Magyar szolgáltatónál bukkant fel a OnePlus csúcskészüléke

Az Android 10-et futtató 7T Pro a vörösökhöz szegődött el 256 GB-os konfigurációban, a Telenornál pedig a 7T bukkant fel.

Évek óta kérhető magyarországi kiszállítás a OnePlus európai áruházából vásárolva, ahol egyébként előfordult már biztonsági incidens. Hivatalosan ugyanakkor a Never Settle okostelefonok mostanság tették be csak a lábukat mihozzánk: a Telenornál elérhető a OnePlus 7T, a Vodafone pedig mindjárt a legerősebb OnePlust, a 6,67"-es, 90 Hz-es Fluid AMOLED panellel szerelt 7T Prót hozta be.

A OnePlus 7T Pro se néz ki ám rosszul
A OnePlus 7T Pro 48 + 16 + 8 megapixeles kamerákat kínál hátul, három eltérő látószöggel [+]

A QHD+ kijelzős, Snapdragon 855+-szal felvértezett jószág igazán gigászi méretű darab, amihez jól passzol a 8 GB RAM és a 256 GB-os, nem bővíthető USF 3.0-s tároló, Android 10-en alapuló OxygenOS felülettel. A vörösöknél előfizetéses konstrukcióban 248, feltöltőkártyás variációban pedig 286 ezer forintot kell a kávamentes phabletért kifizetni, míg a 7T listaáron 295 ezer forintba kerül, a legszerényebb feltöltőkártyás konstrukcióban pedig 232 ezer pénzt kérnek érte a kék oldalon. Mint mindegyik, ez a OnePlus telefon is két nanoSIM-et fogad be, felülről pedig már motorikusan 16 megapixeles szelfikamera emelkedik ki.

Előzmények

Hirdetés