- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
`Pedig jobb, ha hozzá szoksz ehhez az érveléshez, mert akinek iphoneja van sajnos csak erre képes...
Ha az iPhone valamit nem tud, arra nincs is szükség, aki pedig szeretné, az bolond...`-Igen, van benne valami. Vegyuk a sokak altal felhozott `legendasan nagy hianyossagokat`:
1., BT file kuldese szamomra baromsag, mert gyorsabban at tudom kuldeni korulottem mindenkinek AirPort-on.
2.,Radio nincs, van 1200 zeneszamom, ha a hirekre vagyok kivancsi elinditom a CNN vagy BBC applikaciot.
3.,MMS hianya anno. Ez mar akkor is nagyon komoly gond volt.
4.,IR port. Mire is hasznalnam? TV-t kapcsolgatni? Arra ott a taviranyito. Az Apple okos kiegeszitoi pedig az IR-nel jobb adataviteli technologiat hasznal.
5.,Senki sem bolond, szamomra szemely szerint eleg lenne egy iPhone5 szintu touch ID-val, iPhone6 szintu akksival szerelt telefon.
Az elso mondatot pedig szamomra serto, foleg az utolso resze, ugyanis tenyleg erdekel, hogy MI kulonbseg van az altala felhozott LTE vagy WIFI sebessegnel...
Soha nem erdekelt, hogy ki mire hasznalja a telefonjat, mint ahogy az sem, hogy kinek milyen eszkozei vannak, ami nekem kell, arra a telefonom eleg. Meg vagyok vele elegedve.
Ha esetleg olyan hianyossagok volnanak a telefonomban ami nelkul nem tudok elni (pl a dupla koppintasos elesztes, vagy a screenshot keszitese a kijelzo feletti kez elhuzassal, esetleg az a hasznos feature amikor a kamera nezi, hogy a kijelzon film nezes kozben elfordulsz es automatikusan pause-olja a filmet) akkor majd valtok.`Ha az iPhone valamit nem tud, arra nincs is szükség, aki pedig szeretné, az bolond...`
-Mondj olyat amire NEKEM szuksegem van es az iPhone jelenleg nem tudja.En egyetlen egy ilyen `hasznos` feature-t tudok:
A HOME gomg 3X megnyomasa utan nem alakul at egy piros Ferrari Testarossa-ra, amit vezetni is lehet, es az iPhone egyik gyari feature-e. Ha barmelyik gyarto kitalal egy ilyet, akkor azt a telefont szo nelkul meg fogom venni.Komolyra forditva a szot:
``Ha az iPhone valamit nem tud, arra nincs is szükség, aki pedig szeretné, az bolond...`
--Ha az iPhone valamit NEM tud es arra valakinek NINCS szuksege az bolond. -
nem mindenki, volt már több iphone típusom is, de sok más gyártó telefonját is használtam és használom, mindegyiknél elismerem a hiányosságot is, van ami sok tulajt nem zavar, esetleg észre sem veszi, de attól még más tehet ellenkezőleg, és egyik esetben sem akarom megmagyarázni az ellenoldalnak, hogy úgy jó, ahogy én gondolom, mert az csak rám igaz, illetve ha azonosulnak is velem sokan, akkor sem mindenki, szóval 100%-ban akkor sem lehet indok egy hiányosságra vagy kompromisszumos tényezőre, hogy valaki , vagy akár sokak által nincs (ki)használva.
az a baj, hogy pont az apple titkolja legjobban a később megjelenő termékei specifikációját, így még tervezni is nehéz előre, bár ha valaki mindig csak apple termékeket vesz, akkor ez kevésbé lehet fontos számára, mert reménykedik benne, hogy az előzőtől csak jobb lesz - bár volt már kivétel -, viszont ha valaki több gyártóban is gondolkodik, akkor bizony nem nagyon tud kicsivel sem előre tervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest