Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az én előfizetési díjamnak sincsen semmi köze a telefonhoz hiszen ha nem venném meg az oneplus 7T pro-t akkor is kifizetném mivel ezt a csomagot használom evek óta.Te a saját esetedben nem számolod a havi díjat amit telefonalásra,mobilnetre,stb költesz az enyémben meg igen.Én értem te mire gondolsz de azt hibásan gondolod.Ha megveszem az oneplus oldaláról 250 ezerért majd feltöltőkártyásként havi 6 ezret telefonálok és mobilnetezek el akkor az mivel másabb mintha részletre a szolgáltatótól megveszem ugyan ennyiért és van hozzá egy havi 6 ezer forintos előfizetésem?
-
Nem adom hozzá mert az nem a telefon díja hanem a szolgáltatásé.Ha megveszed egyben akkor is használod valamivel és ha tényleg nem az évi 3000 ft egyszeri feltöltést választod hanem előfizetésed van akkor ugyan ott vagy nem?Előfizetést így is úgy is használsz vagy ha rendesen használod akkor havonta valamennyivel feltöltöd a kártyádat nem?
-
válasz
janeszgol #49 üzenetére
Ja értem
Szerintem a csomag havidíja az a szolgáltatás díja nem a telefoné.Havi 3-16 ezerig vannak csomagok mindegyik esetén ugyan annyi a készülék kivéve a legdrágább esetében akkor csak 202 ezer.Aki nem használja ki hogy eu-ban mindene korlátlan annak nem muszáj 16 ezres csomagra előfizetni de már 8-10 ezerért olyan csomagok vannak amik majdnem mindenben korlátlanságot biztosítanak és ez egyáltalán nem drága,nem a telefont fizeted ki vele hanem a szolgáltatást amivel tudod használni a negyedmillás telefont.Annak tényleg semmi értelme hogy megveszed egyben a telót aztán használod feltöltőkártyával amit több havonta töltesz fel, aztán megy mindenhol a wifire vadászás -
dehogy lesz!Ezt honnan vetted?Vodánál 247590 forintra jön ki 21 havi részletre.Az oneplus oldalán 699 eur ami az én bankomnál (mivel online vásárlásnál ők váltanak nekem eurora) 248120 ft.Ha magasabb csomagban veszed akkor 202 ezerért adják igaz akkor a magasabb csomagdíjat kell fizetni és lehet azt ki sem használod ezért maradjunk az alapesetnél.Persze vannak bankok amik olcsóbban váltanak de a differencia akkor is csak 1-2 ezer ft maximum.
-
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Dehogy jobbak! ❤️❤️❤️
-
Nem mindenki tud kifizetni egyben negyedmilliót az oneplus hivatalos oldalán pedig nincsen részletfizu vagy áruhitel ha a hivatalos forrás alatt erre gondolsz,Ráadásul nem is olcsóbb hiszen a jelenlegi euróval számolva még drágább is 6 ezerrel mint a vodánál, igaz a voda 2 év hűséggel adja.
-
Nagyon jó hír!Én is benevezek rá.Már régóta oneplust akartam(op7 pro) de a negyed milla egyben sok lenne. Előfizus konstrukcióban viszont vásárolok egy OP7T pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest