyzet a besárgult kijelzőkkel? A minőségi házról pedig annyit, hogy asszony iPad-je egyszer esett le (pont az egyik sarkára ) és úgy behorpadt, mint egy sörösdoboz.
Szükségtelen a lehúzás, mert mindenki tud ellenpéldát mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest