Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
A Google Search már régóta beszél magyarul. Pl. ha megkérdezed ki nyerte a 86-os foci VB-t, vagy ki ma Magyarország miniszerelnöke, válaszol rá magyarul, Ha a Google Maps használa közben megkérded hogy hol van a legközelebbi OMV benzikút megmutatja és egy gombnyomásra odanavigál. Ez még közel sem olyan, mint a Google Assistant angolul, de alapnak ez már elég...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Dettó működik nálam is MIUI 12-vel (Mi9)
De nekem a google maps MAGYAR nyelvű hangvezérléssel navigál (tehát magyarul mondom be a címet - visszamondja, és egy érintésre indul is. Nyár óta gond nélkül használom az új Renault Clio-ban (nem tudok angolul, öregember vagyok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest