Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Még erősebb Red Magic készül
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
Ha valami régiós tiltás van a dolog mögött, akkor Samsung telefonnál nem lehet kijátszani azzal hogy XEH-ről átállítod mondjuk DBT-re egy Odinos romfrissítéssel? Bár az S10-esen is android 10 van de én tudom törölni és felülírni is az AA-t és a Gpayt is...Régen sokat cserélgettem a romokat a telefonokon, bámmelyik appot a rendszer részévé tudtam tenni. Ez önmagában nem okozhatna problémát...
-
sub71
aktív tag
APK-t telepítettem. Valami rémlik, hogy mikor először összekötöttem a kocsival, akkor a telefonon az USB beállítás mindig visszaállt csak töltésre, hiába választottam a fájlok átvitelét. Talán állítottam valamit az AA vagy a telefon fejlesztői menüjében, de erre már nem emlékszem pontosan...Próbálj ki többféle AA verziót, hátha... Meg azt sem értem, ha nem volt eddig támogatott nálunk, akkor miért tudtam a Google Play-ban frissíteni az appot,
-
sub71
aktív tag
A Google Search már régóta beszél magyarul. Pl. ha megkérdezed ki nyerte a 86-os foci VB-t, vagy ki ma Magyarország miniszerelnöke, válaszol rá magyarul, Ha a Google Maps használa közben megkérded hogy hol van a legközelebbi OMV benzikút megmutatja és egy gombnyomásra odanavigál. Ez még közel sem olyan, mint a Google Assistant angolul, de alapnak ez már elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung S24 Ultra 5G 512G/12GB, Gyári Gari 2027. 06hóig, Üzletből
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest