- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Hát ezt beletrafáltad 1998-ban vettem az első PC-m(mivel Amiga buzi voltam)
P2 Slot1 Celeron 266@400(L2=0) 98MRam RivaTNT2 16M+Vodoo2-8M SLI azok voltak a régi szép idők! Carmageddon!Revolt!Unreal'1,Midnight madness stb......
Mondjuk 1 év alatt raktam kb össze,
S3virage64M 1M,VoodooRush4M,S3virage64+Vodoo1-4M,RivaTnT-4M+voodo2 8M+
RivaTNT2-16M+Voodoo2 8M(SLI)(mivel ugye 2D-s kari is kelletett hozzá)
Voodo rush(beszart garba cserélték-Vodoo1-re),vodoo1 beszart garba cserélték ráfizetéssel
Vodoo2-re(olcsobb 8M-ra) a csúcs 12Mvolt.(16M-TNT2,meg kaptam havertól nála nem ment venti hibás volt nekem viszont jó volt!) a második vodoo2 -őm biszniceltem ocsón!
(a következő konfigem AMD XP Athlon1600+@1670Mhz=2100+!!! 9600Xt-vel.......) -
jockas
senior tag
Döcögni a metro döcögött rajta...
Most adtam el 2 hete és a vevő fizetett érte 5 kemény ezrest!
(aprón még többért is elmennek
) Ennyire nem fejlődnek a játékok, hogy ilyen sokáig húzzák a vga-k. 3 évig volt a 3850-esem és jó lenne ha a 6850-es is kibírná addig...de van egy olyan érzésem, hogy ez megint majd a játékfejlesztőkön fog múlni és nem a vga gyártókon.
KKaresz45! Én utálom a konzolokat és nem csak azért, mert lassítják a fejlődést és így soha nem kapjuk meg azt, amiért fizettünk...hanem mert én sokkal jobban szeretek PC-n játszani. Játszottam anno PS2-ön, de számomra az szenvedés volt.
Ugyanakkor hálásak is lehetünk a konzoloknak, mert nem kell évente új vga-t vennünk ahhoz, hogy játsszunk egy új játékkal. A Crysis féle nép hülyítés az ami nem jön be nekem. A játék nekem tetszik, de a körítés az nem...egy optimizálatlan GF reklám. 2x játszottam végig, ebből a másodiknál az utolsó részt nem is tudtam végig nyomni, mert még a legalacsonyabb felbontáson és beállításokon is úgy beszaggatott, hogy volt amikor fél percig csak állt a kép. A kettő közül inkább legyen még mindig DX9-es technológia, de tudjak vele játszani egy viszonylag erős gépen akkor is, ha nem GF kártya van a gépemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest