- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
arra (is) válaszoltam.
adott egy lte vagy wifi sebesség, amit a telefon megkurtít a specifikációs korlátja miatt, és az nekem nem tetszik, még akkor sem, ha az lte esetén ritkán tapasztalom.
én sok példát írtam - nem csak itt, hanem más témákban is -, hogy mikben van lemaradva az iphone, akár az új két 6-os is - nem, nem ilyen "csengőhang küldése bluetooth útján" szintűeket -, és attól, hogy nem mindenki használja adott funkciókat/opciókat, bizony még hiányosságok/korlátok, illetve minimum kompromisszumosak. együtt tudtam azokkal élni több iphone mellett is, de ha a jót/jobbat megszokja az ember, akkor már bosszantó is lehet, illetve ténylegesen hiányozhat. -
nem kaptam fel a vizet, ilyeneken egyáltalán nem szokásom, és válaszoltam is, hogy a maximalizmus az ok, ha már adott egy jó szolgáltatás, akkor ne a telefon jelentse már a korlátot, hanem fordítva legyen, mivel a telefont tudom cserélni jobb specifikációsra, hogy még a tudata se zavarjon, miszerint az a szűk keresztmetszet.
-
miért kellene magyarázkodni egy valósan adott korlát, illetve hiányosság miatt?
van egy szolgáltatás, amit nem lehet kihasználni a telefon korlátja miatt, valakit nem zavar, mert megelégszik a kevesebbel, mást meg igen, mert maximalista, ez van...
gyártótól és típustól elvonatkoztatva; sok hiányosság, korlát és negatívum kapcsán csak azzal lehet védekezni, hogy az valakiknek nem fontos, mert nem használják (ki), de attól még adott a probléma és legalább annyi embernek fontos lehet/lenne, mert szeretnék (ki)használni.
embere válogatja, hogy milyen kompromisszumra hajlandó és minek az árán, de mivel nem vagyunk egyformák, így senki sem mondhatja a másiknak, hogy ez a probléma engem nem zavar, vagy ezt a hiányzó funkciót én nem használnám ki, ezért ne foglalkozz vele te sem. -
annak nem sok köze van a telefonok által kezelt wifi és lte szabványokhoz - legalábbis úgy nem, hogy jellemzően nagyon szerény mobilinternetes és wifi szabvány és sebesség mellett tesztelnek, amit sokkal régebbi és gyengébb telefonok is tudnak.
lehetne az iphone által nem (vagy kevésbé) kezelt szabványra és sebességre csúnyàn sarkított teszteket készíteni, és azt bemutatni, hogy mellette másik, adott szempontból jobb telefon mit tud, kíváncsi lennék a kiértèkelés fogadtatására.
gondoljunk vissza az iphone 5 lte botrányára, hogy nem minden szükséges frekvenciát kezel, illetve az a baj, hogy ez jelenleg is érinti magyarországon is a i5 tulajokat. -
Lirion
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest