- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyman
aktív tag
Jaja, egykét pendrive-ot már hagytam el, meg volt, hogy nagyon kellett volna és nem volt nálam. Az usb kábelt cipelni mindenhova elég körülményes, most meg van a pénztárcámba egy icipici kingston microsd olvasó, szükség esetén tehát kártya bele, és minden meg van oldva. Meg így a dolgaim is mindig elérhetőek.
-
vicze
félisten
Meg az EVO és még idén jön legalább 4 vagy több készülék.
@Dany007: 21db volt tavaly pontosan és ezeknek a nagy része US only szolgáltatói telók. Ha jól számolom hivatalosan nemzetközileg forgalmazva összvissz 10 modell volt, és ebből is több ugyan az a HW-re épült, tehát kb. a kameramodulban és a kijelző méretében fajtájában térnek el.
@Tomy Yayo: Akkor tőled is megkérdezem. Mutass légyszíves 2.3 feltti 100%-os funkcionalitású, stabil főzött ROM-ot HTC fronton hivatalos ICS nélküli telóra. Mert az továbbra sincs...
-
feliks
senior tag
Engem meg pont addig érdekel, amíg Samsung.. Imádom a Samsung telefonokat, csak a szoftverüktől undorodom, de ugye a Nexuson meg szerencsére nem találkozom vele..
Sajnos egyik gyártó sem tudott még olyat kidobni a Camcungon kívül, ami megfelelt volna...Motorola nagyon bejövős lenne, csak pl.a Razr fogása nekem ényelmetlen.
HTC felhasznált anyagai tetszenek, de elvárom a cserélhető akksit, és a Sensation óta utálom őket, mert az volt életem legrosszabb telefonja..
Sony tetszene, de kijelzőhöz képest túl nagyok a telefonjaik
Lg meg Lg.. Eddig nem találkoztam hibátlan Droidos telefonjukal..
Persze egy jó design, Moto szögletesség és fémesség Nexus kivitelben igen bejövős lenne. -
bagkri01
őstag
Ezt viszont elhiszem, mivel a főzött rom mindig jobban optimalizált a hivatalosnál, ami elégnagy szégyen a nagy mobilgyártókra nézve. Optimalizálásban szerintem a se(sony) a legjobb. Az utolsó se teló amit hosszabb ideig tartottam a kezemben az az arc volt és igazán gyorsnak tűnt.
-
feliks
senior tag
Ebben is van igazság..
Én mondjuk a garivesztés esélye nélküli romolgatás miatt imádom és vásárlom főleg a Nexusokat.. fastboot oem lock és máris úgy néz ki, mintha sosem buheráltam volna.. Samsungnál meg macerálhatok jig-gel, HTC-nél meg a visszazárás tönkreverheti a telót..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest