- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaj most nézem rosszul fogalmaztam, a legjobb kamerás mobil 300-350 Eurós ársávban.
(#90) joey04 De hisz ennek így semmi értelme nem lenne. Akkor miért csinálják?
Az én értelmezésem szerint a Treble valahogy úgy fog működni mint a Windows, frissítheted az operációs rendszert, a teljesen működő drivereket viszont külön fogod megkapni(némelyiket lehet csak később).(#91) Tanisz Ez viszont a Googlera nézve ultragáz lesz akkor.
Egyébként a Oneplusra én is felfigyeltem, hogy jobban tolja a frissítéseket a régebbi készülékekre, mint a nagy gyártók bármelyike. Na én ilyen Onplus féle támogatást várnék mindenkitől.
-
válasz
aprokaroka87 #70 üzenetére
Azért ne felejtsük el, hogy ki a "főnök". És az a Google, mert övé az Android rendszer a temérdek appal. Tehát ha a Google azt mondja ez mostantól így lesz, akkor a többiek kénytelenek elfogadni. Vagy kezdhetik a nulláról és fejleszthetnek saját rendszert, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, tekintve, hogy még olyan nagy cégnek is beletörött a bicskája, mint a Microsoft...
(#69) EclipseGT Valahogy azért nem igazán érzem azt, hogy a frissítések arányban vannak az árral. Ha valaki azért egy ilyen készüléket vesz, akkor szerintem 3-4 évre is veheti akár. Egyébként amit mondtam, az részben az olcsóbb szegmensre is vonatkozik, ott sem vagyok elégedett a támogatással(a lá Huawei P9 Lite).
-
Ha neked rendben van, hogy egy 500+ Eurós telefonnál azt mondja a gyártó 2 év múlva a frissítésekre, hogy kakukk, akkor nyugodtan csak támogasd tovább ezt az üzleti modellt.
Ez elvi kérdés. Ha egy gyártó kiad egy drága telefont, arra több támogatást várnék el, mint egy olcsó telefonra. Egyébként szerintem itt még mindig a Google a hibás, hogy nem kötelezi a gyártókat x év támogatásra. Bár hogy is várnám el, hisz még maga a Google sem ad többet...Mondjuk még szerencse, hogy készítenek ezekre a telefonokra főzött ROMokat és így tovább használható a készülék a legújabb rendszerverziót megkövetelő alkalmazásokkal.
-
-
válasz
Crafter32 #11 üzenetére
Hát pont a kollégának említettem a Honor Play topikban, hogy a Nexusom 3 főverziót kapott, aztán jöttem rá, a fenéket, csak kettőt. Szóval 2 év talán a legtöbb, aztán szevasz. Ami még mindig édes kevés szerintem, tekintve hogy az iPhone 5s megkapta a legújabb iOS-t. Ráadásul épp azt meséltem neki, hogy a tesóm Huawei P9 Lite telefonja csak 1 főverziót, Android 7-et kapott és letelt. Ugyanezen telefon 2017-es verziója meg kapott Oreo-t.
Hiába, a Google is még mindig vízzel főz. Bár egyszer azt mondtam hogy az Android már felzárkózott frissítések tekintetében az iOS-hez, de ez még a referenciatelefonra sem igaz, szóval
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest