Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crafter32
üzenetére
Hát pont a kollégának említettem a Honor Play topikban, hogy a Nexusom 3 főverziót kapott, aztán jöttem rá, a fenéket, csak kettőt. Szóval 2 év talán a legtöbb, aztán szevasz. Ami még mindig édes kevés szerintem, tekintve hogy az iPhone 5s megkapta a legújabb iOS-t. Ráadásul épp azt meséltem neki, hogy a tesóm Huawei P9 Lite telefonja csak 1 főverziót, Android 7-et kapott és letelt. Ugyanezen telefon 2017-es verziója meg kapott Oreo-t.
Hiába, a Google is még mindig vízzel főz. Bár egyszer azt mondtam hogy az Android már felzárkózott frissítések tekintetében az iOS-hez, de ez még a referenciatelefonra sem igaz, szóval

Új hozzászólás Aktív témák
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Pencil Pro, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest