- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
BunDevil
csendes tag
Nem tudom, hány hónapot késtem vele, talán egy évet is, mire kipróbáltam, amit a legjobb barátom már időtlen idők óta dicsőített. SmartKey X. Azóta még a SlideIT-et is elfelejtettem, hiába került pénzbe; és nem, én nem akcióban vettem.
Az EVO 3D-n lehet, hogy van dedikált gomb, de ez az egy készülék nem fedi az egész piacot, és ha még ki is derül, hogy egy másikon is van, az továbbra is csak kettő. Ha pedig arra már sikerült rábiggyeszteni, miért nem vált ez végül szokássá? Ha már egyszer eszembe jut és igény van rá. Ááááh. Az olyan jól eltalált, Nexus-on szereplő touchball miért nem látható egyik mai készüléken sem? Ráadásul az a színeivel még jelezni tudta, hogy valami esemény történt; sms esetén ilyen, nem fogadott hívás esetén olyan színben pompázó "gombóc", még fel is dobta, szép is volt és nem csak 2 színt tudott, hanem egy teljes színpalettát(!). Őszintén, komolyan írom: leülnék ezekkel a tervező mérnökökkel beszélgetni, egy délután, némi Prosecco Blu társaságában, hogy mondják már el, mi miért történik, így cégen belül. Miért kell kis akkut rakni egy DHD-be és szembe hugyozni a széllel? Mondjuk legalább ekkora örömömre szolgálna a Samsunggal is tárgyalni, mert zeng az internet tőlük, hogy jó a hardver és minden tesztben elhangzik, 32x, hogy miért műanyagból készül a ház. Komolyan: ennyit nem lehet adni a nép szavára? Legyen plusz 10.000, vagy 15, de tökéletes. Nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest