- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
pont ezt mondom, hogy otthonra nem hasznalhato
a remote desktop meg nem az igazi
hogy ertsd, mire gondolok:
otthon 2 gepem van (illetve tobb is, 2 van amit kvazi altalanos desktopkent hasznalok), es van hogy egyikrol el akarom erni a masik dolgait, vagy forditva. ehhez alapvetoen 2 (3) eszkozt szoktam hasznalni: az egyik a filemasolasra az scp illetve a share-ek, a masik adott program inditasa ugy, hogy a masik gepen lassam. pl. ha egy regi levelet keresek, nem kell atmennem a masik szobaba a gephez, ott elinditani a levelezot, megkeresni ami kell, atkuldeni a masik cimemre, es visszamenni a masik gephez, csak siman elinditom a MacBook elott ulve az asztali gepen a thunderbirdot ugy, hogy a MBP-n lassam az ablakot
persze ez megoldhato a hagyomanyos remote desktoppal is, de azert egy adott program egy ablaka, meg a komplett desktop eleg mas. azt mondjuk meg lehetne meg csinalni, hogy az egyik virtualis desktopra teszem a remote desktopot, felmegoldasnak jo, es a celnak megfelel
tenyleg, remote desktop es a 'kliens' gep clipboardja kozos? tehat mondjuk RDP-ben futtatott levelezoben kijelolve es copy/paste-elve valamit tudom hasznalni a remote-on kivul futo programban?azert azt meg kell jegyeznem, hogy a fenti eszmefuttatas igazabol akademiai jellegu, mivel egyik gepen sem windows mukodik, egyszeruen csak kivancsi vagyok a dolgok mikentjere, es sokkal egyszerubb/gyorsabb igy megtudni valamit, mint napokat pocsolni a probalkozgatassal
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest