- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
meg mindig nem erted...
nem akarlak 'meggyozni' arrol, hogy egyik vagy masik jobb (ezt eleve nem is lehet kijelenteni explicit egyikrol sem)
csak azt ertsd mar meg, hogy egy OS ket kis alkotoreszet nem tudod 1:1 osszehasonlitani 'teljesertekuen'. jo hogy azt nem hozod fel a Dock ellen fo ervkent, hogy nincs rajta start menu...
azt sem allitottam hogy a dock es a talca megoldasai ugyanazok lennenek, hiaba akarod ezt a szamba adni - csak annyit mondtam, hogy az altalad felhozott feladatok nagy resze mindkettovel megoldhato, ennyi...Aki akarja úgyis kipróbálja, megtapasztalja, saját véleményt alakít ki én pedig csak csendben örülök, hogy nincs szemellenzős hozzáállásom és így nem zárom el magam egy csomó jó dologtól.
pont errol van szo, mindkettonknek megvan a sajat tapasztalata/velemenye, ezzel nincs is semmi baj
szemellenzosnek meg nem tartom magam (akkor lennek az, ha ugy fikaznek valamit hogy fingom sincs rola, sajna itt a forumon sokan ezt teszik (nyilvan nem rad gondolok))
epp ellenkezoleg, rengeteg mindent kiprobalok 'kivancsisagbol' illetve azet hogy nagyobb ralatasom legyen a dolgokra. ha lenne megint ingyenes W7 beta, biztos ismet feldobnam egy virt. gepre ismerkedni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest