Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz djozsi #87 üzenetére

meg mindig nem erted...
    nem akarlak 'meggyozni' arrol, hogy egyik vagy masik jobb (ezt eleve nem is lehet kijelenteni explicit egyikrol sem)
    csak azt ertsd mar meg, hogy egy OS ket kis alkotoreszet nem tudod 1:1 osszehasonlitani 'teljesertekuen'. jo hogy azt nem hozod fel a Dock ellen fo ervkent, hogy nincs rajta start menu...
    azt sem allitottam hogy a dock es a talca megoldasai ugyanazok lennenek, hiaba akarod ezt a szamba adni - csak annyit mondtam, hogy az altalad felhozott feladatok nagy resze mindkettovel megoldhato, ennyi...

Aki akarja úgyis kipróbálja, megtapasztalja, saját véleményt alakít ki én pedig csak csendben örülök, hogy nincs szemellenzős hozzáállásom és így nem zárom el magam egy csomó jó dologtól.
    pont errol van szo, mindkettonknek megvan a sajat tapasztalata/velemenye, ezzel nincs is semmi baj
    szemellenzosnek meg nem tartom magam (akkor lennek az, ha ugy fikaznek valamit hogy fingom sincs rola, sajna itt a forumon sokan ezt teszik (nyilvan nem rad gondolok))
    epp ellenkezoleg, rengeteg mindent kiprobalok 'kivancsisagbol' illetve azet hogy nagyobb ralatasom legyen a dolgokra. ha lenne megint ingyenes W7 beta, biztos ismet feldobnam egy virt. gepre ismerkedni

Új hozzászólás Aktív témák