- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Sonyimádó152 #5 üzenetére
Most az egyszer igazad van
SW2-t annak idején a tesztben nagyon lehúzták, de azóta állítólag szuper lett a frissítésekkel
-
Ádám16
addikt
Remelem, nem fognak elterjedni ezek az okosorak. Vagy terjedjenek, annal jobban fognak kinézni az elegáns klasszikus órákat viselo holgyek\urak.
A G Watch egyebkent kifejezetten csunya lett szerintem, talan a Moto360 meg, ami szódával elmegy. -
Tigerclaw
nagyúr
Lehet hogy ez csak egy marketing reakció a jelenlegi órájuk fogadtatására.
-
atike
nagyúr
.....csak ne maradjon meg a külcsín olyannak mint az első generációnál... Sokra nem fognak menni vele ha telerakják "új" funkciókkal, de ugyanolyan "gagyi" lesz külalakra mint az első (és amúgy mint ezek az okosórák általában)...
Lessenek rá a Motorolára pld...
-
daniel909
addikt
válasz
máskor több smile-t ha kérhetem...
témához: jöjjön mert van hova fejlődni: üzemidő, dizájn. a moto 360 néz ki a legjobbnak eddig.
(#23) 00KID: mára kissé más a koncepció nem gondolod? én örülök neki h nem kell mindenhez elővennem a batár nagy telefonom. sokszor hasznos egy okosóra, csak sokan nem látják még benne a fantáziát, mert a szájukba kell adni mit is tud egy ilyen cucc. (kb mint 2008-ban mikor még kevés embernek volt szifonja mert hogy az szar) -
Freiherr
őstag
Elcseszett egy koncepció az egész.Emlékszem pulya koromból a számológépes meg a "hétzenés" kárcórákra,ugyanúgy a kukában fog landolni ez is.
-
Vajon ez is elfog korrodálódni a csatlakozóknál?
-
Blyan
félisten
Ugyanolyan ronda lesz, mint a többi...
-
dsr
senior tag
Remélem ez nem fog rozsdásodni , amúgy várós
-
Kékes525
félisten
válasz
Oppenheimer #15 üzenetére
Szerintem is elég csúnyák.
-
ArthurMiller
senior tag
Akárhogy is, az LG nagyon komolyan veszi az okosórák piacát, ami szükséges ahhoz, hogy a Samsung Gear szériát, vagy a rövidesen érkező Apple iWatch szerkezetet maga mögé utasíthassa.
A nap vicce
Már elnézést az LG fanoktól
-
Flind
senior tag
válasz
rosszfiu18 #12 üzenetére
Vagy lehet hogy valakinek nagy kijelző kell a multimédiás tartalmak miatt, de egyben az azonnali informálódás is fontos.
(#13) kovadika: 5"-ost még szerintem elő lehet, nagyobbat viszont nem nagyon. Olvasgasd a fórumot, hányan nyavajognak hogy 4.3" sem fér el a zsebükben..
-
Oppenheimer
nagyúr
Ilyen ronda termekekkel nem fog elerni az LG semmit.
-
DarkByte
addikt
válasz
Neked inkább egy kifestőkönyvet javasolnék.
-
kovadika
őstag
Miért nem lehet előkapni egy 5 colos telefont?
-
Pali1119
tag
Nem értem, hogy miért nem az első G Watch-ot fejlesztik tovább. Oké, hogy most az LG rakja bele a panelt, de ezt pl. az első változatnál miért nem lehetett megcsinálni?
-
Flind
senior tag
Szerintem nagyon hasznosak lehetnek, a mai 5+"-os telefonok mellett. Azokat nem tudod a zsebedből bármikor előkapni, ezért kellhet az okosóra. De az tény hogy még elég kiforratlanok.
-
dreamdancer
őstag
Az elmúlt egy évben megjelenő termékek, tesztek, OS-ek számomra mind azt mondják, hogy az okosóra egyszerűen még "nincs kész", nem kiforratlan,. A gyártók nem akarnak lemaradni, ezért sorra dobják piacra az alfa-tesztfázisban lévő termékeket, aztán csodálkoznak, hogy nem fogy. Nagyon kíváncsi vagyok, az Apple képes lesz-e ezen túllépni, vagy az ő órájuk is csak egy használhatatlan kacat lesz, almalogóval.
-
kbyte1024
veterán
Én személy szerint teljesen feleslegesnek tartom ezeket.
-
halkow
őstag
Hát ha ez már tövig le savaza a csuklódat
látszik hogy az lg apait-anyait belead hogy kárt tegyen a felhasználókban
-
Sonyimádó152
csendes tag
Igen szerintem is Sony Smartwatch 2 tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy Xperia M2 Aqua-hoz! <3
-
szabi820
tag
Amùgy ez mire jò?
-
pit stop
addikt
Minden egyes cikkben úgy jelenik meg, hogy jönnek majd a jövőben valamelyik gyártó valamelyik órája talán és úúúúúúúúristen, Sony SW pedig már van egy ideje, és szóba se kerül.
-
hue2000
tag
Jók ezek az okosórák hasznos kis cuccok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A KoreaTimes értesülései szerint már a szeptemberi IFA kiállítás alkalmával bemutatkozhat egy OLED kijelzővel szerelt új okosóra.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest