Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Lényegében a 68xx széria az 58xx széria javított változata, költséghatékonyság szempontjából. Az 58xx széria utódja a 69xx széria...de mivel nem volt csíkszélesség csökkentés, ezért nem volt akkora különbség, mint amekkorának lennie kellett volna. Így a 7xxx-es széria hozza meg ezt...
A 68xx szériának szerintem hamarabb ki kellett volna jönnie és csak fél évvel később a 69xx szériának... -
jockas
senior tag
Döcögni a metro döcögött rajta...
Most adtam el 2 hete és a vevő fizetett érte 5 kemény ezrest!
(aprón még többért is elmennek
) Ennyire nem fejlődnek a játékok, hogy ilyen sokáig húzzák a vga-k. 3 évig volt a 3850-esem és jó lenne ha a 6850-es is kibírná addig...de van egy olyan érzésem, hogy ez megint majd a játékfejlesztőkön fog múlni és nem a vga gyártókon.
KKaresz45! Én utálom a konzolokat és nem csak azért, mert lassítják a fejlődést és így soha nem kapjuk meg azt, amiért fizettünk...hanem mert én sokkal jobban szeretek PC-n játszani. Játszottam anno PS2-ön, de számomra az szenvedés volt.
Ugyanakkor hálásak is lehetünk a konzoloknak, mert nem kell évente új vga-t vennünk ahhoz, hogy játsszunk egy új játékkal. A Crysis féle nép hülyítés az ami nem jön be nekem. A játék nekem tetszik, de a körítés az nem...egy optimizálatlan GF reklám. 2x játszottam végig, ebből a másodiknál az utolsó részt nem is tudtam végig nyomni, mert még a legalacsonyabb felbontáson és beállításokon is úgy beszaggatott, hogy volt amikor fél percig csak állt a kép. A kettő közül inkább legyen még mindig DX9-es technológia, de tudjak vele játszani egy viszonylag erős gépen akkor is, ha nem GF kártya van a gépemben... -
jockas
senior tag
Ha ott folytatják a fejlesztést, ahol abbahagyták akkor a HD 7xxx széria a 69xx vonalat folytatja és azoknak a turbósított változata lesz (időben is folytatva a régi szokást...lényegében a 68xx az amit előbb kellett volna kiadni). Valami 20-30% -al gyorsabb kártyákról olvastam...de azt vajon a csíkszélesség csökkentéssel együtt jósolták? Mert ha igen, akkor legfeljebb 1-2 technológia újdonságot hoznak a HD 7xxx-esek meg egy kis plusz sebességet. Még csak most fogok 6850-est venni, de van egy olyan érzésem, hogy legfeljebb pénzt bukhatok vele (abból kiindulva, hogy amikor kijönnek aug-szept környékén a 6xxx-esek ára lejjebb megy).
Ami pedig a platformosodást illeti...nem látom azt a fejlődési iramot, hogy a következő pár évben olyan teljesítményű IGP-k legyenek a procik mellett, amik felveszik a versenyt a diszkrét kártyákkal. Így viszont akármennyire is kis profit van a kártyákon maradni fognak még egy darabig a diszkrét kártyák. Mivel profit lesz rajtuk és kereslet is lesz rá...ez pedig mindkét félnek jó. Az meg hogy mi lesz 10 év múlva....erre majd térjünk vissza 10 év múlva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest